Музика Концерт

Билетите за Lord of the Dance в София на 9 юни свършиха, ще има още един концерт !

Добави коментар

Билетите за танцово шоу номер 1 в света Lord of the Dance в София на 9 юни в зала 1 на НДК са напълно изчерпани.
Lord of the DanceБилетите за танцово шоу номер 1 в света Lord of the Dance в София на 9 юни в зала 1 на НДК  са напълно изчерпани, съобщиха организаторите на събитието продуцентска компания АРТ БГ. Това е своеобразен феномен за България – цялата зала е изцяло разпродадена почти половин година преди самото събитие.

Тъй като интересът към вечната приказка за Доброто и Злото в духа на ирландските музика и танц се оказа огромен, организаторите от АРТ БГ и домакините от НДК положиха съвместни усилия да издействат от мениджмънта на Lord of the Dance още една дата за легендарното шоу на Майкъл Флетли.

 От днес, 26 януари многобройните фенове на уникалните бързоноги ирландци, които все още не са успели да се сдобият с билети, ще могат да го направят за второто шоу в столицата на Lord of the Dance, което ще се състои на 8 юни отново в зала 1 на НДК. Ценните пропуски  на цени между 40 – 60 лв. могат да бъдат намерени на касата на НДК, онлайн на Eventim.bg и в партньорската му мрежа – магазини Германос, М Свят, Пикадили, Офис 1.

Двата концерта на 8 и 9 юни на най-успешния пътуващ танцов спектакъл в историята  Lord of the Dance в София са финална част от голямото им турне из България, включващо още градовете Варна на 3 юни в Дворец на културата и спорта, Бургас в Летния театър на 5 юни и Пловдив в Античния театър на 7 юни.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Lord of the Dance