Предавания Публицистика

„България говори” с Косьо Вълков – в ефира на Нова ТВ

Добави коментар

„България говори” е името на най-новия телевизионен проект в ефира на Нова ТВ. От 26-и януари, всяка събота сутрин, Константин Вълков, един от най-активните български журналисти.
„България говори” е името на най-новия телевизионен проект в ефира на Нова ТВ. От 26-и януари, всяка събота сутрин, Константин Вълков, един от най-активните български журналисти и програмен директор на Дарик радио, ще представя актуалните събития на седмицата. Tочно в 09.30 часа, зрителите на Нова ТВ ще могат да чуят и видят най-интересните теми от политическия, социален и културен живот на страната.
„България говори” с Косьо Вълков

„България говори” е едно напълно различно публицистично предаване за българския телевизионен пазар. Продуциран от !no frame media, проектът следва едни от най-успешните примери на световната уикенд публицистика.

За разлика от други подобни продукции у нас, предаването не залага единствено на актуалността на гостите и темите. В рамките на два часа  всяка събота, топ анализатори обсъждат и спорят по най-горещите въпроси, а акцентът пада върху всички позиции, както и отзивите сред обществото. „България говори” ще предлага гледните точки на главните участници в събитията, както и ексклузивно интервю със специален гост. Не на последно място, динамиката и иновативната визия  в студиото са подкрепени от цели 18 телевизионни екрана и огромна видео стена.

„България говори” е предаването на зрителите, затова и те са главни действащи лица в него. Въпроси към анализаторите и гостите в студиото ще могат да бъдат задавани на официалната страница на предаването в социалната мрежа Facebook. Отново там, аудиторията ще може да коментира активно темите и акцентите от изминалата седмица.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България говори

„България говори” със Сергей Станишев

Георги Първанов в „България говори”

„Поверително от Кабинета” – Бойко Борисов в „България говори”