Актуално В програмата

Братовчедът на Башар Асад в ексклузивно в „120 минути”

Добави коментар

Рибал Асад – първи братовчед на сирийския президент Башар Асад – застава пред Светослав Иванов тази неделя по bTV в първото си интервю в Източна Европа.

Рибал Асад – първи братовчед на сирийския президент Башар Асад – застава пред Светослав Иванов тази неделя по bTV в първото си интервю в Източна Европа. В ефира на „120 минути” ексклузивният гост разказва за фамилията, за предателствата, властта и войната.

Рибал Асад – първи братовчед на сирийския президент Башар Асад

  • През 80-те години на миналия век семейството на Рифаат Асад – баща на Рибал – напуска Сирия след обвинения в опит за преврат срещу Хафез Асад. Каква семейна тайна се крие зад тази история?
  • Защо семейството на Рифаат Асад, което живее в Европа, е твърд противник на режима, но и на опозицията? 
  • Младият наследник Рибал Асад, който според наблюдатели може да е бъдещ президент на Сирия, разказва в ексклузивно интервю за „120 минути”.

Тази неделя зрителите на най-гледаното седмично публицистично предаване в България ще имат възможност и да проследят изборите в Германия на живо от Берлин със специалния пратеник на bTV Кристина Баксанова.

Броени дни преди официалната премиера на втората книга на Светослав Иванов „Чудовища и будители” екипът на предаването е подготвил още ексклузивен репортаж от Франция и мястото, в което живее новата футболна суперзвезда – бразилецът Неймар. Във време за отговори на въпросите на Светослав Иванов за отвличанията и полицейските протести ще отговаря министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Актрисата Стефка Янорова влиза в „Главната роля”.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: 120 минути

120 минути със Светослав Иванов започва сезона с нова рубрика Провери фактите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

„120 минути” стартира своя юбилеен 10 сезон по нетрадиционен начин

Талибаните говорят ексклузивно в „120 минути"