Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.56 - какво ще се случи...

Добави коментар

Суна е принудена да се омъжи за Сафет. Кязим отвежда Сейран обратно в Антеп. Вижте какво ще се случи в еп. 56 на турския сериал "Златно момче”.

Сейран пристига в парка, очаквайки да срещне с Ферит, но вместо него се появява Пелин, която е прочела съобщение на телефона на Ферит и след това го е изтрил. Пелин настоява да знае къде е Ферит и обвинява Сейран, че го е наранила. Сейран отхвърля обвиненията и пита как се предполага, че тя е наранила Ферит. Пелин повдига въпроса за смъртта на брата на Ферит и обвинява Сейран и сестра ѝ, че са отговорни за това, твърдейки, че са имали срама да присъстват на погребението и да посетят семейството след това.

Сейран се опитва да обясни, че това е било нещастен случай, но Пелин остава убедена, че хората няма да го възприемат по този начин в дългосрочен план. Тя твърди, че Ферит ще си спомня за загубата на брат си всеки път, когато погледне Сейран, и че присъствието на Сейран в живота му ще продължи да му причинява болка. Пелин изтъква, че животът на Ферит е бил прекрасен, докато не се е появила Сейран и не е разрушила всичко.

Сейран саркастично пляска с ръце и пита дали Ферит изобщо знае, че е там, или е видял съобщението, което е изпратила. Пита Пелин за нейните намерения и цели. Пелин уверено отговаря, че знае точно какво иска, и заявява, че Сейран не е могла да раздели нея и Ферит дори когато са били женени и няма да успее и сега, когато са разведени. Пелин разкрива плана си да се омъжи за Ферит, като подчертава, че е вложила младостта си в тяхната връзка, и обвинява Сейран, че си мисли, че може да дойде от Антеп и да вземе всичко, което ѝ принадлежи, като отбелязва, че такива неща се случват само в приказките.

Пелин настоява, че Сейран трябва да напусне живота на Ферит, ако наистина го обича, тъй като Орхан и Гюлгюн никога няма да приемат момиче, което според тях е допринесло за смъртта на сина им. Сейран отвръща твърдо, заявявайки, че се е поучила от грешките си и няма да ги повтори. Тя отхвърля предупрежденията на Пелин и ѝ казва, че независимо от всичко, тя и Ферит няма да се разделят.

Пелин оспорва увереността на Сейран, намеквайки, че тя е гледала твърде много филми и че в живота на Ферит винаги е имало жени, но в крайна сметка те си тръгват. Сейран остава твърдо решена, а Пелин я призовава да постъпи разумно и да остави Ферит на мира. Сейран решава да приключи разговора, сбогува се с Пелин с усмивка и напуска парка.

Междувременно Кязим отвежда Суна и Хатидже в имението на Ихсанлих, за да продължат с прекъснатата сватбена церемония. Суна е изплашена, защото осъзнава, че този път няма измъкване. Тя неохотно сяда на сватбената маса със Сафет и започва сватбената процедура.

Сейран намира Ферит на гроба на брат му. Към тях се приближава момче, което продава вода, и дискретно подава на Ферит бележка от Тарик, който преследва Сейран. Бележката съдържа заплашително послание: “И твоите дни са преброени."

Сейран става все по-притеснена от продължителното отсъствие на сестра си и се опасява, че баща ѝ е изпратил Суна обратно в Антеп. Когато Кязим и Хатидже най-накрая се връщат в апартамента, Сейран веднага пита за местонахождението на Суна. Кязим небрежно заявява, че тя е където ѝ е мястото при съпруга си. Есме изразява своето недоумение, заявявайки, че Суна не е омъжена. Тогава Хатидже разкрива шокиращата истина, като казва, че са омъжили Суна за годеника ѝ.

Есме е съсипана от новината и се свлича, закривайки лицето си с ръце и плачейки. Сейран е шокирана и се кара с баща си. Кязим е пренебрежителен и ѝ казва да не крещи. Той критикува Сейран за действията на Суна, обвинявайки я, че е съсипала всичко и е причинила смъртта на едно младо момче.

Междувременно Сафет влиза в спалнята, за да прекара брачната си нощ със Суна. Сафет събува обувките ѝ и коментира миризмата им, преди да ѝ направи масаж на краката. Суна е отблъсната от действията на съпруга си и се ужасява от перспективата да живее с него.

По-късно същата вечер Сейран напуска апартамента и отива в имението. Тя влиза през балкона. Ферит все още е буден и те се прегръщат. Моментната радост на лицето на Сейран обаче избледнява и настъпва мрачна атмосфера. Сейран съобщава на Ферит за действията на баща си, като казва, че баща ѝ е завел Суна в дома на Сафет и я е оженил. Ферит е шокиран и се опитва да утеши Сейран, като ѝ казва да не плаче и предполага, че може би Суна и Сафет ще се разделят в бъдеще. Сейран е силно притеснена от ситуацията.

Ферит изразява скръбта си за загубата на брат си и признава предизвикателствата, пред които са изправени заради семействата си. Сейран го уверява, че винаги ще бъде до него, а Ферит признава, че не знае как ще понесат трудностите, пред които са изправени. Сейран го окуражава да не губи надежда и се заклева да намерят решение заедно, защото се обичат.

Бившите съпрузи се целуват и правят любов за първи път. Без да знаят, Пелин ги наблюдава от балкона. Сцената се премества на следващия ден, когато Кязим пристига в резиденцията сутринта. Пред очите на Ферит Кязим удря Суна в лицето и заявява намерението си да я отведе обратно в Антеп. Ферит е безпомощен и не може да се намеси, тъй като двама силни мъже го държат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.91- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.90- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.89- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.88- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.87- какво ще се случи...