ТВ анонси Animal Planet

„Диви и истински”

Добави коментар

Вълнуващите епизоди на „Диви и истински” представят на зрителите най-невероятните животински сблъсъци, които някога са заснемани и излъчвани.
„Диви и истински”Вълнуващите епизоди на „Диви и истински” представят на зрителите най-невероятните животински сблъсъци, които някога са заснемани и излъчвани. Смели, предизвикателни, неустоими и винаги неподправени, половин часовите епизоди на поредицата отвеждат зрителите на пътешествие из целия свят, за да срещнат хора, чиито живот е променен завинаги от срещи с животните.

Невероятно качествената компютърна графика разкрива тези горещи моменти от живота на хората и дивите обитатели на планетата.

Насладете се на безброй уникални срещи с животни – от посетител в зоопарка, който се приближава твърде близо до клетката на полярна мечка; ядосан слон, който буйства срещу дресьора си; или дори водолаз, който се гмурка надълбоко, където се среща очи в очи с гигантски октопод. От спиращи дъха атаки, до стоплящи сърцето истински истории за едни от най-изумителните същества, „Диви и истински” завладява изцяло аудиторията и показва всичко от безкрайната природа на животните.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Диви и истински

Animal Planet през юли