Сериали Романтични

Черната роза / Karagul (2013)

3 коментара

Черната роза / Karagul (2013) е една драматична история за силна майка, която се опитва да продължи достойно живота си след смъртта на съпруга си. От 14.10, понеделник, от 15.00 ч по NOVA

Черната роза / Karagul (2013) Сериал, романтична драма, Турция, 2013

Режисьор: Мурад Сарачоглу

В ролите: Едже Услу, Явуз Бингьол, Йозлем Джонк Ер, Месут Ак Уста

Черна роза / Karagul (2013)

Ебру е красива млада жена, омъжена за Мурад. Те живеят щастливо в Истанбул децата си - две дъщери  (Ада и Мая) и сина си. Мурад произлиза от консервативно семейство от Югоизточна Турция, което загърбва, за да живее модерен и различен живот със съпругата и децата си. Когато започват проблеми в иначе успешния му бизнес, той решава да се върне при семейството си, за да поиска финансова подкрепа от брат си Кендал.

Черна роза / Karagul (2013)

Когато Мурад се връща в родния си край, тайната му бива разбулена. Всъщност Мурад води двойнствен живот и има друга жена, с която животът му е коренно различен от този в Истанбул.

Жена му и синът му (Нарин и Баран) живеят със семейството му. Родителите на Мурад истински обичат Нарин и заради тях той продължава да я посещава веднъж месечно, но пази в тайна тази своя връзка от жена си и децата си в Истанбул.

Черна роза / Karagul (2013)

В живота на Мурад има още една тайна, която засяга и Нарин, и Ебру. Преди много години, след като Мурад се жени за Ебру, се ражда първородният им син. На Ебру казват, че детето е мъртвородено, но всъщност Мурад го взима и го дава на Нарин, тъй като тя не може да има деца. Наричат момченцето Баран и то бива отгледано от Нарин без никога да научи за истинската си майка – тайната е дълбоко пазена.

Черна роза / Karagul (2013)

Когато пристига в родното си място, Мурад обяснява финансовите си проблеми на Брат си и поисква да получи наследството си. Освен това той заявява, че иска да вземе със себе си сина си Баран и да разкаже цялата истина на съпругата си Ебру. Ядосан, Кендал отказва да даде наследството, както и да пусне Буран. Свадата се превръща в схватка и Кендал убива Мурад.

Черна роза / Karagul (2013)

Трагедията преобръща живота на Ебру и го превръща в кошмар. След новината за смъртта на съпруга й, я застига шокираща информация, че бизнесът им не върви добре и че няма да може да плати училищните такси на децата си. Ебру няма изход, освен да отиде да живее при семейството на Мурад. Тя се опитва да започне живота си отначало, но нещата се усложняват...

Черна роза / Karagul (2013)

Това е една драматична история за силна майка, която се опитва да продължи достойно живота си след смъртта на съпруга си. Ще научи ли Ебру, че Баран е неин син? Ще открие ли истината за смъртта на съпруга си? Ще успеят ли Ебру и децата ѝ да се адаптират към новия живот не едно съвсем различно място?

Черна роза / Karagul (2013)

Черна роза / Karagul (2013)

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черната роза

Един от най-награждаваните сериали „Черна роза“ започва по NOVA