Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.79 - какво ще се случи...

Добави коментар

Ферит признава пред Халис, че Пелин е бременна от него. Тайлан заплашва да разкрие компрометиращи снимки на Ферит и Пелин. Вижте какво ще се случи в еп. 79 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит се връща у дома и пита леля си Ифакат защо е изпратила Мустафа да го следи. Ифакат го пита за Пелин и нейната бременност. Ферит избягва темата. Той настоява, че тя вече знае всичко от Мустафа. Ифакат изразява разочарованието си, че Ферит не я е информирала по-рано.

Ферит казва, че не иска Сейран да научи от някой друг за бременноста на Пелин, но той не може да се накара да ѝ каже. Ифакат го пита какво ще прави. Ферит казва, че не знае и ѝ споделя за ултиматума на чичото на Пелин, който му е казала или да се разведе и да се ожени за племенницата му или да забрави за детето си. Ифакат се чуди за кой се мисли този мъж да говори така. Ферит ѝ казва, че е някаква откачалка, който се нарича Горящия Сехмуз. Ифакат казва, че привличат само луди.

Ферит пита леля си какво да направи. Тя му казва, че трябва да каже всичко на дядо си. Изведнъж вратата на стаята се отваря и влиза Сейран. Тя ги пита за какво говорят. Ифакат ѝ се кара, че подслушва. Сейран отново пита съпруга си какво трябва да каже на дядо си. Ферит я лъже, че говорят за снимките. Сейран е бясна, че Ферит иска помощ от леля си, която само им пречи и дори не я е попита. Тя гневно излиза от стаята. Ифакат разпитва Фериа за снимките. Той настоява леля му да запази мълчание, като обещава да се справи с въпроса, като първо говори със Сейран, преди да замеси дядо им.

Халис се извинява на Нухет и я връща в имението, за да присъства на годежа на сина си. Преди началото на церемонията Ферит и Ифакат се приближават до стаята на старейшината, като Ифакат обявява намерението на Ферит да разкрие нещо важно.

Халис подканя Ферит да говори. Ферит с колебание започва да обяснява, като разкрива, че бившата му приятелка Пелин е бременна с неговото дете. Това разкритие предизвиква силния гняв на Халис, насочен не само към внука му, но и към Ифакат. След като успява донякъде да се успокои, той пита как може да помогне на Ферит. Внука му му казва, че за това знаят сами той и Ифакат и го пита какво да направи. Халис, силно разстроен, изразява копнежа си да държи в ръцете си детето на Ферит, разкривайки, че се е молил за този момент и е молил Бог да не му го отнема, преди той да настъпи. Той се кара на Ферит, че е разрушил и това радостно събитие.

Ферит получава телефонно обаждане от Пелин, която му се обажда от телефона на братовчед си. Той я пита за здравето ѝ, като отбелязва, че телефонът ѝ е бил недостъпен. Пелин обяснява с притеснен тон, че чичо ѝ е повредил телефона ѝ по време на избухването си. Разтревожена, тя изразява страх от заплахите на чичо си и от изострянето на ситуацията. Ферит успокоява Пелин и казва, че на следващия ден ще разреши проблема с помощта на дядо си. Той съветва Пелин да си почине и ѝ пожелава лека нощ.

Междувременно емоциите на Суна, свързани с предстоящия годеж, я карат случайно да изпусне подноса за кафе, за щастие този път само в кухнята, спестявайки си неудобството пред гостите.

Докато Кая и Суна си разменят пръстени, затвърждавайки годежа си, Абидин, изпълнен с мъка, наблюдава ситуацията отвън през стъклената врата. Съзерцанието му е прекъснато от телефонно обаждане от един от охранителите, които държи Тайлан. Той иска да говори с него. Тайлан заплашва да предизвика хаос, ако не бъде освободен, твърдейки, че знае уличаваща информация. Той споменава Ферит и Пелин, като разкрива, че притежава техни снимки, на които те излизат заедно от лекарски кабинет. Тайлан заплашва да разкрие този скандал, като предупреждава Абидин за възможните последици.Абидин спешно се обажда на Ферит и разкрива, че Тайлан знае за бременността на Пелин.

Суна се изправя срещу сестра си Сейран в стаята ѝ и изразява разочарованието си от липсата ѝ на щастие по време на годежа ѝ. Сейран, видимо разстроена, показва на Суна снимката, на която Ферит се целува с друго жена в клуба. Тя обяснява мъката, която изпитва, борейки се с подозренията и несигурността, предизвикани от внезапната поява на снимката в чантата ѝ. Сейран се чуди дали някой цели да саботира връзката им или Ферит се е върнал към старите си навици.

Без да изпитва съчувствие, Суна се изправя срещу Сейран и изразява разочарованието и огорчението си. Тя обвинява Сейран, че е дистанциран и, че живее в свят, който се върти единствено около Сейран и Ферит. Суна се оплаква от липсата на Сейран по време на най-важния ден в живота ѝ, като отбелязва, че Сейран не е успяла да се включи или дори да се опита да контролира емоциите си. Тя я обвинява, че егоизмът на Сейран може да е основната причина за нейните проблеми. Суна си тръгва, оставяйки двете сестри със сълзи на очи след конфронтацията им.

На следващия ден Халис и Ферит потеглят заедно, за да се срещнат с чичото на Пелин. Междувременно Гюлгюн забелязва страданието на Сейран и пита за причината за него. Сейран открито признава, че някой е сложил в чантата ѝ снимка, на която Ферит се целува с друго момиче. Гюлгюн реагира шокирано. Сейран обяснява, че въпреки обяснението на Ферит, че това е била изненадваща целувка от непознат, тя е говорила с момичето, което е опровергало разказа на Ферит.

Гюлгюн изразява скептицизъм. Сейран обяснява, че смята, че всичко е конспирация да я разделят с Ферит. Тя знае къде живее момичето и ще отиде да иска обяснение. Гюлгюн я моли да не ходи сама. Тя игнорира притесненията на свекърва си и излиза. Халис и Ферит пристигат в къщата на Сехмуз.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.91- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.90- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.89- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.88- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.87- какво ще се случи...