Актуално Какво ще се случи...

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 8

Добави коментар

Марина става шпионка! Хосе се връща от мисията си! Вижте какво ще се случи в епизод 8 на латиноамериканския сериал "Бандитката”.

В осми епизод на мексиканския сериал Марина свиква с живота в лагера. Скоро тя е вербувана да работи като шпионин от Мариета.

Марина придружава Мариета на мисията. Двете жените съблазняват федералните агенти, за да извлекат от тях информация, свързана с революцията. Двете изпадат в беда. Неочаквано един от мъжете се досеща кои са те и каква в тяхната цел. Мариета е принудена да убие един от тях.

Хосе се връща от мисията, но докато го е нямало са се родили чувство между Марина и Рамир, които решават да се целуват. Хосе ги намира в интимна ситуация и се вбесява. Марина го обвинява, че не бил честен с нея преди сватбата и е скрил, че има син.

Хосе обещава да се грижи за бебето и изпраща него и майка му в провинцията при семейството си. Марина решава да напусне лагера, но Хосе я спира и се кълне, че ще промени живот си заради нея.

Междувременно в манастира сестра Каталина научава, че д-р Авила е сгоден и получава висока температура. Бълнувайки тя му признава, че е влюбена в него. Мъжът когато научава чувства на монахинята към него ѝ предлага да избяга заедно. Сестра Каталина не иска да напусне спокойния живот, който е водила досега.

Епизод 8 на латиноамериканския сериал "Бандитката" може да гледате от 20:00 часа на 24 февруари 2021 по Diema Family.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бандитката

"Бандитката" - какво ще се случи в последния епизод

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 61

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 60

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 59

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 58