Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.80 - какво ще се случи...

Добави коментар

Суна научава, че Кая не я обича. Сехмуз не отстъпва на ултиматума си. Вижте какво ще се случи в еп. 80 на турския сериал "Златно момче”.

Суна с вълнение поднася скромен подарък на свекърва си Нухет, но получава жестока критика. Нухет отхвърля подаръка като жалък и намеква, че самата Суна е също толкова незадоволителна. Тя обвинява Суна, че се заблуждава и вярва, че съпругът ѝ Кая я обича, и твърди, че той всъщност желае да отмъсти на семейството и възнамерява да използва Суна като пешка в своя план. Тя казва, че като жена я съжалява и я съветва да спре сватбата преди да е твърде късно. Тя ѝ се подиграва, че вярва, че човек като Кая може да в любен в нея. Нухет казва на Суна, че не може да е толкова глупава. Суна иска Нухет да спре да говори така. Нухет казва, че ще ѝ докаже, че казва само истината.

По-късно Суна подслушва разговор между Кая и майка му, в който Кая признава, че не обича Суна, а само я съжалява. Това разкритие съкрушава Суна и очите ѝ се насълзяват. Въпреки силните си емоции, тя се въздържа да изрази омразата си към Кая.

След продължително чакане Сехмуз най-накрая пуска Ферит и дядо му в къщата си. Чичото на Пелин не губи време и пита дали Ферит е взел решение. Намесва се Халис, който принуждава внука си да замълчи и говори от името на семейството им.

Той признава желанието на чичото на Пелин тя да се ожени за Ферит, но подчертава сложността на обстоятелствата, в които се намират. Той признава, че Пелин е знаела за семейното положение на Ферит, когато тя го е ухажвала, и че сега те се намират в трудна ситуация. Халис предполага, че и двете страни носят отговорност за ситуацията, като посочва, че грешките са допуснати и от двете страни. Той казва, Ферит ще признае детето, което Пелин носи, и то ще носи фамилията Корхан. Той уверява, че ще се погрижат за благополучието на детето и ще му осигурят добър живот.

Сехмуз обаче отговаря на това предложение със смях. Той твърдо повтаря условията, които е поставил преди, и не няма желание за компромис. Сехмуз заявява, че ако Ферит откаже да се омъжи за Пелин, той вместо това ще уреди брака ѝ с друг мъж, като дори предлага дългогодишния си шофьор като потенциален избор. Халис остава непоколебим в решението си да не преговаря със Сехмуз, тръгва си от дома на Сехмуз заедно с внука си и антуража им. Междувременно Сейран пристига на същото място.

Въпреки това, което е чула, Суна няма намерение да се откаже от брака си с Кая. Когато баща ѝ иска доказателство, че е регистрирана датата на сватбата, Суна изненадва Нухет, като уверено представя необходимите документи. Преди това Нухет смята, че е успяла да осуети брака.

Халис води внука си в студиото, където преди години е започнал работа като асистент на майстор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.91- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.90- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.89- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.88- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.87- какво ще се случи...