Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.25 - какво ще се случи...

Добави коментар

Ферит подозира, че баща му има връзка с Ифакат. Вижте какво ще се случи в еп. 25 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит се връща в имението. Той забелязва как баща му влиза в стаята на Ифакат и докосва косата ѝ, докато я гледа. Той разпитва Орхан къде е майка му, а Орхан обяснява, че тя спи и че е дошъл да говори с леля му. Ифакат им съобщава, че Кязим ще ги посети на закуска на следващия ден, за да обсъдят проблемите си. Ферит се оттегля в спалнята. Той обаче не вярва на обясненията на баща си и Ифакат.

На следващия ден Сейран се събужда и получава съобщение от Юсуф, който казва, че трябва спешно да поговорят, описвайки го като въпрос на живот и смърт.

Докато Ферит спи Сейран се обажда на Юсуф. Той твърди, че е видял нещо шокиращо: Ферит и Султан се прегръщат в една кола. Сейран е недоверчива и отхвърля твърдението му като глупост, но Юсуф настоява, че ги е видял, и се кълне, че не лъже. В крайна сметка Сейран му затваря. Тя се връща в стаята си, вика за кафе и започва да обмисля ситуацията. Кязим пристига в имението и Орхан и Фуат му показват предложенията за къща.

Гюлгун съобщава, че е уредила приятелката си от колежа Дефне, която е известна редакторка в престижно списание, да организира фотосесия за Ферит и Сейран. Халис и Орхан изразяват резерви относно идеята, но Гюлгюн ги уверява, че нищо няма да бъде публикувано без тяхно разрешение, а тя има доверие на Дефне. Ферит и Кязим подкрепят идеята, тъй като смятат, че тя може да помогне за разсейването на клюките.

По-късно Орхан казва на съпругата си насаме, че не иска тя да се свързва с Дефне. След това Султан се приближава до Ферит, като предполага, че Юсуф може да ги е видял в колата онзи ден. Ферит я уверява, че просто са се утешавали един друг, но той я предупреждава да внимава в поведението си, за да не привлича повече внимание към положението им. Ферит и Сейран., заедно със Суна, отива на среща с Дефне за фотосесията.

Ферит и Сейран участват във фотосесия за списанието, докато Хатук се среща с Халис в офиса му. Двамата обсъждат миналото си и раните, които са понесли, като изразяват желание да излекуват раните си и да се съсредоточат върху настоящето и бъдещето, вместо да се занимават със съжаления.

Междувременно Юсуф разговаря със сестрите за това, което е видял между Ферит и Султан в колата, решен да докаже, че те имат връзка, въпреки скептицизма им.

По-късно вечерта Ферит, Сейран и Суна преглеждат снимките от фотосесията. Ферит не харесва идеята снимките да бъдат публикувани и е недоволен от Дефне. В желанието си да каже на баща си да попречи на публикацията, той отива в стаята му и отново го вижда много близо до Ифакат. В очите му се появяват сълзи и той моли съпругата си и сестра ѝ да излязат и да се забавляват заедно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.91- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.90- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.89- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.88- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.87- какво ще се случи...