Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.59 - какво ще се случи...

1 коментар

Суна разкрива на Абидин, че е омъжена, което го шокира и разбива сърцето му. Ферит е затворен в склад, за да го спрат да търси Сейран, но той бяга. Вижте какво ще се случи в еп. 59 на турския сериал "Златно момче”.

Абидин и Суна са в градината на имението на семейство Ихсанлих. Суна казва на Абидин, че трябва да спре Ферит да отиде в Антеп в търсене на Сейран. Тя го предупреждава, че това може да доведе до смъртта на Ферит. Абидин иска да знае защо тя е в имението. Суна се колебае, но накрая разкрива, че се е омъжила, което шокира Абидин.

Абидин е видимо разтърсен от откровението на Суна и се опитва да разбере защо е взела такова решение. Суна казва на Абидин, че вече не могат да бъдат заедно, и го оставя шокиран и с разбито сърце. Абидин я пита дали връзката им не е означавала нищо за нея, но тя си тръгва, без да разкрие мъката си.

Междувременно Сафет-ага и Халис обсъждат импулсивността на Ферит, като Халис изразява загриженост за действията на внука си. Сафет-ага намеква за предстоящия си брак с г-жа Хатук, с което предизвиква гнева на Халис. Орхан се намесва, за да успокои ситуацията. Te и телохранителите им се качват в колите си и потеглят.

Сафет-ага е ядосан на внука си, че не е опазил жена си и я е пуснал да излезе навън, като по този начин е прекъснал разговора му със семейство Корхан. Той заповядва хората му да го накажат. Междувременно Хатук и Сейран пътуват към Газиантеп. Сейран е нещастна. Леля ѝ я съжалява, но не може да направи нищо, за да я спаси от нежелания брак с Тарик.

По заповед на Халис Абидин и другите му бодигардове затварят Ферит в един склад, за да му попречат да направи някоя глупост. Сейран и леля ѝ пристигат в Антеп. Тарик и антуражът му ги очакват. Тарик е наел телохранители, които да ги пазят.

Ферит блъска по вратата на склада, настоявайки да бъде пуснат навън. Абидин идва при него. Фериа мисли, че той е там за да го освободи. Абидин иска отговори от Ферит. Абидин се кара на Ферит за това, че е скрил брака на Суна от него, тъй като смята, че те са могли да го спрат. Ферит признава, че е знаел за положението на Суна, но настоява, че е било твърде късно да се намеси. Той се е притеснявал, че Абидин би направил нещо импулсивно и е щял да бъде убит.

Абидин обаче вярва, че любовта си заслужава да рискува всичко, и критикува Ферит, че не е разбрал дълбочината на любовта му към Суна. Той разпитва Ферит за предполагаемия доброволен брак на Суна, като саркастично го аплодира за неговата наивност. Абидин обвинява Ферит в лицемерие по отношение на Сейран и му се подиграва, намеквайки, че той също не бива да търси Сейран, тъй като тя също е заминала доброволно за Антеп. Абидин му казва, че Суна му е казала, че сестра ѝ е заминала за да го предпази.

Ферит е изненадан от това разкритие и изразява желание да се извини и да се помири с Абидин. Абидин обаче отхвърля жеста на Ферит и му хвърля ключовете от склада, като му нарежда да си тръгне и да намери Сейран. Абидин обявява края на приятелството им, заявявайки, че Ферит се интересува само от Сейран. .

Ферит успешно избягва от склада, без да бъде видян от охранителите. Бягството му обаче не остава незабелязано за дълго и охранителите бързо съобщават на Орхан за бягството на сина му, което предизвиква вълна от страх у него и съпругата му. Междувременно Сейран води напрегнат разговор със сестра си по телефона, научавайки за заплашителната среща на Тарик с Орхан относно съдбата на Ферит.

Новината за бягството на Ферит разтърсва Халис до такава степен, че той е на ръба на инфаркт, което предизвиква загриженост за здравето му от страна на Орхан, който се страхува от предстоящата смърт на баща си. В размирната обстановка Ифакат както винаги крой нещо.

На следващия ден, Сейран, с помощта на леля си, успява да излезе от къщата. Тя се отправя към магазин за шамфъстък, който ѝ напомня за първата ѝ среща със съпруга ѝ. Там Ферит се маскира с престилката на собственика на магазина, за да избегне разкриването от бодигарда на Тарик, който следва Сейран. Сейран и Ферит са развълнувани да се видят. Сейран го моли да си тръгне, защото се притеснява за неговата безопасност.

Ферит обаче отказва да замине без Сейран. След кратка размяна на думи и тайно докосване Сейран обещава да се срещне с Ферит в Ботаническата градина. Сейран успява да се отърве от бодигарда си и да се срещне с бившия си съпруг, където щастливата им среща е помрачена от опасенията на Сейран за безопасността на Ферит. Въпреки уверенията на Ферит, Сейран продължава да се страхува от опасността, пред която са изправени заедно.

Ферит иска да избягат веднага. Сейран обаче е на мнение, че трябва да изчакат. Тя казва, че я чакат и веднага ще разберат ако не се прибере навреме. Фериа и Сейран се отговарят да избягат вечерта.

Зеррин се разхожда с дъщеря си по крайбрежието. Когато тя я оставя за малко сама, за да си купи нещо от уличен продавач, Пелин скача във водата, искайки да сложи край на живота си. В апартамента на Кязим. Есме, с нож в ръка, се приближава до спящия си съпруг, от когото е понесла толкова много злини. Тя вдига острието, сякаш иска да нанесе смъртоносен удар.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.90- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.89- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.88- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.87- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.86- какво ще се случи...