ТВ програма Viasat Nature - Днес

00:10Пол О'Грейди за любовта към кучета -30 мин.
Документално
00:40Големи бесни риби - Започвайки със спокоен вечерен риболов, на следващия ден положението се променя драстично с въодушевлението от спортния риболов и една голяма гневна риба.50 мин.
Документално
01:30Големи бесни риби - Изглежда, че уменията на Милан и Нейтън ще се окажат недостатъчни в стремежа им да хванат голяма кралска риба от каяк, когато нещо поема Милан и го отвежда на безплатна обиколка.50 мин.
Документално
02:20Големи бесни риби - Милан и Нейтън се събуждат за сутрин, в която рибата сякаш моли да бъдат уловена. Би било грубо да откажат! Предизвикателството започва, когато Нейтън изважда приспособленията си за риболов с мухи.50 мин.
Документално
03:10Големи бесни риби - Милан и Нейтън се отправят в търсене на големи луциани, с които е толкова известен Големият бариерен остров, и завършват с една зимна риба от вида полиприон - хапука, от която въдицата им се огъва.50 мин.
Документално
04:00Бебета в зоопарка - Осиротелите животни често се привързват към определен пазач, но гвенона на Диана Зафира трябва да си намери нов приятел. Междувременно биволите и бантенгите имат нови бебета.30 мин.
Документално
04:30Бебета в зоопарка - Докато носорозите правят каквото могат най-добре и се валят в калта през голяма част от деня, пазачите са заети да наблюдават, оценяват и инспектират всички новодошли и да организират обучение.30 мин.
Документално
05:00Пол О'Грейди за любовта към кучета - Пол остава без думи, когато среща изоставената бездомна шпаньолка Уилоу, намерена вързана за дърво в окаяно състояние.25 мин.
Документално
05:25Пол О'Грейди за любовта към кучета - Пол се озовава в кучешкия рай, когато намира 10 очарователни новородени кученца и майка им Луна.30 мин.
Документално
05:55Пол О'Грейди за любовта към кучета - Пол се нуждае от щипка за нос, когато среща сетера Макс - най-смрадливото куче в Батърси.25 мин.
Документално
06:20Пол О'Грейди за любовта към кучета - В последния епизод от поредицата кучетата се нуждаят от подкрепата на О'Грейди повече отвсякога. Дъдли - староанглийска овчарка с вид на пухкаво плюшено мече, е в центъра на вниманието.30 мин.
Документално
06:50Пол О'Грейди за любовта към кучета - Пол се запознава с изоставена далматинка, която дава живот на единадесет невероятни кученца, и помага на затлъстял шар пей да си върне формата.25 мин.
Документално
07:15Пол О'Грейди за любовта към кучета - Пол помага за обучението на красиво кученце от породата немска овчарка, отхвърлено от майка си при раждането, и се запознава с игрив джак ръсел, който се учи да използва всичките си лапи.30 мин.
Документално
07:45Дивите животни в моето семейство - Когато Марк и Даун Дюма вземат безпомощното бяло мече Ейджи и го отглеждат у дома си, животът им се променя завинаги. Мечката вече е на 22 г. и все още любим член на семейството.60 мин.
Документално
08:45Дивите животни в моето семейство - Д-р Айрийн Пепърбърг се впуска в изследване на езика на животните през 1970 г. Тя избира за свой обект птичка с мозък колкото орех - папагала Жако.60 мин.
Документално
09:45Дивите животни в моето семейство - Дипломираният студент Гари Шапиро заминава за Борнео през 1978 г. Той отглежда осиротял орангутан на име Принцес и благодарение на денонощната му грижа двамата създават близки отношения.55 мин.
Документално
10:40Див инстинкт - Добре дошли в Британска Колумбия - дом на гърбатите китове, морските видри и плешивите орли. Дълбоко в гората живеят черни мечки и техните братовчеди - дивите мечки гризли, които ловуват дива сьомга.55 мин.
Документално
11:35Див инстинкт - В рамките на зеления диамант на Бразилия Пантанал - в този оживен тропически рай - виреят анаконди и капибари. Неговият най-неуловим местен обитател е ягуарът - царят на тези наводнени савани.55 мин.
Документално
12:30Див инстинкт - В този финален за сезона епизод се отправяме към брега на Тихия океан в търсене на хумболтови пингвини, синьокраки рибояди и морски котки. В гората живеят очилатите мечки, които малко хора са виждали.55 мин.
Документално
13:25Живот: Първи стъпки - Единствените деца имат да учат повече от всеки друг. Патрик Арии показва саможертвите, които родителите им правят, за да ги отгледат и как те научават уменията, които са им необходими, за да оцелеят.55 мин.
Документално
14:20Живот: Първи стъпки - Да имаш братя и сестри може да е трудно, особено ако се бориш за оцеляване. Патрик открива защо някои от най-успешните животни на планетата израстват с братя и сестри.55 мин.
Документално
15:15Живот: Първи стъпки - За някои родители е по-добре да създадат колкото се може повече наследници и след това да ги оставят да се справят сами. Големите числа са най-често срещаната родителска стратегия в природата.55 мин.
Документално
16:10Могъщите реки - С повече вода, отколкото следващите девет най-големи реки заедно, Амазонка е най-могъща в света. Джереми открива проблеми, които излагат реката на опасност, проследявайки миграцията на рибата дорадо.50 мин.
Документално
17:00Мракът: Природата нощем - Заставайки лице в лице с най-разпространената котка в Северна и Южна Америка - пумата, операторката Джъстийн Еванс се опитва да заснеме нощното ? поведение за пръв път.60 мин.
Документално
18:00Мистерията на Северното сияние -55 мин.
Документално
18:55Големият бариерен риф на Дейвид Атънбъро - В първия епизод, Дейвид Атънбъро се гмурва под водата, за да види красотата на Големия бариерен риф. Той наблюдава зашеметяващото годишно размножаване на коралите.60 мин.
Документално
19:55Големият бариерен риф на Дейвид Атънбъро - Дейвид Атънбъро се завръща в зоната на гнездене на зелената морска костенурка за пръв път от 60 години. Той се отправя на пътешествие под водата, за да изследва бъкащите от акули води на рифа Оспрей.60 мин.
Документално
20:55Хищни домашни любимци - Дъщеря на беглийски дипломат и запален натуралист, Мартин Колет е израстнала, пътувайки по света. Разговаряме с нея за преображението ? от човек от хайлайфа до основател на резерват за диви животни.50 мин.
Документално
21:45Мистерията на Северното сияние -55 мин.
Документално
22:40Големият бариерен риф на Дейвид Атънбъро - В първия епизод, Дейвид Атънбъро се гмурва под водата, за да види красотата на Големия бариерен риф. Той наблюдава зашеметяващото годишно размножаване на коралите.60 мин.
Документално
23:40Големият бариерен риф на Дейвид Атънбъро - Дейвид Атънбъро се завръща в зоната на гнездене на зелената морска костенурка за пръв път от 60 години. Той се отправя на пътешествие под водата, за да изследва бъкащите от акули води на рифа Оспрей.60 мин.
Документално

Програма на Viasat Nature за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Viasat Nature за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

„Viasat Nature” излъчван в България е международна версия на скандинавския платен тв канал „Viasat Nature”. още...

Популярно в poTV.bg