Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.45 - какво ще се случи...

Добави коментар

Ферит е разочарован, че Сейран не иска да обсъди брака им, а иска да помогне на Суна и Абидин. Вижте какво ще се случи в еп. 45 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит, който се възстановява от шамара, протяга ръка на Сейран и я моли да тръгне с него. Сейран обаче остава твърдо решена и казва на Ферит да си тръгне. Кязим, разярен, нарежда на Ферит да се махне незабавно от къщата, като изразява презрението си към Корханови. Ферит напуска апартамента, а Сейран избухва в сълзи на дивана.

На следващия ден Халис свиква среща с родителите на Ферит - Ифакат, Асуман и Латиф. Той издава ясна заповед никой от тях да не се свързва със Сейран или семейството ѝ при никакви обстоятелства. Орхан уверява Халис, че служителите са били предупредени и повече няма да има контакт със семейството на Сейран.

Ферит се втурва в стаята на Ифакат. Разстроен, той заявява, че Сейран вече не е част от живота му и изразява желанието си да продължи напред. Той се обвинява, че е отишъл при Сейран въпреки всичко, което се е случило, и разказва как Казим се е появил по време на срещата. Ифакат забелязва рана на устната на Ферит и изразява възмущението си от мисълта, че Кязим може да му е навредил физически.

Ферит, покрусен от ситуацията, заявява, че повече не иска Сейран в живота си, разочарован от нейната предполагаема арогантност. Ифакат съчувства на Ферит, осъжда действията на Кязим и твърди, че нито Сейран, нито семейството ѝ го заслужават. Ферит, разочарован и наранен, се оплаква от хаотичните обстоятелства, в които е попаднал, и се пита защо Кязим е прибягнал до насилие срещу него. Ифакат уверява Ферит, че ще накарат Сейран и семейството ѝ да си платят за ситуацията.

Халис се втурва в стаята на Ифакат, когато научава за действията на Кязим срещу Ферит. Възмутен, той иска потвърждение, като пита дали Кязим, когото нарича "куче", наистина е вдигнал ръка срещу внука му. Ифакат обяснява, че въпреки неспокойната ситуация Ферит е отишл при Сейран в опит да спаси брака им, което е довело до злополучната кавга.

Халис, ядосан на внука си, го критикува, че не се е защитил и е позволил на Кязим да го удари. Той подчертава идентичността на Ферит като внук на Халис Корхан и изразява разочарование от предполагаемата му некомпетентност. Ферит се защитава, като обяснява статута на Кязим като баща на Сейран и предизвикателствата, с които се е сблъскал в ситуацията.

Халис обаче не приема никакви оправдания, настоявайки, че Ферит е трябвало да върне Сейран със сила. Той нарежда на Ифакат да привлече незабавно адвокати и да реши въпроса тихомълком, като даде на Кязим каквото иска. Халис заключава, че бракът е приключил, като изразява решимостта си да сложи край на проблемите.

Междувременно Кязим, подхранвана от желание за отмъщение срещу семейство Корхан, се свързва със Зеррин, за да обсъди помощта на приятеля ѝ адвокат. Зеррин, убедена, че Пелин скоро ще стане съпруга на Ферит, поръчва каталог на сватбени рокли. Султан подава жалба срещу Абидин.

Хатидже се обажда на Халис, за да изрази недоволството си от действията на Ферит. Тя го информира за физическата саморазправа между Ферит и Кязим, като подчертава, че Кязим понякога губи контрол заради миналите си преживявания. Хатидже защитава действията на Кязим, като заявява, че Ферит не е разкрил цялата истина, твърдейки, че Ферит ги е обвинил, че са продали Сейран за апартамент и земя. Халис защитава Ферит и предупреждава Хатидже да внимава как говори за внука му. Споменава, че се въздържа от по-драстични действия заради нея, но обявява край на всякакви привилегии за семейството ѝ.

Хатидже, която се чувства изоставена от Халис, критикува както него, така и Ферит, смятайки ги за безполезни. Тя се отдръпва, оставяйки обтегнати отношения между членовете на семейството. Междувременно Ферит моли Султан да оттегли жалбата срещу Абидин, като посочва, че не иска шофьорът да влиза в затвора. Султан се съгласява, но поставя условие, като иска отношенията им да продължат както преди.

Абидин, който се бори с чувствата си към Суна, ѝ предлага брак в подземния паркинг. Въпреки любовта си към него, Суна се колебае дали да даде положителен отговор. По-късно Суна разкрива тази тайна любов на сестра си, обяснявайки как се е развила връзката им и какви последици е имала тя за работата му.

Сейран, съпричастна към положението на сестра си, решава да предприеме действия.. Сейран обещава да намери решение, като утешава разстроената си сестра.

Ферит получава съобщение от Сейран, в което тя изразява желание да се срещнат. Той с нетърпение очаква сдобряването, надявайки се, че тя е решила да поправи отношенията им. Зерин съобщава на Пелин, че Халис иска да се види с нея, което кара Пелин да вярва, че тя ще заеме мястото на Сейран.

Ферит пристига в парка за срещата със Сейран, очаквайки да обсъдят връзката си. За негова изненада Сейран отклонява разговора към Суна и Абидин. Тя разкрива, че Абидин е предложил брак на сестра ѝ и планира да замине, ако тя го отхвърли. Ферит реагира със смях, изразявайки недоверие, че Сейран му се е обадил, за да обсъдят този въпрос.

Сейран настоява, че е важно да се помогне на Суна и Абидин, тъй като роднините на Сафет трябва да ги посетят вечерта. Ферит, разочарован от ситуацията, подчертава тежкото състояние на брака им и настоява Сейран да се съсредоточи върху себе си. Сейран обаче твърди, че бракът им е приключил отдавна, и дава приоритет на загрижеността си за сестра си.

Разочарован, Ферит оспорва приоритетите на Сейран, като я обвинява, че се грижи повече за семейството си, отколкото за връзката им. Той повдига въпроса за инцидента, при който Сума го целува в пияно състояние, намеквайки, че доверието на Сейран в сестра ѝ може да е погрешно. Спорът се изостря, като Ферит заявява, че вече не е част от живота на Сейран. Двойката се раздели под проливния дъжд.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.53 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.52 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.51 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.50 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.49 - какво ще се случи...