Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.26 - какво ще се случи...

Добави коментар

Ферит се противопоставя на идеята Сейран да участва в рекламна кампания. Вижте какво ще се случи в еп. 26 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит се напива в клуба и накрая разказва на Сейран какво е видял. Той признава, че е видял баща си с леля си, което предполага, че между тях е има връзка. Сейран, чувствайки се неудобно, признава, че тя също е знаела за това и ги е видяла по-рано, но е скрила това от Ферит. Това разкритие вбесява Ферит и той се пита защо не му е казала. Спорът им ескалира, като Ферит става все по-гръмогласен и привлича вниманието на посетителите на клуба.

Суна и Абидин се намесват, опитвайки се да разберат ситуацията, и Ферит им казва да отведат Сейран у дома. Той остава в клуба с Дефне и разговорът им почти води до целувка. В крайна сметка Дефне си тръгва, но по-късно същата вечер Ферит пристига в дома ѝ, само за да открие, че Сейран го чака в хола,

Тя благодари на Дефне за помощта, а Ферит поглежда Дефне въпросително. Дефне обяснява, че е казала на Сейран истината за това, че Ферит не се чувства добре, и се опитва да го убеди да се прибере у дома. Ферит саркастично аплодира екипната им работа и пита какво още са измислили.

Сейран се опитва да обясни, че се е притеснявала за Ферит и е благодарна на Дефне. Тя го подтиква да седнат и да поговорят, но Ферит се съпротивлява и настоява да остане сам. Сейран изразява загрижеността си за неговото благополучие и се страхува, че той може да направи нещо драстично.

Дефне решава да напусне стаята, като предлага на Ферит и Сейран да решат проблемите си чрез разговор, а не чрез викове. Тя ги оставя насаме, за да решат проблемите си.

Сейран моли Ферит да се върне в имението, но той не желае и изразява страха си как ще реагира, когато види баща си, леля си и майка си. Той се пита защо Сейран изглежда толкова спокойна за ситуацията. Сейран се опитва да го накара да разбере, че тя е преживяла подобна ситуация и че трябва да намерят решение заедно.

Ферит обаче е изпълнен с гняв и обида, мрази семейството си за това, което са направили, и се страхува от последиците, които това разкритие може да има върху брака на родителите му и реакцията на дядо му.

Сейран прегръща съпруга си, уверявайки го, че бягството няма да реши нищо и че в крайна сметка ще трябва да се върне у дома и да се изправи пред истината. Но Ферит настоява, че няма да се върне тази нощ. Дефне се връща в хола и им предлага стаята за гости за през нощта, осигурявайки временно решение на сегашното им положение.

Новият ден започва и Дефне придружава Ферит и Сейран до имението. Сейран държи ръката на съпруга си, за да му окаже емоционална подкрепа, особено в присъствието на баща му и Ифакат. По време на закуската Дефне предлага на Сейран възможност за сътрудничество, при което тя би могла да стане лице на нова колекция. Ферит веднага се противопоставя на идеята, въпреки положителната реакция на Сейран. Орхан и Ифакат подкрепят мнението на Ферит.

Ифакат заявява, че това решение не е единствено на Сейран, като подчертава, че това е семеен въпрос. Тя изтъква значението на това, че действията на Сейран засягат цялото семейство.

Сейран, въпреки че разбира притесненията на семейството, изразява желание да проучи подробностите, преди да отхвърли предложението категорично, като подчертава как то може да бъде потенциално полезно за семейството. Гюлгун подкрепя гледната точка на снаха си.

Ферит настоява да обсъди въпроса със Сейран насаме. По време на разговора им той подронва самочувствието ѝ, като повтаря убеждението на леля си, че без името Корхан тя е незначителна. След това той откарва Дефне сам до дома ѝ, без Абидин да ги придружава.

По пътя Ферит се извинява, че е повишил глас по-рано, и изразява загрижеността си за проекта. Дефне намира поведението му за забавно и го сравнява с дете, което не е получило това, което е искало. Ферит я моли да не го нарича повече дете и я моли да отмени проекта, като подчертава, че се притеснява за Сейран, а не ревнува.

Основното притеснение на Ферит е, че сътрудничеството ще доведе до излагане на показ в социалните мрежи, снимки и потенциално негативни коментари, което може да повлияе драматично на живота на Сейран - перспектива, която той иска да избегне.

Ферит продължава да обяснява притесненията си на Дефне, като подчертава, че Сейран е различна от другите момичета и затова се е оженил за нея. Той се опасява, че проектът може да промени Сейран и да я направи като "другите момичета" в неговия кръг. Той иска да защити нейната индивидуалност и неповторимост. Дефне изтъква страха на Ферит да не би Сейран да стане независима и да привлече възхищението на другите, което Ферит отрича със смях, но наблюдението ѝ сякаш попада близо до целта.

Междувременно Сейран пристига в апартамента на родителите си и иска разрешение от баща си да участва в рекламна кампания. Кязим е доволен, че дъщеря му е дошла при него за съвет, въпреки възраженията на съпруга ѝ, и е готов да обсъди въпроса с нея.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.91- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.90- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.89- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.88- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.87- какво ще се случи...