Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.81- какво ще се случи...

Добави коментар

Сейран се срещна с Пирил и е научива за лъжата, свързана с Пелин. Ферит е обзет от емоции и моли Сейран за прошка. Вижте какво ще се случи в еп. 81 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит се доверява на дядо си, че вярва, че Сейран ще приеме детето му от Пелин. Междувременно Сейран се озовава в имението на Сехмуз, където забелязва снимка, на която са Пелин и майка ѝ. Това разкритие кара Сейран да осъзнае, че момичето, което Ферит е целунал и с което се е запознала в кафенето, не е свързано с Пелин. Точно когато това разкритие потъва в съзнанието, в стаята влиза Пирил, придружена от същата приятелка.

Сейран се сблъсква с Пирил, искайки отговори за връзката му с Пелин. Въпреки че Пирил се страхува от гнева на баща си, Сейран настоява да разбере истината от него. Пирил моли Сейран да мълчи от страх за нейната безопасност. Сейран заплашва да изостри ситуацията, ако Пирил продължи да мълчи.

Междувременно Суна се изправя срещу Нухет, която блокира пътя ѝ към стаята. Суна се изправя срещу манипулативните игри на Нухет, без да се страхува от тактиката на сплашване на бъдещата си свекърва. Суна признава решението си да се омъжи за Кая, може би от умора от лошото отношение към нея и от желание да утвърди собствената си власт и да потърси възмездие от онези, които са я ощетили.

Нухет оспорва готовността на Суна да се справи с играта, която играят. Суна се изправя лице в лице с Нухет, като я предизвиква да спре брака, ако може. След това Суна плавно пренасочва разговора, като учтиво се извинява, за да се преоблече за предстоящо посещение в офиса.

Междувременно Ферит получава тревожна новина от майка си, че Сейран се е срещнал с момичето, което е целунал в клуба, и е отишъл в дома ѝ. Скоро след това Ферит получава обаждане от Сейран, в което му нарежда да се срещне с нея на определено място.

Ферит пристига в кафенето и се приближава предпазливо до масата на Сейран. Загрижен, той я пита защо не е ходила на лекции, на което Сейран отговаря загадъчно, че е трябвало да посети къщата на чичо на Пелин. При споменаването на къщата на Пелин страхът на Ферит нараства, тъй като той се притеснява, че Сейран може да е открила бременността на Пелин. Двамата спорят. Ферит, обзет от емоции, заявява любовта си към Сейран и я моли за прошка, а очите му се пълнят със сълзи. На Сейран обаче ѝ е омръзнало да слуша извиненията и лъжите му, чувства се изтощена от измамата, която е преживяла.

В отговор Ферит моли Сейран да разбере сътресението, което изпитва, настоявайки, че е възнамерявал да разясни ситуацията. Въпреки молбите му Сейран остава непоколебима в неверието си, без да желае лесно да му прости за болката, която е причинил. Тя казва, че не може да го разбере и знае, че Пелин е знаела за всичко. Ферит е объркан, защото той смята, че говорят за бременността на Пелин. Сейран казва, че знае, че те са я излъгали като са ѝ казали, че Пелин не знае нищо.

В ретроспекция, Пирил разкрива на Сейран, че знае за отношенията на Сейран с Пелин и е изпитвала неприязън към нея заради това. Той признава, че когато е видял Ферит в клуба е бил подтикнала да му направи мръсно, като признава, че това е било глупаво решение, взето импулсивно.

В настоящия момент Ферит иска от Сейран повече информация за срещата ѝ с момичето от клуба. Сейран отхвърля идеята, че може да има нещо повече, и определя всичко като глупост. Ферит потвърждава подозренията на Сейран, като твърди, че зад всичко стои Пелин.

Междувременно Асуман се отправя към града и смаян забелязва Орхан и Дикле да вечерят заедно в един ресторант. Асуман е шокиран от тази неочаквана гледка.

Ферит се изправя срещу Пелин и Пирил, като ги обвинява в заговор срещу него. Ферит изразява своето разочарование и неудовлетвореност, чувствайки се предаден от действията на Пелин и недоверчив към нейното отричане на участие. Пелин защитава своята невинност, като настоява, че е разбрала за ситуацията едва след това. Ферит обаче не е убеден. Ферит припомня предишния им разговор, в който Пелин отрича да играе игри и го уверява в искреността си. Той оспорва продължаващото отричане на Пелин, като изтъква несъответствията в нейната история и доказателствата срещу нея.

Ферит се пита за мотивите на Пелин и се пита дали иска да сложи край на връзката му със Сейран. Пелин отрича тези обвинения и твърди, че е запазила мълчание, за да не усложнява положението на Ферит. Доверието на Ферит в Пелин обаче започва да се разклаща, той започва да обмисля възможността детето да не е негово. Пелин реагира с неверие, като категорично отрича всякаква изневяра и изразява шок от внезапните съмнения на Ферит.

Пелин разказва за събитията, довели до брака на Ферит със Сейран, като подчертава жертвите, които тя е направила от любов към него. Тя се изправя срещу Ферит за действията му и за болката, която е понасяла мълчаливо. Пелин заявява любовта си към Ферит и отрича да го е измамила относно бременността дори да ревнува от Сейран.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.91- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.90- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.89- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.88- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.87- какво ще се случи...