Актуално В програмата

Десет брилянтни изпълнения буквално взривиха сцената на „Големите надежди“

Добави коментар

В третия епизод на предаването, талантливите мачугани на няколко пъти изправиха публиката на крака, а журито за пореден път остана без думи.

В третия епизод на предаването, талантливите мачугани на няколко пъти изправиха публиката на крака, а журито за пореден път остана без думи. Новата великолепна петорка включва младши водолаз, носителка на Гран При за красота, смел мечтател, любимка на публиката от детската „Евровизия” и многостранен артистичен талант .

„Големите надежди“

Ето и кои са те: 

Биляна Лазерова – носителка на Гран При от конкурс за красота в Доминиканската република
Биляна Лазерова от София покори сърцата на зрителите с изпълнение на песента “All I want from Christmas is you” на Марая Кери и заслужено получи най-висок зрителски вот. „Като слънце си – талантливо и красиво! Ти владееш сцената“, похвали Любо Киров малката хубавица, която има сериозен опит в международни конкурси за красота – носител е на Гран При от конкурс за красота в Доминиканската република. 13-годишната красавица учи в училище по танцово изкуство и класически балет, но не крие, че предпочита пеенето пред танците. Учи актьорско майсторство и играе в детския спектакъл към театрален колеж "Л. Гройс" - „Пепеляшка“. Споделя, че отдавна е чакала подобно предаване, защото мечтае да се яви във формат за талантливи деца.

Преслава Петрова – пее, танцува, рисува и свири на пиано
Като „Малкото момиче с големия глас“ определи Дивна 9-годишната Преслава Петрова от Търговище.
Тя вдигна на крака публиката и омагьоса журито с безапелационното изпълнение на песента „Hurt“ на Кристина Агилера. „Преслава, ти ще станеш една голяма певица“ – с тези думи Любо Киров предрече бъдещето на малката дива. Преслава е носител на многобройни призови места от международни и наши конкурси. Свири на пиано, обича да танцува и рисува и мечтае да се занимава професионално с музика.

Янко Станев – младши водолаз и горд собственик на екзотични домашни любимци
В редиците на челната петица се класира и Янко Станев от Варна, които изпя “When I was your man” на любимия си певец Бруно Марс. Третият концерт на „Големите надежди“ е първата сцена, която талантливият малчуган покорява. „Не мога да повярвам, че никога не си се качвал на сцена! Ти определено си българският Бруно Марс“, коментира Дивна и прегърна даровития малчуган. Янко отскоро е младши водолаз, след като е получил свидетелство за успешно преминат курс за гмуркачи. Пее в църковен детски хор и в детската опера във Варна. Свири на пиано от 6-годишен, тренира тенис на корт и футбол. Много обича да рисува и да чете фентъзи и енциклопедични книги. Страстен любител на животните, отглежда екзотични домашни любимци.

Павел Матеев – мечтае да създаде изкуствен интелект
Другият кавалер в компанията е 12-годишният Павел Матеев от Разград. Той плени публиката, като върна рока на сцената с класиката „Жулиета” на група „Тангра”. Съвременният малък Ромео се увлича по програмирането и мечтае да създаде холограмен изкуствен интелект, като порасне.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Големите надежди

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“

Ангел и Моисей в трио с рап надежда от „Големите надежди”

Журито на "Големите надежди" в истински шах и мат

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ