Актуално Какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.44 - какво ще се случи...

Добави коментар

Жове и Тадеу спорят и Жове решава, че Жосе Лукас ще води дружината за лова. Тадеу отказва да отиде с тях. Вижте какво ще се случи в еп. 44 на бразилския сериал "Пантанал”.

Леви изоставя Мария насред гората и си тръгва. Тенорио се поддава на ревност по отношение на съпругата си. Алсидес се сблъсква с Леви, изисквайки да разбере къде се намира каубоят и какво прави.

Гута и Зефа изразяват съчувствие към Мария Бруака. Тенорио изпитва чувство на триумф, когато вижда как съпругата му се връща към задълженията си. Гута е озадачена от внезапната промяна в поведението на майка си.

Триндаде предупреждава Жозе Лукас да бъде предпазлив по отношение на интереса на каубоя към Жума. Алсидес съобщава на Леви, че ще може да изпълни обещанието си към Нямата, след като Тенорио се върне от Сао Пауло.

Жозе Лукас дава съвети на Жува за свиренето на рог. Нямата информира Жума, че планира да започне наново в Саранди. Жове и Тадеу влизат в спор, което кара Жове да назначи Хосе Лукас за водач на ловната дружина. Триндаде припознава в Жозе Лукас авторитета на Леонсио. Тадеу отказва да се присъедини към дружината, организирана от Жове.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пантанал

„Пантанал“, еп.84 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.83 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.82 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.81 - какво ще се случи...

„Пантанал“, еп.78 - какво ще се случи...