Актуално Други

Аня Пенчева и Кирил Ефремов в „Съни бийч“

Добави коментар

Любими български актьори влизат във втория сезон на хитовия сериал по bTV „Съни бийч“.

Легендарната красавица Аня Пенчева, позната с десетките си роли в театъра, киното и телевизията, и колегата ѝ Кирил Ефремов са две от новите лица, които се присъединяват към екипа на популярната комедия, чиито снимки вече са на старта си. Двамата ще заредят тв екрана с много смях и приятни емоции.

Ослепителната Аня Пенчева ще влезе в ролята на лекомислената Розалия.

„Никога не съм играла лековати жени и благодаря, че в наситената ми творческа кариера получих този шанс", каза актрисата. В „Съни бийч“ героинята ѝ е майка на спасителя Младен, брилянтно изигран от Иво Аръков. „Той е чудесен! Както в живота, така и на екрана, случих на деца! Да вляза в „Съни бийч“ пък е истинско удоволствие. Живеем в кошмарно време на страх и стрес, и човек има нужда да се усмихне на нещо цветно и ведро“, каза Пенчева.

За разлика от нея, Кирил Ефремов реши да запази в тайна ролята си и така да създаде напрегнато очакване около героя си.

Броени часове преди старта на снимките за втория сезон на „Съни бийч“ Иво Аръков посрещна на летището екранната си партньорка Лидия Инджова. Актрисата кацна у нас от Брюксел, където живее в последните години. В новите епизоди на поредицата тя отново ще влезе в ролята на свенливата научна работничка Дарина.

„Очаквайте неочакваното. Героинята ми ще поеме по рискован път и ще завладее Слънчев бряг. Младен ще се опита да я спаси от самата нея и ще се потопи в емоционален дисбаланс“, разкри Инджова.

Довечера, 26 март, зрителите ще видят какво се случва с любимите им герои в новите, неизлъчвани досега серии от първия сезон на „Съни бийч“. В пети епизод първичният Младен ще изпита силни чувства към интелигентната Дарина и след серия от комични ситуации ще разкрие сърцето си пред нея. В хотела ще се появи оценител, а между Никола (Явор Бахаров) и Гомес (Бойко Кръстанов) ще възникне съперничество кой ще го обслужи по-добре. Кой и как ще надделее в този сблъсък ще стане ясно довечера от 21.00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съни бийч

Два оригинални български сериала в пролетната програма на bTV

Наталия Кобилкина подчинява мъжете във финалната седмица на „Съни бийч“

Престъпни босове решават съдбата на Лидия Инджова в „Съни бийч“

Екзотичната Манал Ел-Фейтури нажежава страстите в „Съни бийч“

Вторият сезон на „Съни бийч“ започва на 2 май по bTV