Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.83- какво ще се случи...

Добави коментар

Ферит скрива Пелин в имението. Вижте какво ще се случи в еп. 83 на турския сериал "Златно момче”.

Суна крие истинските си чувства от Кая, като поддържа фасадно щастие въпреки дълбоката си неприязън към него. Междувременно Сейран се грижи за раните на Ферит, получени при сблъсъка със Сехмуз. Сейран изразява желанието си да създаде семейство с Ферит - идея, която сега го притеснява дълбоко. Той се чуди как да разкрие на Сейран, че очаква дете от друга жена. Малко след това Ферит получава текстово съобщение от Пирил, съдържащо видеозапис от церемонията по годежа на Пелин и шофьора на Сехмуз.

Ферит е обзет от отчаяние и безпомощност, без да може да види изход от кашата, в която е попаднал. Междувременно Асуман се бори с постоянното напомняне за тайните срещи на свекърва ѝ с Дикле, което подхранва силните ѝ емоции. Тя е на ръба да се признае на Гюлгюн за всичко, но е прекъсната от завръщането на Орхан. По-късно същата нощ Ферит се мята в леглото, без да може да намери покой. Накрая решава тихо да се измъкне от леглото, като внимава да не обезпокои съпругата си. Облича се и отива да се види с Абидин.

С помощта на Абидин Ферит успешно отвлича Пелин от имението на чичо ѝ, без да предизвика подозрение, и я отвежда в имението. Той я скрива в покоите на прислугата, по-точно в стаята, която преди това е заемала Дикле. Като казва на Пелин, че това е временното ѝ убежище. Ферит я уверява в безопасността ѝ с него. Той разкрива плана си да я премести в къща под наем в Париж, за да ѝ осигури сигурност и ново начало. Пелин изразява притеснение, че ще лети сама, което кара Ферит да я увери, че ще я придружи, ще ѝ помогне да се настани и след това ще се върне у дома.

Пелин пита дали той ще се върне при Сейран. Мъжът потвърждава, че ще се върне при съпругата си, но уверява Пелин, че ще продължи да я подкрепя. Пелин става емоционална, по лицето ѝ се стичат сълзи и тя моли да остане сама. Ферит я уверява, че няма да бъде сама, тъй като майка ѝ ще бъде с нея, а и той ще я посещава. Той я пита дали вместо това тя би предпочела да живее с чичо си и неговия шофьор. Пелин казва, че иска да живее с Ферит, като подчертава, че носи детето му и смята, че така е правилно. Въпреки че признава любовта на Ферит към Сейран, Пелин намеква за желанието си връзката им да продължи.

Ферит отстоява позицията си, заявявайки, че ситуацията не е по негов избор и че Пелин е взела решения, без да се консултира с него. Пелин казва, че той знае, че тя няма да отиде при неговата съпруга и няма да се омъжи за мъжа, който чичо ѝ е избрал. Добавя, че нейните решения нямат значение за него, защото знае, че тя ще направи всичко, което той иска. Подчертава, че нейното подчинение произтича от любовта ѝ към него и желанието ѝ за неговото благополучие, а не от страх или задължение.

Ферит се изправя от дивана, показвайки намерението си да си тръгне, и пита Пелин дали има нужда от нещо. Пелин го уверява, че е добре и Ферит излиза. Навън той среща съпругата си Сейран, която е забелязала отсъствието му и е излязла да го търси. Сейран го пита защо е излязъл в този час и Ферит обяснява, че не е могъл да заспи и е искал да поговори малко с Абидин. Сейран признава, че също не е могла да заспи и е искала да види къде е той.

Когато Ферит прегръща съпругата си Сейран и двамата се отдалечават към резиденцията, камерата се фокусира Пелин, която стои до прозореца и крой нещо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.90- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.89- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.88- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.87- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.86- какво ще се случи...