Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.91- какво ще се случи...

Добави коментар

Нухет предлага брак на Сехмуз. Пелин е приета в имението Корхан от Халис, който обещава да се грижи за нея и детето ѝ. Вижте какво ще се случи в еп. 91 на турския сериал "Златно момче”.

Есме се притеснява и изпитва силни болки в корема, след като се е скарала със съпруга си. Хатидже се обажда на Сейран и Суни да дойдат в хотела.

Междувременно Нухет пристига в имението на Сехмуз и намира там много охранители. Тя го разпитва за ситуацията, а той ѝ разкрива, че има план да се изправи срещу Халис. Нухет се тревожи за безопасността на сина си и се опитва да го разубеди. Нухет ми обяснява, че няма да спечели нищо от това са пребие стария Халис. Сехмуз настоява да изпълни плана си, което кара Нухет да предложи брак като алтернатива. Сехмуз намира предложението за абсурдно и се изсмива, като пита откъде на Нухет ѝ е хрумнала такава идея. Нухет му казва да млъкне и му казва, че ще се оженят.

В хотела Есме, след като вижда дъщерите си, бързо се съвзема. Напрежението между сестрите обаче не намалява. Когато излизат от хотелската стая, те разговарят помежду си, докато вървят по коридора. Суна казва, че ще идва да посещава майка си и Сейран не е нужно да се притеснява. Сейран я пита, кой ще я кара бившето ѝ гадже или новия ѝ съпруг. Суна се защитава като казва, че бившия на Сейран е живял с нея и Ферит. Сейран казва, че това се е случило по принуда, а Суна прави всичко нарочно. Тя я пита не я ли е страх да идва при семейството им. Суна казва, че вече не я е страх от никого. Сейран казва, че бързо се е променила, но ѝ казва да е внимателна и да не въвлича майка им в проблемите си.

Сейран пита сестра си как може да остане в имението след като е видяла какво са ѝ причинили семейство Корхан. Суна я пита защо тя се е върнала в имението след развода си с Ферит и ѝ казва, че е нямало да го напусне ако не се е появила бремената Пелин. Сейран казва, че искала да изгради живота си и да следва мечтите си. Суна казва, че и тя има мечти.

Сейран подигравателно пита сестра си дали мечтае да живее в имение. Тя допълва, че е заменила оковите на баща си с тези на Кая. Тя я предупреждава, че ще страда в този дом и ще бъде сама. Суна отвръща, че ако не се бе омъжила за Кая баща им е щял да я даде на някой друг перверзник. Тя допълва, че тя е била наранена и унижена от съпруга си Фериа не от имението и моли сестра си да не бърка Кая с братовчед му.

Сейран предупреждава сестра си, че се е запътила към опасности. Суни отговаря уверено, че я подценява и тя ще се превърне в самия огън, разпространявайки влиянието си. Тя предупреждава сестра си да внимава какво говори, защото може да съжалява по-късно.

Нухет и Сехмуз водят Пелин в имението на Корхан, където тя е топло посрещната от Халис. Пелин изразява благодарността си, като целува ръката на Халис, който я уверява, че сега е под негова закрила и е в безопасност. Той ѝ обещава тя, заедно с Ферит и детето им, да живее щастливо в къщата.

Междувременно Сейран излиза от хотела, а Ферит я чака отвън. Изненадана от присъствието му, тя го пита защо все още е там. Ферит признава, че не е могъл да се насили да я остави. Сейран обаче настоява, че има нужда да бъде сама. Ферит споменава уверението на Суна, че всичко е наред с Есме.

Сейран се изправя срещу Ферит и заявява, че той е проблемът. Тя изразява изтощението си и го моли да си тръгне, като твърди, че ще се справи сама. Ферит я пита какво ще прави пак ли ще спи при непознати. В отговор Сейран изтъква неспособността на Ферит да поеме отговорност за проблемите им и го обвинява, че търси изкупителни жертви. Ферит заявява, че е съпруг на Сейран, но Сейран настоява, че скоро ще подаде молба за развод. Той отговаря, че няма да ѝ даде развод и твърди, че не могат да живеят един без друг, убеден, че Сейран все още го обича.

Сейран категорично отрича да обича Ферит и дори изразява отвращение към него. Ферит обаче остава убеден в любовта на Сейран към него, като твърди, че я вижда в очите ѝ. Въпреки възраженията на Сейран, Ферит отказва да приеме истината, настоявайки, че любовта на Сейран към него е неоспорима заради всичико, което са преживели. Изведнъж Сейран затваря устата на съпруга си с целувка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!