Актуално В програмата

120 минути: С Гена Трайкова в „Долината на успеха“

Добави коментар

Гена Трайкова ни отвежда в „Долината на успеха“ с нова рубрика в „120 минути“

Гена Трайкова  разказва вдъхновяващите истории на успеха на българи у нас и зад граница

История за преодоляването на всички препятствия с неугасваща вяра в успеха на собствените идеи и умения ще видят зрителите на „120 минути“ тази неделя. Неин автор е журналистът, продуцент и главен редактор на bTV Новините Гена Трайкова. Историята поставя началото на нова вдъхновяваща поредица „Долината на успеха“, която ще се излъчва в най-гледаното обзорно актуално предаване в българския ефир.

Гена ТрайковаВ рубриката на Гена Трайкова зрителите на bTV ще се срещнат с българи, успели и признати в своята сфера на дейност у нас и по света. Преодоляването на трудностите и несекващият оптимизъм до голяма степен обобщават житейските истории на героите в поредицата.

В първото издание на рубриката тази неделя Гена Трайкова ще представи история, която разказва за риска като възможност, за дългия път от тютюневата нива у нас до Силициевата долина и за сбъдването на американската мечта по български. Зрителите на bTV ще се срещнат с една млада, упорита и амбициозна българка, която въпреки трудностите извоюва изключителни успехи зад граница и продължава да поддържа жива връзката с родината.

Още в „120 минути“ на 24 март:

Тази неделя в предаването зрителите ще се запознаят и със сценаристите и режисьори на документалния филм „Дворците на народа“ - Борис Мисирков и Георги Богданов. Пред Светослав Иванов двамата автори ще разкажат за пътешествието си из кулоарите на Двореца на федерацията в Белград, Московския държавен университет,  Двореца на републиката в Берлин, Народния дворец на културата в София и Двореца на народа в Букурещ, в търсене на скритите им тайни.

Специално пред зрителите на „120 минути“ ще говори и Крейг Оливър - директорът на комуникациите на бившия премиер Дейвид Камерън, който инициира Брекзит - за грешките, допуснати при референдума.

За демографските проблеми в страната и инициативата на ДНК „Направи го сега“ думата ще имат очакващата най-щастливото събитие в живота си Петя Дикова и доц. Георги Бърдаров.

В „Главната роля“ тази неделя е певицата, която за трета поредна година е треньор в най-гледания риалити формат „Гласът на България“ - Камелия. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: 120 минути

120 минути със Светослав Иванов започва сезона с нова рубрика Провери фактите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

„120 минути” стартира своя юбилеен 10 сезон по нетрадиционен начин

Талибаните говорят ексклузивно в „120 минути"