ТВ анонси Boomerang

Boomerang кино със Скуби-Ду ще ни забавлява през февруари

Добави коментар

Скуби-Ду и приятелите му от отново се впускат в многобройни приключения, за да разкрият редица загадъчни мистерии. През февруари героите ще ни забавляват по Boomerang със специален филмов маратон. Той включва някои от най-популярните заглавия в историята на детективската бригада, като: „Скуби-ду: Чудовището от Лох Нес“ и „Скуби-Ду и Кiss: Мистерията на рокендрола”.

Всеки уикенд от 11.00 ч. зрителите на Boomerang ще могат да се насладят на пълнометражни продукции с участието на Скуби-Ду и неговaтa компания - Велма, Фред, Дафни и Шаги. Неразделната банда може да разплете всяка мистерия - дори ако зад нея стои зловещ призрак или чудовище.

Във всеки филм, спец екипът по загадки е в центъра на интересни и странни събития. В „Скуби-ду: Чудовището от Лох Нес“ приятелите се озовават в замък, който принадлежи на семейството на Дафни. Те ще трябва да се изправят срещу митично чудовище, живеещо в близкото езеро. В друг от филмите, групата ще се озове във вихъра на рокендрола, изправяйки се на сцената, редом с легендарната рок група KISS.


Скуби Ду: Мистерията започва” е филм на режисьора на култовата поредица „Семейство Флинтстоун" - Брайън Левант. В този от филмите на Скуби-Ду, мистерията е точно под носа на групата - загадъчен призрак в училищната сграда. Всички ученици смятат, че това е просто глупава шега и обвиняват младите ни детективи. Пътят към истината за духа е единственият начин да се освободят от обвиненията. Но през какво ли ще минат, за да стигнат до нея?

Филмовият маратон ще завърши с излъчването на „Скуби-Ду! Мистерията за кечмания”, в който Шаги и Скуби печелят билети за голямо състезание по борба. Всичко върви по план, но духът на страшна мечка прекъсва спортното мероприятие. Групата детективи решава да разбере кой е загадъчният призрак, а звездите от кеч турнира им помагат в разследването.

Излъчването на филмите от маратона Boomerang кино със Скуби-Ду започва от 6 февруари и ще продължи всеки уикенд от 11.00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скуби-ду: Чудовището от Лох Нес , Скуби Ду: Мистерията започва , Скуби-Ду! Мистерията за кечмания