Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 120 - Сейран на среща с мистериозен мъж!

Добави коментар

Суна се чувства тъжна и самотна, а Ферит се опитва да я утеши. Сертер разкрива на Халис съмненията си за бащинството на бебето на Пелин. Кязим оттегля жалбата си срещу Орхан, принуждавайки Сейран да се срещне с потенциален съпруг. Вижте какво ще се случи в еп. 119 на турския сериал "Златно момче”.

Суна се чувства тъжна и самотна, а Ферит се опитва да я утеши. Сертер разкрива на Халис съмненията си за бащинството на бебето на Пелин. Кязим оттегля жалбата си срещу Орхан, принуждавайки Сейран да се срещне с потенциален съпруг. Вижте какво ще се случи в еп. 119 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит се връща у дома късно вечерта и вижда Суна да стои на терасата в студеното време. Загрижен, той я пита защо е там. Суна обяснява, че е искала да остане сама. Ферит я пита дали е му е сърдита заради проблемите с бащите им или заради сложната ситуация с Пелин. Суна го уверява, че всичко е наред. Ферит оценява подкрепата ѝ, но се чуди защо изглежда дълбоко замислена.

Суна казва, че не е нищо сериозно. Тя успокоява Ферит, че става въпрос за обикновени проблеми с Кая и те ще намерят решение. Ферит обаче изразява съмнения относно Кая, смятайки, че Суна заслужава по-добър мъж от него. Той размишлява върху предишната връзка на Суна с Абидин и как първоначално не е одобрявал, а сега е изненадан, че тя се е обвързала с Кая. Суна отвръща, изтъквайки как Ферит преди време не я е виждал достойна за него, а сега поставя под въпрос годността на другите за нея. Ферит, объркан, я пита какво има предвид, като казва, че в миналото не я е смятал за достойна за него.

Суна признава, че в живота ѝ съществува закономерност, според която хората я съжаляват, включително майка ѝ, леля ѝ, Сейран, а сега и Ферит. Въпреки това тя осъзнава, че често е отговорна за собствените си трудности. Тя казва, че е прогонила баща си и сега Сейран се е върнал при него, за да бъдат семейство. Пита се защо се е омъжила за Кая, ако това е довело до тази ситуация, чуди се защо е избрала този необратим път с него. Суна скрива лицето си в ръцете и се разплаква.

Ферит нежно я прегръща и я успокоява, като казва, че нищо не е необратимо. Той ѝ казва, че може да напусне Кая, ако е нещастна, и да намери някой, който наистина я заслужава. Ферит подчертава, че не казва това от съжаление. Междувременно Абидин наблюдава от стълбището как Ферит и Суна се прегръщат.

Сертер посещава имението на Сехмуз и споделя подозренията си относно бащинството на детето на Пелин. На следващия ден Ферит и Гюлгюн посещават Орхан в затвора. Когато Орхан влиза в стаята за свиждания, той изглежда много притеснен. Ферит го пита защо е толкова разтревожен и дали някой не го е наранил. Орхан обяснява, че е бил замесен в схватка, при която някой е пострадал, и в ръката му е бил сложен нож, но той настоява, че е невинен и не е направил нищо лошо.

Ферит успокоява баща си и казва, че ще уведомят адвоката му, който ще се заеме с всичко. Орхан изразява притеснението си, като смята, че е бил поставен умишлено в тази килия, за да се случи този инцидент, и се притеснява, че няма да бъде освободен. Ферит се опитва да го успокои, като предполага, че трябва да има свидетел, който да изчисти името му, но Орхан чувства, че всички са против него. Той настоява Ферит да поговори с дядо си за помощ. Гюлгюн утешава Орхан с прегръдка, уверявайки го, че семейството им ще го подкрепи в този труден момент.

Сехмуз и Сертер отиват в имението на семейство Корхан, където Халис ги посреща и пита защо са дошли. Сертер напомня за предишната им среща и уверява Халис в уважението си. Той казва, че детето, което Халис смята за свое правнуче, може би всъщност е негово. Халис иска да види Пелин и нарежда на прислужника си да я доведе. Междувременно Суна се опитва да се свърже с Ферит, но той не отговаря на телефона си.

След като Кязим се съгласява да оттегли жалбата си срещу Орхан, Сейран е принудена да се срещне с племенника на приятеля на баща си. Тя отива в един ресторант и прилежно чака въпросния мъж. Ставайки нетърпелива, тя решава да си тръгне. Докато се опитва да се измъкне, тя се сблъсква с красивия брюнет Акин, когото преди това е срещнала в болницата. Тя го моли за помощ, за да се спаси, без да знае, че той всъщност е мъжът, с когото е трябвало да се срещне.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!