Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 123 - ДНК тестът разкрива бащата на бебето!

Добави коментар

Невра се опитва да се сближи с Ферит, но той я отхвърля. Пелин е в критично състояние, а Сейран пристига в болницата, за да подкрепи Ферит. Вижте какво ще се случи в еп. 123 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит отива в болничната столова, където го чака Невра. Тя му казва, че е чула новината и изразява съпричастност, като го пита дали е добре. Ферит отговаря гневно, като поставя под въпрос мотивите ѝ и пита какъв ѝ е проблемът с него. Невра казва, че просто е била загрижена за него. Ферит, все още разстроен, я предупреждава да не се забърква с човек като него. Невра обяснява, че е дошла да помогне, като се чувства обидена от реакцията му. Ферит признава, че му е помогнала веднъж преди, извинява се, че не ѝ е благодарил лично, и намеква, че би трябвало да проумее същността му от този случай

Невра се опитва да докосне лицето на Ферит, но той веднага се отдръпва и я пита дали е луда. Тя отговаря, че другите жени в живота му са тези, които са го побъркали, и твърди, че никоя от тях не го заслужава, но тя е различна и може да го направи щастлив. Ферит ѝ предлага да си тръгне, намеквайки, че поведението ѝ е абсурдно. Невра настоява, че все още не е видяла нищо, и обещава да остане до него, като споменава, че отново ще поговорят по въпроса за магазина. Тя го целува по бузата и след това си тръгва.

Орхан седи неспокойно на койката в килията си в очакване да бъде освободен. Един затворник го заговаря. По-възрастен затворник се включва в разговора, споделяйки опита си от това, че многократно е чувал, че скоро ще бъде освободен, само за да прекара целия си живот в затвора. Той предполага, че Орхан е наивен, защото си мисли, че ще бъде спасен. Орхан отговаря, че не иска да има проблеми, и посочва, че не притеснява никого.

Друг затворник казва на Орхан, че присъствието му ги притеснява, защото ги кара да се изнервят, защото е богат и живее добре навън. Те уведомяват Орхан, че са получили заповед от своя лидер и той ще остане при тях за дълго време. Орхан пита дали не се опитват да го сплашат. Затворникът отговаря, че Орхан ще разбере всичко на следващата сутрин, когато започне "шоуто".

Халис получава обаждане от адвоката, от когото научава, че освобождаването на Орхан няма да е лесно, защото той е обвинен, че е намушкал с нож друг затворник. Въпреки усилията му, влиянието му не е толкова силно, колкото преди. Изведнъж здравето на Пелин се влошава и лекарите губят надежда да я спасят. Разстроен, Ферит се обажда на Сейран и я моли да бъде с него. Кая забелязва, че Суна има чувства към Ферит и я разпитва за това, в резултат на което Суна му зашлевява шамар.

Междувременно Ферит и Сертер получават резултатите от ДНК теста, поръчан от Халис. Тестът разкрива, че Пелин е излъгала и бащата на бебето всъщност не е Ферит. Ферит обаче решава да не отваря плика. Независимо от разкритието, Ферит се притеснява повече за тежкото състояние на Пелин и загубата на детето им, така че резултатът от теста няма значение за него. Сейран пристига в болницата, за да подкрепи съпруга си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!