ТВ програма Viasat Nature - Днес

00:20Животински Ютюб - Самотна лъвица атакува стадо бизони, две тексаски гърмяща змии се бият за надмощие, лешояди атакуват гепард, за да му откраднат убитата от него импала, а тюлен си играе с отровна риба балон.25 мин.
Документално
00:45Животински Ютюб - Октопод открадва камера GoPro и не иска да я пусне, огромно стадо делфини плува край моторницата на водолаз, а двама туристи се оказват застрашени от ядосан слон.25 мин.
Документално
01:10Щуро, истинско, страховито - Нападение на приятелски настроени животни, най-смъртоносната миграция в света и безмилостен дъжд от птици, сякаш излязъл от филм на ужасите: атаките са толкова шокиращи, че няма време за мислене.50 мин.
Документално
02:00Гигантите на природата отвътре - Екипът се насочва към Австралия, за да направи дисекция най-емблематичното животно на континента - кенгуруто - и да разкрие някои удивителни факти за неговите репродуктивни органи.50 мин.
Документално
02:50Йоркширският ветеринар - Ядосаната котка Посум се нуждае от спешно лечение, Джулиан трябва спешно да посети фермата за алпака на Джаки. Найки току-що е родила, но изглежда, че матката ? се е смъкнала.45 мин.
Документално
03:35Бебета в зоопарка - Малчуганите в зоологическата градина обикновено се държат добре, но покана да изкара нощта с пазача си е прекалено вълнуваща за гвенона на Диана.30 мин.
Документално
04:05Най-добрият приятел на кучето - Запознаваме се със спасеното куче Пука и най-добрият му приятел Лари - африканска сухоземна костенурка. Ели - раздразнително пиренейско планинско куче, открива най-добрия си приятел - магарето Лора.25 мин.
Документално
04:30Най-добрият приятел на кучето - Патето Руди няма намерение да позволи на други патици да общуват с приятеля му - голдън ретрийвъра Баркли. Глухата кобила Сплаш си е намерила верни приятелки в лицето на алпийските кози Телма и Луис.20 мин.
Документално
04:50Най-добрият приятел на кучето - Шамус - бернски зененхунд, се сприятелява с американска дългокосместа котка. В зоопарка в Далас жизненият лабрадор ретривър Амани е идеалният другар на плахия и притеснителен гепард Уинспиър.25 мин.
Документално
05:15Най-добрият приятел на кучето - Миникончето Сами получава цялата любов на света от голдън ретривър, който винаги е до него. Колтън - спасен санбернар се радва на приятелството на буйното теленце Бъкет.25 мин.
Документално
05:40Най-добрият приятел на кучето - Малкото прерийно куче Принс успява да излезе отгоре в приятелските двубои с немската овчарка Банкси. Разглезената катеричка Зак е най-добрият приятел на голдън ретривъра Мейджър.35 мин.
Документално
06:15Най-дивото оцеляване - Открийте как някои от най-необикновените животни в света са и най-малките. Епизодът ще ви отведе дълбоко в тропическите гори, под океаните и в огромните пустини.55 мин.
Документално
07:10Най-дивото оцеляване - За природните гиганти да си най-големият създава уникални предимства и предизвикателства. От масивни сухоземни бозайници до океански гиганти - как огромните животни преодоляват житейските проблеми?55 мин.
Документално
08:05Най-дивото оцеляване - Животът през нощта може да предостави уникални предизвикателства и възможности. Сови, хиени със свръхразвити сетива и светещи насекоми са се приспособили за успех в света на мрака.55 мин.
Документално
09:00Най-дивото оцеляване - Най-издръжливите животни са онези, които живеят в най-студения климат. Ще разкрием изненадващите начини, по които сухоземните животни успяват да оцелеят в най-суровите условия.50 мин.
Документално
09:50Най-дивото оцеляване - Запознайте се с животните, които живеят в екстремни условия и са се приспособили по уникални начини, за да се справят с най-суровите предизвикателства на оцеляването си.55 мин.
Документално
10:45Най-дивото оцеляване - Преди да достигнат зрелост, животните трябва да преодолеят много препятствия. От богомолките до саблерогия орикс - някой животни са се приспособили по изненадващи начини, за да гарантират, че ще остареят невредими.55 мин.
Документално
11:40Най-дивото оцеляване - Горите и джунглите крият много животни. От снарските пингвини в Нова Зеландия до сатанинските зеленолистни гекони и фоси в Мадагаскар - какви ли не видове са намерили подслон сред дърветата.55 мин.
Документално
12:35Най-дивото оцеляване - Открийте как някои от най-необикновените животни в света са и най-малките. Епизодът ще ви отведе дълбоко в тропическите гори, под океаните и в огромните пустини.55 мин.
Документално
13:30Най-дивото оцеляване - За природните гиганти да си най-големият създава уникални предимства и предизвикателства. От масивни сухоземни бозайници до океански гиганти - как огромните животни преодоляват житейските проблеми?55 мин.
Документално
14:25Най-дивото оцеляване - Животът през нощта може да предостави уникални предизвикателства и възможности. Сови, хиени със свръхразвити сетива и светещи насекоми са се приспособили за успех в света на мрака.55 мин.
Документално
15:20Речни Чудовища - Специалният епизод разкрива какво се е случвало зад кадър по време на целия сезон на Речни чудовища в морето.55 мин.
Документално
16:15Смущаващи домашни любимци - Деветмесечният френски булдог Уинстън не дава да му режат ноктите, Корадо е петел бунтовник, а четиримесечното кученце Кастиел постоянно играе на криеница.25 мин.
Документално
16:40Пол О`Грейди за любовта към кучета - В последния епизод от поредицата кучетата се нуждаят от подкрепата на О`Грейди повече отвсякога. Дъдли - староанглийска овчарка с вид на пухкаво плюшено мече, е в центъра на вниманието.25 мин.
Документално
17:05Пол О`Грейди за любовта към кучета - Пол остава без думи, когато среща изоставената бездомна шпаньолка Уилоу, намерена вързана за дърво в окаяно състояние.25 мин.
Документално
17:30Супер-ветеринар - Сю и Греъм пристигат с жизнерадостния Бърти, който страда от остеохондритис дисеканс. Джо е изминал 650 км с английския спрингер шпаньол Софи, чиято капачка на коляното постоянно се размества.50 мин.
Документално
18:20Източноафриканска рифтова долина - дивото сърце на Африка - Вулканичните върхове, извисяващи се над жежките равнини на Източна Африка, създават прохладни острови на триумфиращ живот, където странни същества са възникнали в пълна изолация.55 мин.
Документално
19:15Йоркширският ветеринар - Питър Райт се бори да спаси млада крава, която ражда. Хамстерът Кристофър Нибълс има сложно заболяване на кожата, а кучето Бела се нуждае от операция на растящо образувание.50 мин.
Документално
20:05Могъщите реки - Могъщата американска река Мисисипи е в опасност от извънземни нашественици, токсично замърсяване и нанесени от хората поражения. Джереми се запознава с американци, които искат да решат проблемите.55 мин.
Документално
21:00PREMIERE - Най-дивото оцеляване - Най-интелигентните видове, които иначе често биха се превръщали в плячка, са развили уникални умения, за да се укрият, да надхитрят враговете си и когато всичко друго пропадне - да отмъстят.55 мин.
Документално
21:55Супер-ветеринар - Сю и Греъм пристигат с жизнерадостния Бърти, който страда от остеохондритис дисеканс. Джо е изминал 650 км с английския спрингер шпаньол Софи, чиято капачка на коляното постоянно се размества.50 мин.
Документално
22:45Речни Чудовища - Специалният епизод разкрива какво се е случвало зад кадър по време на целия сезон на Речни чудовища в морето.55 мин.
Документално
23:40Хищни домашни любимци - Когато сте отглеждали добитък и коне в продължение на десетилетия, стадо зебри може да ви изглежда като всяка друга стока. Дуейн Гилбърт ни развежда в ранчото си в Юта и ни представя стадото си.50 мин.
Документално

Програма на Viasat Nature за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Viasat Nature за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

„Viasat Nature” излъчван в България е международна версия на скандинавския платен тв канал „Viasat Nature”. още...

Популярно в poTV.bg