Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 119 - Ферит и Сертер се сблъскват!

Добави коментар

Кязим иска Сейран да се омъжи отново, за да оттегли жалбата си срещу Орхан. Пелин се среща тайно със Сертер. Ще се поддаде ли Пелин на искането на Сертер за ДНК тест? Вижте какво ще се случи в еп. 119 на турския сериал "Златно момче”.

Кязим иска Сейран отново да сключи уреден брак. Той казва, че тя трябва да се срещне с племенника на приятеля му или той няма да оттегли жалбата си срещу Орхан. Сейран първоначално отказва, тъй като иска първо да приключи с развода си с Ферит. Но когато научава, че Орхан е в опасност в затвора, тя се съгласява с условието на баща си.

Междувременно Пелин излиза от имението, за да се разходи с Пирил, но вместо това тайно се среща със Сертер край брега. Веднага щом го вижда, тя му удря шамар. Пелин го нарича идиот и ядосано му се кара за отвличането ѝ. Той твърди, че е искал само да поговорят и е щял да я пусне. Тя му казва, че нямат за какво да говорят. Сертер отговаря, че няма да остави детето си при семейство Корхан. Пелин въздъхва тежко и сяда на пейката. Без да знае, тя е следена от бодигард на семейство Корхан, който съобщава на Абидин за срещата.

Пелин пита Сертер защо ѝ създава проблеми и я притиска. Той настоява, че се опитва да бъде мил, но я обвинява, че го подлудява. Той повдига въпроса за предишната им интимна връзка и пита защо тя отрича, когато са сами. Тя твърди, че би знаела, ако е бременна с неговото дете. Тогава Сертер я пита защо е излъгала Ферит и го е обвинила в клевета. Той я предизвиква да направи ДНК тест и да докаже, че детето не е негово.

Пелин обяснява на Сертер, че Ферит не знае за тяхната връзка и тя иска да остане така. Тя разкрива, че публично е обявила, че е бременна с детето на женен мъж, защото чичо ѝ я е принудил, заплашвайки я, че ще я омъжи за друг, ако откаже. Тя подчертава, че чичо ѝ е много по-лош от г-н Халис и че нещата ще станат още по-лоши, ако той разбере. Сертер настоява тя да се направи на тестта, за да докаже твърденията си, като заявява, че няма да бъде убеден в противното.

Междувременно Ферит и Абидин пристигат на брега. Ферит се кара на Пелин и поставя под въпрос мотивите на Сертер. Ферит удря Сертер, но Абидин го отдалечава, за да предотврати по-нататъшна ескалация. Сертер спокойно заявява, че просто иска да е сигурен, че детето не е негово, и ще се върне към живота си, след като получи отговори. Той поставя под въпрос доверието на Ферит към Пелин, като го пита дали Ферит наистина смята, че Пелин някога не го е лъгала.

Ферит твърдо заявява, че детето е негово, и настоява, че не се нуждае от ничий съвети. Той отвежда Пелин и Пирил обратно в имението и казва на Пелин, че на следващата сутрин ще направят ДНК тест, но тя отказва. Ферит отговаря, че Бог вижда всичко и ще възнагради добрината му. Той обещава да ѝ се довери и да бъде търпелив, но казва, че ще направи теста след раждането на детето. Той предупреждава Пелин, че истината в крайна сметка ще излезе наяве, ако тя лъже.

Междувременно Суна е уморена от постоянната суматоха в имението. Тя разговаря със съпруга си. Кая също е уморен от имението и изразява загриженост за здравето на майка си, като отбелязва, че лекарят ѝ е в Лондон. Той предполага, че може би правят грешка, като остават, и обмисля да замине, за да отгледа бъдещото им дете в по-здравословна среда. Суна отговаря, че не могат да си тръгнат толкова лесно, и се пита как ще се справи в Англия.

Кая казва, че Суна ще се справи в Лондон, защото знае английски и той ще бъде там, за да я подкрепя. Той я уверява, че там тя може да се превърне в напълно нов човек, точно както е искала. Суна, която се чувства несигурна, отговаря, че вече не знае какво иска, и си тръгва.

Междувременно Невра е възмутена, че Ферит не се е свързал с нея въпреки голямата ѝ помощ, и е нетърпелива да си отмъсти. Тя планира да постави Ферит в много по-лошо положение от това, в което той я е поставил. Знаейки, че най-слабото място на Ферит е семейството му, тя решава те да са първата ѝ жертва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!