Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.47 - какво ще се случи...

Добави коментар

Ферит се среща със Суна и научава, че Сейран е принудена да се омъжи отново. Халис заключва Сейран в стая и нарежда да се подготвят документите за развод. Вижте какво ще се случи в еп. 47 на турския сериал "Златно момче”.

Семейство Корхан изпраща вещите на Сейран в апартамента. Кязим се среща със Зеррин в едно кафене, където Зеррин го съветва да започне незабавно развода Кязим обяснява, че са се консултирали с адвокат, но искат да проучат възможностите си.

Зеррин подчертава властта, която имат Корхан, представяйки ги като семейство, от което хората се страхуват. Тя се пита дали си е струвало мълчанието и уважението на Кязим към семейството, като се има предвид, че те могат да отвърнат със слухове и нападения срещу дъщеря му. Тя призовава Кязим да направи първата крачка и да изгори мостовете със семейството, за да демонстрира своята решителност.

В парка Суна информира Ферит за положението си и разкрива, че бащата на Сейран възнамерява да ожени Сейран отново. Суна споменава по-големия брат на Сафет, който е проявил интерес към Сейран. Ферит е шокирана от това разкритие и се пита защо Сейран би останала при баща си ако знае това.

Ферит е ядосан на Суна и семейството ѝ, обвинявайки ги, че не са взели мерки по-рано. Той заявява, че въпреки всичко е щял да дойде да спаси Сейран, ако са го информирали. Суна обяснява, че всичко е излязло извън контрол, оставяйки ги с ограничени възможности.

В пристъп на гняв Ферит напуска парка, а Суна се свързва с Абидин, за да го спре, опасявайки се, че може да направи нещо опасно. Ферит отива в имението на семейството на Сафет и се изправя срещу Тарик, като го напада физически. Той се заклева да защити Сейран и предупреждава по-малкия брат да стои далеч от Суна.

Сафет, главата на семейството, пристига в инвалидна количка, а Абидин застава до Ферит. Ферит дава ясно да се разбере, че няма да търпи никой да се меси в живота на съпругата му. Той отправя строго предупреждение и заплашва с тежки последствия, ако не го послушат.

След конфронтацията със Сафет и семейството му, Ферит и Абидин са принудени да напуснат имението, тъй като Сафет стреля във въздуха и им нарежда да напуснат имота му. Сафет се подиграва на Ферит, като предполага, че дядото на Ферит се страхува да се изправи срещу него и вместо това изпраща внука си. Ферит обаче контрира, като казва, че дядо му не е страхливец като Сафет и че семейството му не живее зад високи стени и въоръжена охрана, защото не се страхува от никого. Той подчертава, че те не прибягват до насилие и не се страхуват от заплахи.

Докато Ферит и Абидин си тръгват, Абидин разпитва Ферит за ситуацията. Ферит обяснява, че ръката на Суна е дадена на внука на Сафет, а брат му трябва да се ожени за Сейран. Абидин е изненадан и се пита дали това е сигурно. Той изразява любовта си към Суна и споменава, че ѝ е предложил брак, но не е получил ясен отговор. Ферит пита защо приятеля му не му е казал по-ранно, че е влюбен в Суна. Абидин се извинява, че не е го уведомил по-рано и признава, че се е срамувал да го обсъжда. Ферит му прощава и двамата споделят момент на разбирателство.

Междувременно, Тарик е нетърпелив да си отмъсти на Ферит. Сафет го уверява, че ще отмъстят в подходящия момент, а след това се свързва с Ифакат, за да обсъдят важен въпрос.

Ферит се прибира вкъщи и моли Султан да оттегли жалбата, която е подала срещу Абидин. Той също така съобщава на Латиф, че Абидин ще се върне на работа. След това Латиф информира Халис за това, което внукът му е направил по-рано през деня. Халис пита Ферит какво е направил, на което Ферит отговаря, че е дал урок на някого, който го е заслужавал. Халис пита защо Ферит е отишъл там и какво е казал. Ферит обяснява, че Сафет и семейството му са уредили Сейран да се омъжи за един от внуците им още преди разводът ѝ с Ферит да бъде финализиран. Той споменава, че когато е разбрал, е отишъл в дома им, за да ги предупреди да стоят далече от съпругата му.

Халис решава да вземе нещата в свои ръце и казва на Латиф да събере хора и да се подготви. Той съветва внука си да не се меси и настоява сам да се справи със ситуацията. Халис напуска резиденцията заедно с Латиф.

Кязим получава телефонно обаждане от Сафет, който му съобщава, че Ферит ги е посетил. Сафет пита откъде Ферит знае за предишния им разговор и предупреждава Кязим за последствията, ако не спазят споразумението да прекъснат връзките си със семейство Корхан. Кязим уверява Сафет, че той и семейството му няма да се отметнат от думата си, и изразява готовност да продължат с подготовката на сватбата. Сафет предлага да направят двойна сватба, ако другата дъщеря на Кязим се разведе навреме, тъй като това ще им спести пари. Суна, която подслушва разговора, се разстройва и случайно изпуска чаша.

След като затваря телефона, Кязим се втурва към стаята на Сейран, убеден, че тя е тази, която се е оплакала на Ферит. Той удря Сейран и тя приема наказанието, без да разкрива участието на сестра си.

Халис пристига в апартамента заедно с Латиф и хората си. Той удря шамар на Кязим, когото бодигардът държи настрана, за да му попречи да отвърне Халис се изправя срещу Кязим за това, че е ударил внука му, като го пита коя ръка е използвал. Той заплашва да счупи и двете ръце на Кязим с бастуна си. Халис критикува Кязим, че е опозорил семейството им, откакто се е присъединил към тях, като споменава, че те са се отнасяли с уважение към него въпреки провинциалния му произход.

Хатидже се намесва и се кара на Хали. Тя изразява разочарованието си и го обвинява, че се държи по начин, който не отговаря на стандартите на семейството му. Халис изразява разочарованието и гнева си към Кязим за това, че иска да омъжи за Сейран толкова бързо, като го обвинява, че е алчен и не се съобразява с щастието на децата. Халис заповядва на хората си да отведат Сейран въпреки нейната съпротива. Сейран не е в състояние да се противопостави на телохранителите. Кязим се обажда на Сафет и го моли за помощ в тази ситуация.

Халис не позволява на Сейран да живее със съпруга си в една стая, като нарежда на хората си да я заключат в друга стая, от която тя не може да избяга. Той заявява, че докато тя носи неговото име, няма да ѝ бъде позволено да напусне. Халис също така нарежда на адвокат да подготви документите за развод, като дава да се разбере, че Сейран ще си върне свободата само след като ги подпише. Тази ситуация предизвиква травматични спомени у Сейран, напомнящи за времето, когато баща ѝ я заключва в мазето. Тя хвърля предмети в знак на неудовлетвореност, а Ферит е решен да я освободи. Баща му и брат му обаче му пречат да го направи, страхувайки се от гнева на Халис.

Междувременно Кязим подслушва телефонен разговор между Суна и Абидин, но го разбира погрешно, смятайки, че Суна просто информира шофьора на Ферит за ситуацията в апартамента. Той не знае, че Суна и Абидин имат тайна връзка. Кязим изпада в ярост, но Хатидже го спира да пребие дъщеря си.

Суна слиза в подземния паркинг, за да се срещне с Абидин, който я чака. Тя е разтревожена и притеснена, като му казва, че баща ѝ е видял името му в телефона ѝ. Абидин пита дали баща ѝ е направил нещо. Суна го успокоява, че не е, но се притеснява, че може да го направи, ако я види с Абидин. Тя го моли да си тръгне и да не ѝ създава проблеми.

Абидин изразява разочарованието си и пита дали това е всичко, което има да му каже. Той предлага да избягат заедно и да не се налага тя да сключва уреден брак. Суна обяснява, че няма друг избор, освен да се омъжи, и разкрива пръстена на верижка, който Абидин ѝ е подарил, когато ѝ е предложил брак. Тя казва, че може да го пази само в сърцето си, и Абидин я прегръща.

Изведнъж на паркинга се появява кола, в която са Сафет и внуците му, включително мъжа, който ще се ожени за Сума. Той разпознава Абидин от инцидента от предишния ден. Суна разпознава колата и бърза да се върне в апартамента.

Междувременно Ифакат поема контрол над ситуацията и позволява на Ферит да влезе в стаята, където е заключена Сейран. Стаята е в безпорядък.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.56 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.55 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.54 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.53 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.52 - какво ще се случи...