Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 122 - Пелин губи бебето, животът ѝ е в опасност

Добави коментар

Пелин е в критично състояние, а бебето не може да бъде спасено. Халис е решен да разбере истината за бащата на бебето. Ферит е шокиран от новината, че Пелин може да умре в рамките на 24 часа. Вижте какво ще се случи в еп. 122 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит изказва благодарност на Сейран за подкрепата ѝ в трудния момент, въпреки миналото им. Лекарите съобщават на семейство Пелин съкрушителни новини: бебето не може да бъде спасено и животът на Пелин остава в опасност. Ферит е бесен на Сертер, но Сейран се опитва да го успокои. Латиф съобщава на Халис за смъртта на бебето, а Халис приема новината спокойно, като приема, че такава е Божията воля. След това се интересува от състоянието на Пелин, като се надява на най-доброто и изразява решимост да разбере истината за бащинството на бебето.

Латиф пита Халис дали все още иска да извърши ДНК теста. Халис потвърждава, като заявява, че иска резултатите възможно най-скоро. Той казва, че ако Пелин е била вярна, ще се грижи за нея до края на живота ѝ. Ако обаче е излъгала, той смята, че сегашното ѝ страдание е божествено наказание.

Телефонът на Латиф звъни и той съобщава на Халис, че адвокатът се обажда. Халис приема обаждането и научава, че Орхан е бил ранен в затвора. Той нарежда на адвоката да уреди среща с началника на затвора и изразява намерението си да посети Орхан. Халис затваря телефона и казва на асистента си да докара колата. Латиф смята, че това, което се е случило с Орхан, не е инцидент. Халис е съгласен и планира да разследва случая.

Междувременно Суна отдръпва сестра си от Ферит и сама показва подкрепата си към него. Кая, виждайки как съпругата му държи ръката на Ферит, силно ревнува.

Затворниците сплашват Орхан да мълчи за случилото се и той казва на полицията, че е паднал случайно, отричайки каквото и да било нападение. Той повтаря тази история пред баща си, който остава скептичен. След това Халис дава обещание на Орхан, че ще се прибере по-късно същата вечер.

Ферит и Сехмуз разговарят с лекаря в кабинета му. Ферит изразява загриженост за Пелин и пита кога ще могат да я видят. Лекарят отговаря, че състоянието ѝ остава критично. Сехмуз настоява лекарят да бъде честен за ситуацията. Лекарят обяснява, че Пелин е загубила много кръв по време на операцията и въпреки че първоначално са я стабилизирали, се е появил друг вътрешен кръвоизлив. Овладяват го и я наблюдават, но резултатите от кръвните ѝ изследвания все още са тревожни.

Лекарят обяснява, че имунната система на Пелин е отслабнала, има риск тя да умре в рамките на двадесет и четири часа. Ферит изпада в шок, искайки да разбере как може да я изгубят толкова бързо. Лекарят го уверява, че правят всичко възможно. Сехмуз пита кога ще знаят повече, но лекарят отговаря, че в тази ситуация няма ясен отговор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!