Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.46 - какво ще се случи...

Добави коментар

Кязим се съгласява да ожени Суна за Сафет, за да се възползва от богатството му. Пелин хваща Султан в леглото с Ферит Вижте какво ще се случи в еп. 46 на турския сериал "Златно момче”.

Пелин се завръща в имението, спомняйки си деня, в който Сейран я е изхвърлил. Гюлгюн е изненадана да я види и веднага съобщава на сина си Ферит. Ифакат води Пелин до стаята ѝ, като я инструктира как да се държи пред Халис. В следващата сцена Пелин притеснено седи пред Халис.

Халис повдига въпроса за общото минало на Пелин и неговия внук, признавайки двойствената природа на любовта - както чиста, така и потенциално грозна. Той задава въпроси на Пелин за действията ѝ, питайки я дали стои зад тях. Пелин с наведена глава изразява несигурност и разказва за усилията, които е предприела, за да избегне раздялата с Ферит. Халис изтъква, че с действията си Пелин е поставила и себе си, и семейството си в неблагоприятно положение.

Пелин напомня на Халис, че по-рано е споменал, че хората са отговорни за действията си, а не за чувствата си. Тя твърди, че може да се промени и да поправи грешките си в името на любовта си към Ферит. Междувременно Сейран споделя със сестра си подробности за срещата си с Ферит, като повдига въпроса за минал инцидент, свързан с целувката на Суна и Ферит. Разговорът води до ожесточен спор между сестрите.

След срещата си с Халис Пелин се връща в апартамента си с шофьора на Корхан. Ферит пресреща лимузината и се изправя срещу Пелин, като изразява своето недоволство и се пита как е могла да дойде в жилището без негово знание. Пелин се защитава, като заявява, че е била поканена, и подчертава, че Халис и Ифакат са били тези, които са се обадили на майка ѝ. Ферит става подозрителен, като предполага сътрудничество между Ифакат и майката на Пелин и се пита колко знаят за Сейран.

Пелин се защитава, заявявайки, че Ифакат я е инструктирала да не съобщава на Ферит за срещата си с Халис. Ферит отхвърля оправданията ѝ, като подчертава, че няма намерение да се разделя със Сейран, и я предупреждава да не си създава нереалистични мечти.

Пелин настоява, че действията ѝ не целят да разделят Ферит и Сейран, а да го накарат да се чувства добре. Тя твърди, че семейството ѝ няма нищо общо с това на Ферит, като оспорва идеята, че се възползват от него. Тя твърди, че Сейран изпитва дълбока омраза към него, като подчертава, че той е само удобен за баща ѝ заради богатството си. Тя изтъква всички проблеми в брака му и заявява, че ако той се разведе със Сейран, това ще е заради него, а не заради нея защото Сейран го прави още по-лош.

Междувременно семейството на Сафет, кандидата за съпруг на Суна, пристига в апартамента. Кязим предупреждава Сейран да бъде внимателна и да не прави проблеми, като повтаря опасенията си за евентуални негативни последици. Сред гостите са Сафет, дядо му, по-големият му брат Тарик и майка ѝ Назан. Става ясно, че Тарик се интересува от Сейран, докато вниманието на дядото на Сафет е привлечено от Хатидже.

Ифакат се свързва със Зеррин и я инструктира да се свърже с Нухет, дъщерята на Халис, която живее в Лондон. Ифакат ѝ казва да накара Нухет да изпрати сина си в Истанбул, което да създаде затруднения за Ферит. Майката на Пелин поставя под въпрос значението на сина на Нухет за дъщеря ѝ, но Ифакат обяснява, че Ферит е любимец на Халис и въвеждането на потенциален съперник може да усложни нещата и да повлияе на решенията на Ферит.

Ферит съобщава на Халис, че не иска да се жени за Пелин, и моли да не се бърза с процедурата по развода. Той изразява убеденост, че все още може да има шанс да спаси брака си. Халис реагира с възмущение. Той предупреждава Ферит да не се отклонява от решението за прекратяване на брака и му нарежда да се махне от очите му.

Кязим, след като научава за богатството на Сафет, се съгласява да ожени Суна за внука му. Суна обаче е с разбито сърце и не желае да се омъжи за някого. Сейран насърчава сестра си да избяга, но Суна е твърде уплашена, за да се противопостави на решенията на баща си. Суна неохотно приема съдбата си и церемонията по годежа продължава. Погледите на Тарик към Сейран добавя допълнителен слой неудобство и напрежение.

Внукът от Лондон изпраща съобщение на Халис, с което го уведомява за предстоящото си пристигане в Истанбул. Междувременно Султан се промъква в стаята на Ферит, докато той спи, и ляга до него на леглото. Пелин влиза в стаята през балкона и ги хваща в компрометираща ситуация.

Пелин се изправя срещу Ферит, обвинявайки го, че има друга жена в леглото си. Объркан и все още заспал, Ферит пита какво се случва. Султан обяснява, че е чукала дълго време, Ферит не е отговорил и тя си е помислила, че той може да е болен. Докато Ферит се опитва да осмисли ситуацията, Пелин сграбчва Султан и се кара. Ферит, осъзнавайки сериозността на ситуацията, се скара на Султан за потенциалните последствия, ако Сейран беше влязъла.

След като Султан си тръгва, Пелин уведомява Ферит за предстоящото пристигане на братовчед му от Лондон. Незаинтересован, Ферит я отпраща. Междувременно Кязим, воден от стремежа си към голямо богатство, решава, че щом Сейран се разведе с Ферит, веднага ще я ожени за по-големия внук на Сафет, виждайки в това бизнес възможността на живота си. Сейран моли баща си да не я жени повторно, но той остава безразличен към притесненията ѝ, заслепен от мечтите си за придобиване на голямо богатство.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.56 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.55 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.54 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.53 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.52 - какво ще се случи...