ТВ анонси Animal Planet

Animal Planet представя през май и юни планетата на приматите

Добави коментар

През целия май и юни през 2010 г. Animal Planet ще проследи живота на нашите предшественици в целия им блясък по време на МЕСЕЦА НА ПРИМАТИТЕ.
През целия май и юни през 2010 г. Animal Planet ще проследи живота на нашите предшественици в целия им блясък по време на МЕСЕЦА НА ПРИМАТИТЕ. Зеленият канал ще излъчи уникална селекция от предавания за приматите по света, ще се впусне в изследване на техните различни характеристики, поразителните им възможности да учат и разнообразните хабитати, които обитават.

Тежки времена в града на маймуните„Тежки времена в града на маймуните“, премиера ще се излъчи на 3-ти май от 19:40 ч.
Това е вълнуваща поредица от 13 епизода, в която се смесват графична анимация с живо действие, за да представи епичния разказ,  базиран на проекта „Смитсониън” - най-дългото изследване посветено на приматите в света.

Уакари - тайните на английската маймуна“, премиерата ще се излъчи на 2-ри май от 22:55 ч.
 Документалната поредица фокусира върху толкова рядък вид животно, което е отбягнало всеки опит да бъде заснето.  МЕСЕЦА НА ПРИМАТИТЕЩе последваме биолога Марк Боулър  в неговата мисия да открие този интригуващ вид и да разкрие неговите тайни.  

Маймунски живот 3“, премиера ще се излъчи на 3-ти май от 17:45 ч.
Поредицата от 20 серии разказва за спасяването на определен вид маймуни, с които се злоупотребява най-много в света и работата на Д-р Алисън Кронин, чиято мисия е да спре нелегалното изнасяне на примати от техните хабитати.

Острова на орангутаните Острова на орангутаните 2“, премиера ще се излъчи на 3-ти май 19:10 ч. Поредицата от 15 епизода проследява хронологически живота на група осиротели орангутани, които се учат да живеят заедно в защитен резерват в Борнео.

С човекоподобните маймуни 2“, премиера ще се излъчи на на 20-ти май от 22:00 ч. Поредицата проследява в 12 серии как природозащитниците неуморно работят за спасяването на маймуните – от работата под прикритие на пазарите в Камерун до рехабилитацията на маймуните и работа с нагласите на хората.

 МЕСЕЦА НА ПРИМАТИТЕУчилище за горили“, премиера ще се излъчи на 13-ти юни от 13.40 ч.
Поредицата проследява забележителната история на на горили, които са родени в клетки и след това освободени. Запознайте се с изследователи и рейнджъри, които изцяло са посветили своята работа на опазването и благополучието на тези застрашени видове. Можете да проследите и подготовката на животните в Африка, която им осигурява промяна без стрес.

ПЛАНЕТАТА НА ПРИМАТИТЕ
ще ви направи свидетели на истории за приятелство, ревност, йерархия, интриги, политика и игри както между маймуни, така и между личности, които са посветили живота си на спасяването на тези интелигентни животни. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: С човекоподобните маймуни 2 , Острова на орангутаните 2 , Маймунски живот 3 , Уакари - тайните на английската маймуна , Тежки времена в града на маймуните , Училище за горили