Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.74 - какво ще се случи...

Добави коментар

Суна и Кая обявяват, че ще се оженят, за да се защитят от гнева на Кязим. Ферит признава пред Сейран, че е имал връзка със Султан. Вижте какво ще се случи в еп. 74 на турския сериал "Златно момче”.

Кязим научава от Ифакат, че Суна е излизала с Кая. Тя му предлага да отиде в стаята на Кая, за да види сам какво има между него и дъщеря му. Когато Кязим нахлува в стаята, дъщеря му целува Кая.

Ферит пристига на адреса, даден от съпругата му, и я намира да седи със Султан. Сейран, видимо емоционална, споменава, че Султан ѝ е разкрила всичко, и заявява искането си да чуе версията на Ферит за тяхната връзка.

Несигурен, Ферит се приближава до масата, но не сяда. Той разпитва за ситуацията, като все още се надява, че съпругата му не знае истината. Сейран му се противопоставя, заявявайки, че знае за интимната им история и продължаващите срещи, дори докато той е бил женен за нея. Тя настоява Ферит да ѝ каже дали е истина.

Ферит посяга към чантата пред Султана и вижда какво има вътре. Той хвърля по нея пачка банкноти, изразявайки презрение към действията ѝ, водени от парите. Обвинява я, че го е предала въпреки дългогодишното му съжаление към нея.

Ферит се ката на съпругата си. Сейран го предизвиква да бъде честен. Ферит признава истината, потвърждавайки интимната връзка със Султан, но разкрива, че тя е била организирана от леля му Ифакат, която го е манипулирала от ранна възраст. Шокирана от това разкритие, Сейран напуска ресторанта и потегля с такси.

В имението Кязим се нахвърля жестоко върху Кая, което кара Суна да избяга от имението, страхувайки се от гнева на баща си. Тя спира в парка, изтощена. Казим я намира и агресивно я конфронтира, но Кая се намесва, за да я защити. В пристъп на ярост Кязим размахва нож. За да предотврати трагедията, Суна импулсивно обявява, че тя и Кая ще се оженят.

Междувременно Ферит спира таксито и убеждава Сейран да се качи в колата му, като я уверява, че между него и Султан вече няма нищо и че въпросът е решен отдавна. Сейран пита дали Ферит е баща на детето на прислужницата, което той категорично отрича.

Докато шофират, Ферит получава тревожно обаждане от майка си във връзка с това, че Суна е пребита от баща ѝ, което предизвиква безпокойство. Сейран пита какво става. Ферит разкрива тревожната ситуация със сестра ѝ.

Султан се наслаждава на вечерята си, доволна от възможността да вечеря в такова скъпо заведение. Нухет влиза в ресторанта и хвали Султан за актьорските ѝ умения. Тя признава, че е следвала плана им перфектно. Показва на Султан паспорт, който ще бъде нейн, но първо трябва да изпълни още една задача..

Султан, изненадана, заявява, че вече е изпълнила всички за което са се разбрали, включително и да каже всичко на Сейран. Нухет обаче разяснява, че Султан не е споменала намесата на Ифакат в управлението на нейните действия. Нухет уверява Султан в нейната безопасност.

Междувременно Халис с изненада научава за желанието на още един негов внук да се ожени за дъщерята на Кязим. Кязим заплашва с насилие, ако сватбата не се състои, и отново се нахвърля върху дъщеря си. Останали сама, Суна се извинява на Кая за това, че го е въвлякла в ситуацията, и обяснява, че намеренията ѝ са били да го защити.

Зерин и Плейн се преместват в дома на брат ѝ, който е много деспотичен човек.

Пристигайки в имението, Сейран трескаво разпитва свекърва си за ситуацията. Гюлгюн разкрива, че Кязим е хванал Суна и Кая заедно, което предизвиква неверие у Сейран и Ферит. Ферит поглежда към Сейран, предполагайки, че тя трябва да има някаква информация, но тя изглежда също толкова изненадана.

Гюлгюн обяснява, че Кязим ги е хванал и е започнал да бие Суна, която след това е избягала в парка, следвана от Кязим. Кая и Суна слизат долу и Гюлгюн ги оставя. Сейран прегръща Суна, търсейки отговори.

Ферит се изправя срещу Кая, изразявайки шок и недоверие към решението му да се ожени за Суна. Сейран реагира с изумление. Суна защитава решението им, като отстоява своята независимост. Ферит най-накрая разбира сериозността на ситуацията и поставя под въпрос мотивите им.

Сейран им предлага да излязат навън, за да поговорят насаме, като изразява загриженост за внезапното им решение да се оженят. Суна отприщва разочарованието си, обвинявайки Ферит, че иска да контролира другите и изпада в ярост, когато не е в центъра на вниманието. Тя го обрисува като човек, който избухва, когато нещата не вървят по неговия вкус.

Бесен Ферит ѝ казва, че мисли само за Абидин и за това как тя толкова бързо го е забравила. Той осъжда действията на Суна и избухва. Той тръгва да излиза. Сейран го спира, но Ферит я игнорира и казва, че отива да каже за предстоящата сватба на Абидин.

По-късно Сейран се изправя срещу Ифакат и я обвинява, че е организирала брака на Кая и Суна.

Ифакат отрича да е замесена и предизвиква Сейран да се замисли защо винаги я обвинява за всичко. Тогава Сейран разкрива, че е открила още една тревожна истина за Ифакат.

Ифакат се опитва да отхвърли обвиненията на Сейран и обижда интелигентността ѝ, но Сейран остава твърда и я предупреждава да стои далеч от сестра ѝ. Сейран си тръгва, а Ифакат нервно се обажда на Султан и я заплашва, без да знае, че я записват.

Междувременно Зерин съобщава на брат си за бременността на Пелин, което предизвиква гнева му. Той им забранява да напускат къщата, за да предотврати по-нататъшно опозоряване на репутацията на семейството.

Нухет наема журналиста Тайлан, който мрази Ферит, да подготви скандален репортаж за Султан и Ферит, организиран с цел да опетни репутацията на семейство Корхан.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 118 - Ферит ядосано разпитва Пелин!

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?