Актуално Какво ще се случи...

Джина Стоева обявява в ефира на „Сутрешен блок”, че ще се омъжва

Добави коментар

В новите епизоди на „Сутрешен блок”, които ще бъдат излъчени във вторник от 20:00, гастролират атрактивната Джина Стоева и едно гергьовско агне...

В новите епизоди на ободряващо забавната пародийна комедия на TV7 „Сутрешен блок”, които ще бъдат излъчени във вторник от 20:00, гастролират атрактивната Джина Стоева и едно гергьовско агне...

Сутрешен блок

Сред обичайните за екипа на шоуто комични ситуации, Джина е посрещната меко казано странно от сплотения колектив: всемогъщата секретарка Вера „захапва" гостенката още от вратата, а продуцентът Хаджибеломорски е сигурен, че я е водил на почивка в Гърция. Певицата стоически устоява, докато не се сблъсква с най-голямата си почитателка – водещата Кети, с която имат еднакви фамилии, извор на гордост, изтъкван при всяко представяне на бившата ботевградска миска.

Сутрешен блок

Джина е провокирана да съобщи за първи път в телевизионен ефир радостната новина, че ще се омъжва, без да подозира колко разтърсена ще остане Кети от перспективата певицата да приеме името на бъдещия си съпруг. Та кой е чувал за Джина Дикова!

Сутрешен блок

Междувременно, докато Тодор Колев си стяга куфарите за турне в провинцията, в „Сутрешен блок” се готвят за посрещането на Гергьовден. В офиса по заръка на продуцента Хаджибеломорски е донесено истинско живо агне и в резултат сред екипа избухва епична война. Групата на „месоядците”, любители на доброто чеверме, се изправя срещу защитниците на правата на животните. Острите словесни схватки прерастват в истински цивилизационен сблъсък. Ще бъде ли спасено агнето? Какво е соломоновското решение на Кети за изход от ситуацията? И колко точно струва лоялността на Пацо за каузата?

Гледайте „Сутрешен блок” всеки вторник и четвъртък от 20:00 само по TV7!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сутрешен блок

Сутрешен блок на „България он ер“ с водещ Йоанна Николова

Румънеца записва авторско парче в „Сутрешен блок”

Маги Желязкова предизвиква буря от ревност в „Сутрешен блок”

Златка Димитрова, Дидо Манчев и Милко Калайджиев в „Сутрешен блок”

Денис Ризов и Тодор Колев заложници в “Сутрешен блок”