Актуално Какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.56 - какво ще се случи...

Добави коментар

Триндаде съветва Жозе Лукас да не гледа повече към Жума. Тенорио нарежда на Алсидес да открадне немаркирания добитък от земите на Жозе Леонсио. Вижте какво ще се случи в еп. 56 на бразилския сериал "Пантанал”.

Жова отвежда Жума в ранчото, където тя изумява Жозе Леонсио, като твърди, че Старецът от Рио прилича на Жозе Лукас. Загрижен, Триндаде съветва Жозе Лукас да избягва да гледа към Жума. Жове се доверява на баща си, признавайки, че не е консумирал връзката си с Жума. В отговор Жозе Леонсио предлага съвет на Жума.

След среща с Алсидес, Мария Бруака си тръгва от стаята на Тенорио. Гута, решен да си върне обичта на Тадеу, полага искрени усилия. Жума, може би повлиян от обстановката, се съгласява да се ожени за Жове. Като баща и син, Жове и Жозе Леонсио тръгват на обиколка, за да инспектират ранчотата.

Тенорио обаче, воден от собствените си подбуди, инструктира Алсидес да открадне немаркиран добитък от земите на Жозе Леонсио. Мария Бруака се доверява на Гута, като изразява убеждението си, че действията на Тенорио са непростими. Междувременно Тенорио разкрива на Зулейка, че е изправен пред важно решение - да избере между нея и Бруака.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пантанал

„Пантанал“, еп.84 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.83 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.82 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.81 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.78 - какво ще се случи...