Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.93 - какво ще се случи...

1 коментар

Суна е притеснена от пристигането на Пелин в имението. Гюлгюн е решена да се разведе с Орхан. Вижте какво ще се случи в еп. 93 на турския сериал "Златно момче”.

Суна посещава Ифакат в стаята ѝ и ѝ съобщава, че Пелин се е преместил в имението. Тя изразява загриженост за положението си на господарка на имението, след като там е бременният Пелин. Ифакат я успокоява, като обяснява, че Пелин не е нейна съперница; истинската ѝ съперница е била сестра ѝ. След това Суна пита какво ще се случи с нея, щом Пелин роди, на което Ифакат предлага, че както тя е отгледала Фуат и Ферит, може би Асуман ще отгледа детето на Пелин, тъй като тя винаги е мечтала да има такова.

Ифакат настоява, че най-важното за Суна е да забременее възможно най-скоро. Суна изразява съмнение относно момента, като се пита дали не е твърде рано. Ифакат отхвърля опасенията ѝ, като подчертава, че не е твърде рано, и пита дали има проблем с Кая. Суна я уверява, че всичко с Кая е наред. Ифакат получава съобщение и предупреждава Суна да бъде внимателна, тъй като сега, когато Сейран вече не е в къщата, от това зависят позициите и на двете. Тя показва на Суна на телефона си статията със снимката, на която Ферит целува корема на Пелин.

Халис извиква сина си и го инструктира да направи всичко необходимо, за да разубеди съпругата си да иска развод, дори ако това означава да използва сила. Суна отива в стаята на зет си и го разпитва за статия със снимка на него и Пелин в сайт за клюки. Ферит пренебрегва притесненията ѝ, заявявайки, че личният му живот не е нейна работа. Той се пита защо трябва да ѝ се обяснява, като посочва, че тя се е омъжила за Кая въпреки възраженията му.

Двамата спорят. Суна го обвинява в лицемерие и в предателство към Сейран. Ферит настоява, че наистина е обичал Сейран, и разкрива неотдавнашното ѝ отказване от връзката им, като предполага, че тя е търсила причина да я прекрати. Сюна го пита дали той е бил този, който е търсил повод, а не Сейран.

Междувременно Орхан не успява да разубеди съпругата си да поиска развод. Вечерта в разговор със свекъра си тя отново заявява желанието си да сложи край на брака. Халис реагира остро, упреквайки я в неблагодарност, след като години наред са я третирали като дама и са я окичвали с ценни бижута и скъпи дрехи. Гюлгюн потвърждава решението си да прекрати брака и казва на Халис, че той добре знае причините за това. Той я обвинява, че високомерно се издига, и изисква от нея да преглътне гордостта си, да остане на мястото си и да бъде баба на детето на Пелин. Халис приключва разговора и си тръгва.

Междувременно Ферит манипулира таблоиден журналист, като му дава подсказка, а след това намира съпругата си в един клуб, като умишлено предизвиква спор между тях.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!