Актуално В програмата

Братът на патриарх Неофит, част от Благодатния огън и актрисата Аня Пенчева – в специалната великденска програма на „Събуди се"

Добави коментар

Специална великденска програма очаква зрителите в празничното издание на предаването „Събуди се“ този уикенд с водещ Лора Крумова.

Специална великденска програма очаква зрителите в празничното издание на предаването „Събуди се“ този уикенд с водещ Лора Крумова.


Ден преди Великден в рубриката „Говори с Ива“ пред Ива Софиянска - Божкова застава братът на българския патриарх Неофит - доц. Димитър Димитров, който от 40 години е диригент на хора към Катедралния храм "Св. Александър Невски ".


На най-светлия празник, когато православните християни празнуват Възкресението, в студиото на „Събуди се“ при Лора Крумова ще бъде митрополит Антоний, който ще донесе със себе си в студиото и част от Благодатния огън от Йерусалим. За чудото на Възкресение и смисъла на празника - очаквайте един специален разговор с него в края на Страстната седмица.


Очаквайте и специалните ни включвания от Велинград, където ще се боядисват яйца за рекордите на Гинес. Колко хора ще се включат в инициативата, какво провокира организаторите за това събитие и дали целта ще бъде постигната – ще разберете в събота.


В специалната великденска програма на „Събуди се" ще видите още актьорите Асен Блатечки, Елена Петрова, както и водещият на „Господари на ефира“ Малин Кръстев.


В късите си разкази Мария Йотова ще покаже историята на една от двете българки, които пеят в оркестъра на балканския идол Горан Брегович .


Как чужденци, които живеят в България, посрещнат Великден ще видите в историята на Галя Щърбева този уикенд - едно австралийско семейство, което ще празнува с българските традиции.
Лора Крумова ще разговаря и с водещия на „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“ – шеф Манчев, а легендата и секс символ на българското кино Аня Пенчева застава пред Мариян Станков – Мон Дьо.


Не пропускайте празничната програма на „Събуди се“ с водещ Лора Крумова – в събота и неделя от 8.00 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събуди се

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Ексклузивни интервюта очакват зрителите в следващите седмици в „Събуди се“

Гари Каспаров с ексклузивно интервю по NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Моника Белучи говори пред NOVA