Актуално Други

Алекс Раева и Мария Игнатова пеят като братя Аргирови

Добави коментар

През последните дни Алекс Раева и Мария Игнатова не спират да си припяват емблематични песни на братя Аргирови – от „Как си ти” до „И замириса на море”.

През последните дни Алекс Раева и Мария Игнатова не спират да си припяват емблематични песни на братя Аргирови – от „Как си ти” до „И замириса на море”. Причината – кастингът на X Factor в Пловдив, родният град на известния мъжки дует. Специално за снимките на шоуто в града на тепетата най-чаровният женски тандем внимателно разучи репертоара на Благовест и Светослав Аргирови и представи микс от най-известните им песни пред камерата на музикално шоу №1 в света. Доколко успешно са се справили с това музикално предизвикателство обаче, зрителите на Нова ще разберат със старта на X Factor през есента.

Двете дами прекараха последните дни в Пловдив, където се срещнаха с новите претенденти за слава. Заедно с екипа на предаването Алекс и Мария снимаха на най-емблематичните места в града на тепетата като Античния театър и Стария град, и то при всякакви метеорологични условия – от 30-градусови жеги до пороен следобеден дъжд.

От понеделник /14 юли/ обаче X Factor тимът ще бъде на софийска земя, защото от утре, в продължение на три дни, започват кастингите за шоуто в София, в НДК.

Към момента разнообразието от таланти, явили се на прослушванията по градовете, е повече от впечатляващо – пловдивчанин, живял 15 години в САЩ, щурмува втория ден от кастингите в Пловдив с автентичен американски рап от Филаделфия и свои авторски парчета. Христо Сираков... но не известният бизнесмен, а петият в България състезател по снукър се опита да впечатли екипа на шоуто с изпълнение на Графа, а момиче, което пише поезия на турски и български език, обеща да посвети стих на турски на екипа на шоуто, ако продължи напред в музикалната надпревара. Освен от САЩ, кандидати от Великобритания, Кипър, Русия и дори Казахстан превърнаха прослушванията за X Factor в сцена за изява на таланти от цял свят. Внукът на мама Люси от втория сезон на шоуто, приятелката на Коцето Калки, победителката от „Големите надежди” – Кристиана Асенова, и дори кандидат, който смело твърди, че е потомък на фамилия Романови, са само малко част от атрактивната селекция претеденти да станат новия X Factor на България.

Каква заявка ще направят талантите в столицата – ще разберем в следващите дни – от 14 до 16 юли   (понеделник-сряда), когато в НДК ще се проведат последните прослушвания за третия сезон на музикално шоу №1 в света.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мария Игнатова , Александра Раева , X Factor

Мария Игнатова става водеща на „Папараци – ново 20!”

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor