Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.39 - какво ще се случи...

Добави коментар

Зерин заплашва Гюлгюн, за да принуди Ферит да се ожени за Пелин. Сейран е разочарована и разстроена от Ферит и е готова да се откаже от брака им. Вижте какво ще се случи в еп. 39 на турския сериал "Златно момче”.

Зерин насърчава дъщеря си да вярва в себе си и в способността си да се омъжи за Ферит. Проблемите на Ферит с Пелин и майка ѝ водят до остър спор със съпругата му. Орхан и Дефне отиват на джогинг и обсъждат решенията на Орхан в компанията на баща му. Дефне съветва Орхан да даде приоритет на себе си пред одобрението на баща си. Междувременно Суна посещава сестра си, за да я разпита за нощта ѝ с Ферит, надявайки се, че сватбената им нощ е била успешна.

Сейран казва на разочарованата си сестра Суна, че между нея и Ферит не се е случило нищо поради разгорещен спор. Суна насърчава Сейран да се отпусне и да опита отново, но Сейран все още е ядосана и не е сигурна какво ще се случи.

Суна изразява желанието си за племенник и напомня на Сейран за отговорностите ѝ. Междувременно Орхан разпитва Ферит за посещението на майката на Пелин в компанията. Ферит уверява баща си, че това е било само еднократно посещение.

Ферит обаче получава паническо обаждане от майка си, която му съобщава, че Зерин е пристигнал в имението им, което води до напрегната ситуация.

Ферит се обажда на Пелин с негодувание и след това напуска компанията. Във всекидневната Гюлгюн изразява облекчението си, че Зерин се е върнал, като подчертава колко е важно Пелин да има подкрепата на майка си в този труден момент.

Зерин обаче обвинява Гюлгун, че безсрамно ѝ говори, въпреки че знае за огорчението, което синът ѝ е причинил на Пелин. Гюлгун защитава Ферит, заявявайки, че връзката му с Пелин е приключила, защото той вече е женен.

Зерин контрира, разкривайки, че Ферит е казал на Пелин, че ще се разведе, щом дядо му спре да се сърди, намеквайки, че връзката им ще продължи. Зерин пита къде е била Гюлгюн, когато съпругата на Ферит е изхвърлила Пелин от къщата, а Гюлгюн обяснява, че са били изненадани и не са знаели какво да правят.

Зерин категорично пита Гюлгун кой е довел Пелин в къщата им. Гюлгун признава гнева на Зерин и поднася извинения от името на сина си за всичко, което е направил на Пелин. Тя предлага да поговори с Пелин и да се извини и на нея, но настоява, че не може да направи нищо повече.

Зерин обаче настоява, че синът на Гюлгюн трябва да спази обещанието си да се разведе и да се ожени за Пелин. Гюлгюн изразява неверие към искането, но Зерин е сериозна и твърди, че животът на дъщеря ѝ е съсипан, а бъдещето изглежда мрачно. Тя заплашва да разкрие на Халис всичко за предишната връзка на Ферит с Пелин и дори предполага, че може да привлече вниманието към дъщерята на Халис, която живее в Лондон.

Ферит пристига в новия апартамент на Пелин и веднага задава въпроса защо Зерин ги е посетила. Пелин отговаря, като разкрива, че Зерин е заплашвала майка му, за да принуди Ферит да се ожени за нея.

Ферит повишава глас, настоявайки, че Зерин не мисли рационално. Пелин саркастично отбелязва, че Ферит е единственият рационален човек на света и й е омръзнало да бъде тъжна. Тя се чувства смазана и победена.

Ферит се опитва да я убеди да се заеме със ситуацията, но Пелин отказва, заявявайки, че не се нуждае от нищо повече от него. Тя е загубила самоуважението си и е дълбоко засегната от обстоятелствата. Пелин се чувства така, сякаш умира от тъга, и казва на Ферит да прави каквото си иска, точно като майка ѝ. Тя вече не се интересува от него и го моли да си тръгне, ако няма какво друго да каже.

Пелин се отвръща от Ферит, проклинайки го, и той си тръгва разочарован. Есме и Хатук посещават Кязим във фирмата и са впечатлени от офиса, който Халис му е определил. Орхан обсъжда с баща си решението на Асуман и Фуат да осиновят дете, като се опитва да го разсее от финансовите документи на компанията.

Сейран се затруднява да избере нощница за специалната им вечер и изпраща на съпруга си снимка на два варианта, търсейки неговия съвет. В телефонно обаждане тя моли Ферит да се върне вкъщи по-рано тази вечер, намеквайки за готовността си за интимност. Ферит е учуден, но развълнуван от предложението и обещава да си тръгне от работа възможно най-скоро. Сцената се измества към вечерта, а Сейран, облечена в съблазнителна нощница, очаква с нетърпение пристигането на съпруга си в спалнята им.

Когато Ферит се прибира от работа, той се втурва нагоре, но майка му го пресреща и настоява да отиде в нейната стая. Там Гюлгюн го конфронтира за обещанията, които е дал на Пелин, като се позовава на това, което е чула от майката на Пелин по-рано през деня. Тя го обвинява, че е казал, че ще се ожени за Пелин и ще бъдат заедно завинаги - думи, които не са характерни за него.

Ферит се опитва да го омаловажи, твърдейки, че подобни декларации са обичайни в ранните етапи на всяка връзка, когато той е бил развълнуван. Гюлгюн пита дали си признава, че е казал тези неща, и той неохотно се съгласява, но отклонява въпроса, обвинявайки майката на Пелин, която според него не е с ума си.

След това Гюлгюн пита какво е казал на Пелин, след като се е оженил за Сейран, и Ферит признава, че е казал на Пелин, че се е оженил за Сейран заради желанието на дядо си, а също така е споменал възможността да се разведат. Той се оправдава с това, че е бил принуден да се ожени за Сейран, докато все още е бил с Пелин.

Гюлгюн твърди, че майката на Пелин е права и че Ферит е дал важни обещания на Пелин, като ѝ е дал надежда за съвместното им бъдеще. Ферит обаче се защитава, като изтъква, че Гюлгун също му е обещала неща, като например да му намери момиче, което да му позволи да живее спокойно. Той предполага, че обещанията му към Пелин са били повлияни от различните обещания, дадени на него.

Изведнъж в стаята влиза Сейран, която разкрива, че е станала свидетел на разговора между съпруга ѝ и свекърва ѝ. И Гюлгюн, и Ферит изглеждат ужасени, когато Сейран внезапно напуска стаята, а Ферит я преследва.

Сейран напомня на Ферит за предишен разговор, в който тя го е попитала дали иска развод. Тя сваля брачната си халка и я поставя на ръката на Ферит, с което изразява решението си. На следващата сутрин Сейран открива пръстена, който е дала на съпруга си, на нощното шкафче, придружен от бележка, в която я моли да си го вземе с послание, изразяващо любов.

Орхан обсъжда последните посещения на майката на Пелин във фирмата с Ифакат и изразява загриженост, че тя заплашва Гюлгюн. Ифакат първоначално го отхвърля, но Орхан я предупреждава за потенциалните последици.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.56 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.55 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.54 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.53 - какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.52 - какво ще се случи...