ТВ програма Viasat Nature - Днес

00:30Спасяването на Сърга Вал и Сърга отиват на лов, плуват в сезонна вдлъбнатина и срещат шумяща пепелянка, гущери и голяма костенурка. По-късно Вал прави първата ваксина срещу бяс на осиротели диви кученца.55 мин.
Документално
01:25Животинска полиция Финикс По реални събития/ за природата Разследващият екип за жестокост към животните освобождава куче, затворено в клетка. С пожарната служба на Финикс спасяват котка, заклещена на палмово дърво, и събират уплашено куче със семейството 50 мин.
Документално
02:15Пол О`Грейди за любовта към кучета За животните/ документалистика Кученцето ши-цу Пепи е вече на възраст и здравето му се влошава. Всичко, от което се нуждае, е грижовен собственик за последните няколко месеца от живота си - но дали ще издържи на пътуване25 мин.
Документално
02:40Пол О`Грейди за любовта към кучета За животните/ документалистика Всеотдайният персонал на клиниката полага усилия, за да спаси зрението на тибетски териер с болезнено очно заболяване. Другаде, Пол отвежда три кученца на посещение при болни деца в местнат25 мин.
Документално
03:0572-те най-сладки животни Живот в дивата природа/ документалистика Дали това да си сладък зависи от това как изглеждаш? Когато става дума за животни, бързо откриваме, че визията е само едно от многото качества, които покоряват сърцата.30 мин.
Документално
03:35Животински лудории Documentary/Nature Това са някои от животните с най-лош нрав и най-лошо настроение, но кой ще получи златния медал за най-гневно животно?30 мин.
Документално
04:05Ветеринарите отблизо В Париж женският лабрадор Небиа е доведен в клиниката с висока температура. Елоди е дежурна в интензивното и прави всичко възможно да спаси кучето.55 мин.
Документално
05:00Големи бесни риби Документална поредица за природата Милан и Нейтън изследват пристанището Аотеа с каяците си. Мястото изглежда запустяло и без наличие на живот, но постоянството скоро им се отплаща богато.50 мин.
Документално
05:50Кучетата и техният таен живот Documentary/Entertainment/Nature/Reality Ели е немската овчарка - майстор на бягствата, а Ози е един Английски спрингер шпаньол, чието треперене и отпадналост е медицинска загадка.55 мин.
Документално
06:4572-те най-сладки животни Живот в дивата природа/ документалистика Мисията да се избере най-очарователното животно на планетата е по-случайна от лотария, но ще има победител. Кой от състезателите ще се прибере у дома с титла?30 мин.
Документално
07:1572-те най-сладки животни Живот в дивата природа/ документалистика Поредицата, която се осмелява да номинира седемдесет и два претендента за най-сладкото животно на планетата излъчва шестима финалисти този епизод и смело ще избере най-сладкия от тях.35 мин.
Документално
07:50Пол О`Грейди за любовта към кучета За животните/ документалистика Пол помага на персонала на клиниката в усърдната работа по подстригването на една немска овчарка и се среща с едноок доберман, който има здравословни проблеми и си търси нов дом.25 мин.
Документално
08:15Пол О`Грейди за любовта към кучета За животните/ документалистика Кученцето Домино има проблем с хапането, така че Пoл го събира в екип с по-възрастно и по-мъдро куче. Но изглежда Фреди не е точно учителят, който Пол се е надявал да открие в негово лице!25 мин.
Документално
08:40Дяволски остров По реални събития/ за природата В сезона на размножаването, четири месеца след като са пуснали петнадесет тазманийски дяволи на отдалечения о-в Мария, учените се тревожат, че изследователят Мани се е изгубил.30 мин.
Документално
09:10Най-добрият приятел на кучето Documentary/Nature Магарето Томи започна да следва неотклонно камилата Хъмфри още от първия ден и неговото упорство се увенча с успех, тъй като сега двамата са вече неразделни.25 мин.
Документално
09:35Най-добрият приятел на кучето Documentary/Nature Когато белоносото коати Матео пристигна в новия си дом - ферма, пълна с животни от всякакви видове, никой не искаше да си играе с него. Най-накрая кучето Хондо се осмели да се бори и да играе с него.30 мин.
Документално
10:05Скрити царства Documentary В саваната на Африка бебе слонска земеровка научава, че оцеляването зависи от скоростта. В Америка млад скорпионов хамстер се сблъсква с най-смъртоносните твари в Дивия Запад, маркирайки своя участък.55 мин.
Документално
11:00Разговори с делфини Докато един учен създава инструменти за комуникация с делфини, експертите по делфини изследват интелигентността на вида.55 мин.
Документално
11:55Градът на бялата мечка За природата/ документалистика В света на Чърчил след атаката на мечките Денис бърза да получи ВИП достъп до мечките преди да пристигнат от Природна защита, а Келси се опитва да защити възторжен фотограф от едно мече и майка му.25 мин.
Документално
12:20Градът на бялата мечка За природата/ документалистика Денис наставлява нервен гид, предоставяйки му основни познания за полярните мечки, докато Брайън търси по целия свят много необходима защита от мечки за крайпътната си атракция.30 мин.
Документално
12:50Градът на бялата мечка За природата/ документалистика Келси поставя живота си в ръцете на нов гид, за да допринесе за проект за идентификация на полярни мечки, а Денис помага на новобранеца, отговарящ за сигурността при Брайън, получил жизненоважен урок.25 мин.
Документално
13:15Градът на бялата мечка За природата/ документалистика Денис води фотограф на дивата природа до отдалечената обетована земя на полярните мечки, но тяхната фотографска мисия се превръща в спасителна мисия, когато те откриват следите на едно осиротяло мече.30 мин.
Документално
13:45Градът на бялата мечка За природата/ документалистика Келси води жертва на атака от полярна мечка на опасна, но терапевтична среща с мечки, докато крайпътната атракция за мечки на Брайън се превръща в опасен цирк - с пристигането на японски филмов екип.25 мин.
Документално
14:10Градът на бялата мечка За природата/ документалистика Хелоуин е и в Чърчил целият град обединява усилията си за организирането на граждански патрул, който да пази улиците безопасни за уязвимите деца, обикалящи из къщите за сладкиши в нощта на празника.30 мин.
Документално
14:40Градът на бялата мечка За природата/ документалистика Келси предприема пътешествие, за да спаси майка, затворена на Хелоуин и мечето ?. Денис организира експедиция за проучване на развалините на влак, където товари от зърно привличат гладни мечки.25 мин.
Документално
15:05Градът на бялата мечка За природата/ документалистика Брайън иска да привлече финансиране, за да храни потомство ескимоски кучета. Той става домакин на атракцион с полярни мечки в къщата си, под зоркото наблюдение на организация за опазване на видовете.25 мин.
Документално
15:30Супер-ветеринар За животните/ документалистика Дебора и Ребека, майка и дъщеря, водят в клиниката своя любим осемгодишен мопс Марли, чиято тежка болка в свивката на крака му пречи да ходи.55 мин.
Документално
16:25Супер-ветеринар За животните/ документалистика Тригодишният нюфаундленд Уилсън има тежко изкривяване на предните крака и не може да ходи. Вече е бил подложен на няколко операции, но никой ветеринар не е успял да изправи краката му.55 мин.
Документално
17:20Супер-ветеринар За животните/ документалистика Кен е пътувал в нощта, за да доведе добермана Клайд от Къмбрия. Клайд има тежко увреден гръбначен стълб, който ще продължи да се влошава, ако не се подложи на операция.55 мин.
Документално
18:15Супер-ветеринар За животните/ документалистика Тригодишната френска болонка Лекси има болки в свивките цял живот. Ноел предлага вграждане на свръхмодерен хирургически имплант и използване на стволови клетки, за да порасне нова кост.55 мин.
Документално
19:10Кучетата и техният таен живот Documentary/Entertainment/Nature/Reality Справяне със съвременните проблеми, с които се сблъскват кучетата днес, включително затлъстяване, агресия и психическо здраве.50 мин.
Документално
20:00Дивото Борнео За природата/ документалистика Детска площадка в дивите зони на Саравак е застрашена от гигантски крокодил. В Сабах пазачите на рифа се сблъскват с опасността от активна бомба, докато се опитват да спрат бомбения риболов.25 мин.
Документално
20:25Дивото Борнео За природата/ документалистика Пазачите в центъра Сън Беър обсаждат опасна мечка, а работници рискуват живота си, катерейки се по главозамайващи стълби, за да събират лястовичи гнезда в пещерите Гоматон.25 мин.
Документално
20:50Разговори с делфини Докато един учен създава инструменти за комуникация с делфини, експертите по делфини изследват интелигентността на вида.50 мин.
Документално
21:40Животинска полиция Финикс По реални събития/ за природата Разследващият жестокостта към животните Марк Смит разяснява на собствениците нов закон за връзване на домашни животни. Междувременно Синтия и Жужу водят създания, наранени в пътен инцидент.55 мин.
Документално
22:35Кучетата и техният таен живот Documentary/Entertainment/Nature/Reality Справяне със съвременните проблеми, с които се сблъскват кучетата днес, включително затлъстяване, агресия и психическо здраве.55 мин.
Документално
23:30Дивото Борнео За природата/ документалистика Детска площадка в дивите зони на Саравак е застрашена от гигантски крокодил. В Сабах пазачите на рифа се сблъскват с опасността от активна бомба, докато се опитват да спрат бомбения риболов.25 мин.
Документално
23:55Дивото Борнео За природата/ документалистика Пазачите в центъра Сън Беър обсаждат опасна мечка, а работници рискуват живота си, катерейки се по главозамайващи стълби, за да събират лястовичи гнезда в пещерите Гоматон.25 мин.
Документално

Програма на Viasat Nature за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Viasat Nature за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

„Viasat Nature” излъчван в България е международна версия на скандинавския платен тв канал „Viasat Nature”. още...

Популярно в poTV.bg