Актуално Какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.50 - какво ще се случи...

Добави коментар

Жозе Леонсио решава, че тримата му синове трябва да си се състезават за сребърното седло на баща му. Жозе Лукас се дистанцира от Ирма, след като тя го целува и го нарича Жозе Леонсио. Вижте какво ще се случи в еп. 50 на бразилския сериал "Пантанал”.

Жовентино ревнува от Жозе Лукас и пита Жума дали не е избягала с брат му. Тенорио е недоволен от появата на още един наследник в семейството на Жозе Леонсио. Жозе Леонсио изненадва Жове с парти за рождения му ден.

Жозе Леонсио решава, че сребърното седло на баща му трябва да бъде спечелено от един от тримата му синове и създава предпоставки за спор. Жове е развълнуван от дрона, който получава като подарък за рождения си ден от баба си. Ирма изпитва чувство на неудовлетвореност от очевидното пренебрежение на Жове към предложения от баща му конкурс.

Тадеу и Жозе Лукас се занимават с обучение на коне, а Жове взема уроци по летене с Ари. Ирма поставя под въпрос действията на Жозе Леонсио. Жума разкрива, че Жозе Леонсио преди това е дал седлото на Жовентино.

Мария Бруака едва избягва да бъде хваната от Тенорио с Леви. След като Ирма го целува и го нарича Жозе Леонсио, Жозе Лукас се отдалечава от нея.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пантанал

„Пантанал“, еп.84 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.83 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.82 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.81 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.78 - какво ще се случи...