Актуално Какво ще се случи...

​"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 43

Добави коментар

Артуро и Валентина подозират, че Товар стой зад убийството на Ордонес! Вижте какво ще се случи в епизод 43 на латиноамериканския сериал "Бандитката”.

В новия епизод Артуро и Валентина започват собствено разследване на убийството на генерал Ордоес. Смятат, че Дейвид Товар може да е замесен. Артуро и Валентина започват да преследват Товар. Оказва се, че те са прави.

Мистериозна жена, която уби Ордоес идва при Товар. Тя иска от той да ѝ плати за услугите си. Той не разполага с цялата сума, затова моли Грасиела за заем. Тя обаче отказва. Той решава да продаде дяловете си в публичния дом, за да може да изплати дълга си. Товар приема предложение на Федерико да ги откупи. Артуро и Валентина виждат Товар да се среща с мистериозната жена и да ѝ дава торба с пари.

Грасиела все още е в болницата, където я охранява полицията. Тя отново иска да започне отначало. Товар иска заем от Грасиела, но тя му отказва.

Консуело ревнува Педро, а Принцесата ревнува Гуеро. Каталина иска да разкаже на дъщеря си историята за Раул. Есперанса е много тъжна, когато научава, че Хавиер ѝ е изневерил. Тя се сблъсква с него и годеницата му. Момичето решава да скъса с него. Хавиер я уверява, че я обича и че годеницата му е договорка, която родителите ѝ са направили.

Епизод 43 на латиноамериканския сериал "Бандитката" може да гледате от 20:00 часа на 14 април 2021 по Diema Family.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бандитката

"Бандитката" - какво ще се случи в последния епизод

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 61

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 60

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 59

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 58