Актуално В програмата

„Бригада Нов дом” връща цветовете и светлината в дома на петчленно семейство този четвъртък в ефира на bTV от 21:00ч.

1 коментар

Семейство Тодорови са героите в седми епизод на предаването, което сбъдва мечти - „Бригада Нов дом”.

Семейство Тодорови са героите в седми епизод на предаването, което сбъдва мечти - „Бригада Нов дом”. Този четвъртък от 21.00 часа bTV ще разкаже на своите зрители тъжната съдба на Захари, Емилия и трите им деца Велизар, Никола и Мелинда. Това е една история за трудности и преглъщане на съдбата, за погубено детство и разбити мечти. История, която трябва да бъде променена, а щастието отново да почука на тяхната врата в къщата им в малко китно градче.

 

Добави описание


След дългогодишна борба с нервните кризи Захари продължава да ги получава всяка седмица и страда от факта, че не може да започне работа. Семейството е преминало през много трудни моменти. Момчетата признават, че искат да помогнат на баща си, но не знаят как. Другата по-голяма драма на семейството е, че съпругата на Захари – Емилия е ромка от турски произход и децата са подигравани ежедневно. Но както за съпруга й, така и за неговото семейство това не е проблем и влюбената двойка възнамерява да живее щастливо до края на дните си.


Емилия е изоставена на двегодишна възраст и не познава какво е майчина ласка. Тя признава, че доста често гледа различни филми, за да се учи как е допустимо да се държи в ролята си на майка. Обичащото се семейство споделя пред Мария Силвестър, че не харесва къщата си и се срамува да покани гости.


Съдбата на семейство Тодорови се е отразила и на техния дом. Той има нужда от цвят и светлина, за да събира и дава позитивна енергия на своите обитатели. Най-голямата мечта на Емилия е да има собствена кухня, за да не се налага да използва тази на свекър си.

 

Добави описание


Дали Мария, Караджов и бригадата му ще успеят да се справят със ситуацията и да приключат с обновяването в срок, ще изникнат ли проблеми и ще успеят ли да помогнат на семейство Тодорови да започнат едно ново и по-добро начало, зрителите на bTV ще разберат на 13 април от 21:00 часа.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

Жертва на домашно насилие е героят в новия епизод на „Бригада Нов дом“

„Бригада Нов дом“ вдъхва нов живот в дома на самотна майка и нейния син

Васил Василев - Зуека дава съвети на малка художничка в „Бригада Нов дом“

Новият епизод на „Бригада Нов дом“ ще напомни на всички кои са важните неща

Димитър Бербатов е изненадата за героите в новия епизод на „Бригада Нов дом“