Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 124 - Ферит търси утеха при Сейран!

Добави коментар

Въпреки че знае истината за бащата на бебето, Ферит лъже Пелин за да й даде надежда и сили да се бори за живота си. Вижте какво ще се случи в еп. 124 на турския сериал "Златно момче”.

Пелин се събужда, но лекарите предупреждават, че това може да са последните й мигове. Тя моли да види Ферит. Несигурен какво да ѝ каже, Ферит моли Сейран за съвет. Сейран го съветва да каже на Пелин колко много държи на нея и я цени, като ѝ напомни, че винаги е бил до нея. Насърчава Ферит да се вгледа в очите на Пелин с топлина и надежда, тъй като неговото присъствие може да ѝ даде сили да продължи да се бори за живота си. Сейран вярва, че понякога само един утешаващ поглед може да промени нечий живот. Тя призовава Ферит да отиде и да направи това, което умее най-добре, намеквайки, че неговата подкрепа може да е чудото, от което Пелин се нуждае, за да оцелее.

Ферит, разплакан, се чуди дали това ще е последният им разговор. Той се притеснява за плика с резултатите от ДНК теста. Сейран го съветва да сложи плика настрана, тъй като сега той не е важен. Тя казва на Ферит да се съсредоточи върху това да даде на Пелин надежда и спокойствие. Сейран вярва, че когато хората виждат надежда в очите на другите, те самите намират вяра. Тя насърчава Ферит да отиде и да покаже на Пелин тази надежда. Ферит целува и прегръща силно Сейран пред очите на Суна и Кая.

По-късно Ферит влиза в стаята на Пелин. Въпреки че знае истината за резултатите от ДНК теста, той успокоява Пелин, която лежи на леглото, и го пита за бебето им. Ферит я уверява, че синът им е добре. Пелин пита Ферит дали казва истината. Той я успокоява, държейки я за ръка, и казва, че е видял сина им и той е добре. Пелин казва, че не се чувства добре и моли Ферит да се погрижи за сина им. Ферит обещава, че ще се грижат за него заедно и ще наваксат загубеното време. Той се извинява, че я е разстроил, и я моли за прошка. Пелин смята, че тя е тази, която трябва да се извини, и казва, че има да признае нещо на Ферит.

Ферит моли Пелин да не се отчайва. Той размишлява за миналото им, изпълнено с лъжи и конфликти, но подчертава колко много означава тя за него. Признава, че не ѝ е показвал достатъчно любов и обещава, че тя винаги ще бъде важна част от живота му. Той уверява Пелин, че ще имат още много щастливи дни заедно, и изразява любовта и признателността си към нея.

Пелин иска да разкрие нещо на Ферит, но той я прекъсва, като казва, че нейното оздравяване е приоритет и той не иска да знае нищо. Той обещава да не задава въпроси. Пелин моли за прошка, независимо какво ще се случи, а Ферит я уверява, че вече ѝ е простил и че миналото е зад гърба им. Пелин моли Ферит да предаде любовта ѝ на майка ѝ и ако нещо се случи с нея, да се погрижи за сина им. Ферит окуражава Пелин да остане позитивна и да мисли за съвместното им бъдеще, обещавайки щастливи моменти занапред. Той я моли да бъде силна и да се възстанови заради него. Пелин казва на Ферит, че много го обича, тогава изведнъж сърцето ѝ спира, което кара Ферит да изпадне в паника и да извика помощ.

Три дни по-късно Ферит е на гробището. Той посещава гроба на Фуат, споделяйки болката и проблемите си с брат си. Той се пита как може да продължи да живее и да се доверява на другите, след като е бил измамен от Пелин. Разказва за предизвикателствата, с които се е сблъскал, включително за това, че Сейран го е напуснала, за това, че баща им е в затвора. Въпреки че Пелин е оцеляла, Ферит чувства, че доверието му в хората е било разрушено заради нейните лъжи. Ферит споделя колко много му липсва брат му, като му се иска той да бъде до него, за да оправи нещата. Докато говори, по лицето му се стичат сълзи.

Междувременно в болницата Пелин разпитва семейството си за сина си и Ферит, като няма търпение да ги види. Майка ѝ и Нухет разкриват истината за смъртта на бебето и признават, че Ферит е знаел, че не е бащата. Тази новина съсипва Пелин.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!