Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 121 - Пелин в критично състояние! Ще оцелее ли бебето?

1 коментар

Пелин ражда преждевременно заради стрес. Халис настоява за ДНК тест. Вижте какво ще се случи в еп. 121 на турския сериал "Златно момче”.

Нухет убеждава Пелин да отиде в хола, където Халис я призовава да му каже истината. Той иска да знае дали има вероятност Сертер да е баща на детето ѝ. Пелин пада на колене пред Халис и казва, че Сертер лъже. Тя твърди, че е оклеветена, и настоява, че Ферит е единственият възможен баща на детето ѝ.

Сертер изразява недоволството си, като казва, че не може да живее със съмненията, че детето може да е негово. Пелин, разстроена, се изправя и му удря шамар. Тя обвинява Сертер, че е съсипал живота ѝ с лъжите си, и му напомня, че г-н Халис я е спасил от него преди. Тя твърди, че Сертер е обсебен от нея. Сертер я пита защо, ако е толкова сигурна, че той не е бащата, не иска да направи ДНК тест.

Халис ги прекъсва. Той предупреждава Сертер, че ако лъже, ще се погрижи да понесе тежки последствия. Халис се обръща към Пелин и я предупреждава, че ако не казва истината, той няма да прости нито на нея, нито на детето ѝ. Той настоява, че никой няма да разбере за теста, а резултатите ще определят какво ще се случи с нея и детето. Пелин възразява, казвайки, че не може да бъде принудена да направи ДНК теста и се опасява, че веднага ще се появят клюки. Халис поставя под въпрос вярата ѝ, че детето е на Ферит и заявява, че ако е излъгала дори малко, ще съжалява, че някога е дошла в дома му. Изведнъж Пелин се хваща за корема и изкрещява от болка, което кара семейството да извика линейка.

Междувременно Ферит се натъква на Сейран и Акин в града. Сейран представя Акин като свой съученик. След това Ферит получава телефонно обаждане от Латиф и пребледнява. Той съобщава на Сейран, че Пелин е започнала да ражда преждевременно и се опасява, че се е случило нещо лошо. Сейран съветва Ферит да запази спокойствие и му препоръчва да си поръча такси. Акин предлага да закара Ферит до болницата.

В болницата семейство Корхан, Сехмуз и Сертер с тревога очакват новини. Лекарят им съобщава, че ситуацията е критична и може да се наложи да избират между спасяването на майката или на детето. Ферит е съсипан и се взира гневно в Сертер, обвинявайки го за случващото се. Той е на път да го нападне, но Кая и Латиф се намесват, за да го спрат.

Халис отвежда внука си и Сертер настрана, за да поговорят насаме. Той им съобщава, че всичко е подготвено за ДНК теста, с който да се установи бащата на детето, и им нарежда да отидат с Латиф, за да предадат пробите. Ферит, разстроен, поставя под въпрос дали сега е моментът, като настоява, че критичното състояние на Пелин е единствената му грижа и че ѝ вярва, когато казва, че детето е негово. Халис нарежда на Сертер да си тръгне.

Халис нарича Ферит идиот, че е попаднал в тази ситуация, и подчертава, че е важно да се знае истината. Той предупреждава Ферит за последствията, ако детето на Пелин се окаже на Сертер, като подчертава потенциалния скандал и се пита дали Ферит е готов да отгледа чуждо дете.

Ферит отговаря на дядо си, че няма да се научи на бащинство от него, защото Халис не е защитил собствения си син, който е в беда и има нужда от помощ. Ферит настоява дядо му да помогне на баща му. Халис се съгласява да помогне на Орхан, ако Ферит направи ДНК теста. Междувременно Орхан е нападнат в затвора. Сейран дарява кръв за Пелин.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!