Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.52 - какво ще се случи...

Добави коментар

Ферит иска да помогне на Абидин и Суна да избягат заедно. Вижте какво ще се случи в еп. 52 на турския сериал "Златно момче”.

След драмата с пияния Ферит в имението Ифакат нарежда на Пелин да се върне в дома си. По заповед на Халис Латиф затваря внука му в една стая, за да предотврати необмислените му действия. Ферит продължава да пуе. Той се заклева да накара семейството си да плати за тази ситуация. Междувременно Сейран упорито се опитва да убеди сестра си да избягат заедно от сватбата, но без успех. През нощта Ферит успява да се измъкне през балкона и търси помощта на Абидин, за да отиде при Сейран. Абидин неохотно се съгласява да го закара.

Ферит и Абидин пристигат в жилищната сграда, където Ферит звъни на звънеца и чука на вратата. Когато вратата се отваря, той иска две минути със Сейран, като моли искрено. Сейран моли баща си да ѝ позволи да се види с бившия си съпруг. Със сълзи на очи тя уверява Ферит, че е добре. Бившият ѝ съпруг я прегръща пред семейството ѝ и двамата се разплакват. Кязим незабавно извежда Ферит и Абидин навън.

Латиф забелязва отсъствието на Ферит и въпреки късния час незабавно уведомява Халис. След завръщането на Ферит Халис иска обяснение, а гласът му е строг. Ферит признава, че е отишъл при Сейран, защото се е притеснявал за нея. Халис му напомня, че той му е забранил, като изразява неодобрението си. Ферит твърди, че е бил загрижен за нейното благополучие.

Халис поставя под въпрос привързаността на Ферит към Сейран и твърди, че тя вече няма значение. Той напомня за годежа на Ферит с Пелин и за неговото приемане на сватбата. Халис се пита защо Ферит се интересува от една чужда жена и колко още срамни неща е готов да донесе на семейството. Орхан се намесва, подчертавайки притесненията на Ферит и казвайки, че се нуждае от утеха и почивка.

Халис прави забележка на Ферит, че плаче заради жена, и го предупреждава да не унижава семейството. Той изразява загриженост за това какво може да говори Кязим зад гърба им. След като Орхан нарежда на Ферит да отиде в стаята си, Халис се обръща към членовете на домакинството, като ги обвинява за сегашното състояние на Ферит. Той заявява безразличието си към чувствата на Ферит и предупреждава да не се правят възражения. Халис твърдо заявява, че Ферит ще се омъжи за Пелин, и въпросът е решен. Той си тръгва, оставяйки всички зад себе си.

Настъпва следващия ден, който е деня на сватбата на Суна. Кязим нарежда на съпругата си да следи отблизо дъщерите им, очаквайки евентуални проблеми. Абидин предлага на Ферит питие, за да му помогне да се справи с махмурлука, и двамата излизат на балкона. Ферит разпитва за ситуацията долу и Абидин съобщава, че някои служители са били уволнени заради него. Ферит казва, че ще поговори с баща си, но Абидин му казва, че вече е планирал да си тръгне. Ферит го убеждава да остане.

Ферит слиза долу за закуска, извинява се на родителите си за предишното си поведение и иска помощ от баща си, за да попречи на дядо си да уволни всички. Междувременно Суна плаче и не могат да ѝ направят грим.

Ферит дискретно подава на Сейран бележка с мястото на срещата и тя намира начин да се отправи към парка, където той я чака. Като я вижда, Ферит ѝ прави комплимент и признава, че е пил малко предишния ден, за да събере смелост да я види. Сейран се пита за намеренията му, а Ферит обяснява, че иска да помогне на Суна и Абидин, които се обичат силно.

Ферит моли Сейран да убеди Суна да избяга, като обещава финансова и логистична подкрепа. Той изразява доверието си в Абидин и любовта му към Суна. Сейран обаче смята, че не могат да направят нищо, тъй като Суна се е примирила със съдбата си, мислейки за семейството си. Изведнъж в парка се появява Тарик, който размахва пистолет.

Сейран застава пред Ферит, за да го защити, и между Ферит и Тарик се стига до интензивна конфронтация. Телефонът на Тарик звъни и на линията е Кязим, който пита дали Сейран е с него. Той дава телефона на Сейран, тя ги прикрива, като твърди, че са в магазин за бонбони. Тарик неохотно следва Сейран, като оставя Ферит зад себе си. Сейран поглежда извинително към Ферит.

Абидин открива плик с пръстена, който е дал на Суна, и картичка, в която тя се извинява, че не е успяла да защити любовта им.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.99 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.98 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.97 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.95 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.93 - какво ще се случи...