Актуално В програмата

Дара Екимова излиза на сцената на „Големите надежди”

Добави коментар

Стипендиант на Димитър Бербатов и бъдеща евродепутатка са сред новите десет таланти в последния концерт преди четвъртфиналите на „Големите надежди”

Дара – дъщерята на Ива Екимова и Дими от група Сленг, ще излезе на сцената на „Големите надежди” в утрешния концерт на шоуто. Младата певица, която миналата година се яви и на кастингите за X Factor, но не бе допусната напред единствено заради своите 11 години, утре най-накрая ще излезе на голямата сцена и ще докаже, че е наследила таланта на баща си. Любопитното около младата надежда е, че човекът, който я насочва към музиката, е не кой да е, а самият Дичо. Когато била малка, именно рокаджията я чул как пее и бил категоричен, че трябва да се запише да учи пеене.

Днес, освен музиката, Дара има и още много други артистични интереси – ходи на курс по поетично писане към ЮНЕСКО, актъорско майсторство, поп и джаз танци, а така също и народни танци, играе тенис и кара ски, а успоредно с това изучава още испански, руски и английски. Конкуренцията, срещу която ще се изправи утре обаче, ще бъде повече от сериозна – на сцената на „Големите надежди” ще излязат още стипендиант на фондация Димитър Бербатов с над 50 награди зад гърба си, както и амбициозна кандидатка, която въпреки крехката си 13-годишна възраст, мечтае да стане евродепутат. Макар обаче политическите ѝ интереси да са все още в началото, музикалната ѝ дарба е повече от доказана – само на 3 години започва да пее в хор, а на 3 и половина вече е солистка на батковците и каките.

Изцяло дамски квартет пък ще се представи с песен на Тоника… пред самите Тоника. И още – „Мини мис”, „Мистър по-по-най”, фенка на Тина Търнър, както и талантлив писател. Утрешният концерт ще бъде и последният преди следващата решителна фаза в шоуто – четвъртфиналите, когато великолепните петици от концертите до момента ще излязат за втори път на сцената.

Как ще се представят новите надежди, какво ще изпълнят и кой ще успее да се класира за следващия етап на предаването, ще стане ясно утре, в шестия епизод на „Големите надежди” по Нова.

„Големите надежди” – утре вечер, 16 април, 20.00 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Големите надежди

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“

Ангел и Моисей в трио с рап надежда от „Големите надежди”

Журито на "Големите надежди" в истински шах и мат

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ