ТВ анонси ТВ анонси

Batwheels започва по Cartoonito

Добави коментар

Batwheels са умни супермощни превозни средства, които се борят с престъпността. Те защитават Готъм Сити заедно с Батман, Робин, Батгърл и множество други супергерои на DC.

Когато Batwheels се бият с противниците си, те научават много. Тъй като героите в поредицата са деца, те подхождат към ученето със същия нестандартен подход като истинските малчугани. Преследването на злодеи за тях е забавно. Тези противници също са деца - и следователно пакостите им не са съвсем сериозни. Тази динамика води до много весели шеги.

В един от предстоящите епизоди превозното средство на Пингвина - Патето получава подобрение с ултра горивни клетки, превръщайки го в най-бързото превозно средство в Готъм. Това кара Бам да събере екипа на Batwheels с мисията да го спрат. В друг от епизодите, Бам се чувства пренебрегнат по време на приключенията на групата и моли Mо да му инсталира експериментални надстройки, за да спечели благоволението на Батман. Но новите сили на Бам са много по-силни, отколкото той може да контролира, поставяйки Батман в опасност и застрашавайки мисията му.

Поредицата започва на 18 март по Cartoonito. Като ще се излъчва през целия ден от 18 до 26 март.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Batwheels

Batwheels идва с нови епизоди по Cartoonito

Batwheels се завръщат с нови епизоди по Cartoonito