ТВ програма Nat Geo Wild - Утре

00:15Дивата Канада - Централната територия - От прериите до обширната северна гора, простираща се почти от бряг до бряг, това е една огромна пустош на крайности.50 мин.
Документално
01:05Дивата Канада - Ледени покрайнини - Тези огромни и привидно пустеещи скалисти, снежни и ледени пейзажи предлагат сурови условия за живот, но въпреки това имат своите обитатели.45 мин.
Документално
01:50Животът на Големия бариерен риф - Епизод 1 - Големият бариерен риф привлича туристи през зимата. Гърбатите китове изминават големи разстояния, за да родят в топлите тропически води.50 мин.
Документално
02:40Животът на Големия бариерен риф - Епизод 2 - Водолази се спускат в дълбоките води, за да видят удивителния цъфтеж на коралите. Манти се спускат, за да се хранят с филтриране в богатите води.45 мин.
Документално
03:25Животът на Големия бариерен риф - Епизод 3 - Малки костенурки излизат от пясъка и започват епичната си борба за оцеляване. Хората и животните се подготвят за циклон от пета категория.45 мин.
Документално
04:10Амазония - Територия на хищници - Разкрива нов свят, гъмжащ от хищници. Ягуари дебнат, армии от мравки пъплят, тарантули ловят гризачи на 4,5 милиона квадратни километра в джунглата, която се възстановява от наводненията.45 мин.
Документално
04:55Прекрасно причудливи - Да те побият тръпки! - В дивата природа дебнат много заплахи. Запознайте се със съществата, които ще пропълзят, плъзгайки се и гърчейки се, в най-големите ви страхове.25 мин.
Документално
05:20Прекрасно причудливи - Най-големите чудаци - В природата битката за оцеляване е ежедневие и без съмнение за нея е нужно оръжие. Какъв ли е тайният арсенал, който по-малките същества крият?25 мин.
Документално
05:45Светът на дивото - Големият бариерен риф - Простиращ се над 2300 км, Големият бариерен риф е най-голямата система от коралови рифове в света и е пълна с редица уникални форми на живот.15 мин.
Документално
06:00Невероятни животни компилации - Прасета и кучета - Прасетата могат да подушат нещо, заровено два етажа под земята, а носът на кучетата може да те заведе в съда.20 мин.
Документално
06:20В кадър - Епизод 1 - Гледайте записи на невероятно животинско поведение от цял свят и вижте някои от най-неочакваните врагове и чудати сблъсъци в природата.45 мин.
Документално
07:05В кадър - Епизод 2 - Гледайте записи на невероятно животинско поведение от цял свят и вижте някои от най-неочакваните врагове и чудати сблъсъци в природата.50 мин.
Документално
07:55Дивата Монголия: Земя на крайности - Царство над облаците - Златистият пейзаж на планинската верига Алтай в Монголия е сцена за спектакъла на живота на някои от най-емблематичните и най-потайните създания в света.50 мин.
Документално
08:45Дивите Филипини - Омагьосаните острови - Започваме пътешествието си от малкия о-в Батан, където ще видим уникална отровница и гигантски сухоземен рак. Лусон е основният остров на Филипните. Ще посетим Миндоро, за да се запознаем с най-застрашения местен е45 мин.
Документално
09:30В кадър - Епизод 1 - Гледайте записи на невероятно животинско поведение от цял свят и вижте някои от най-неочакваните врагове и чудати сблъсъци в природата.50 мин.
Документално
10:20В кадър - Епизод 2 - Гледайте записи на невероятно животинско поведение от цял свят и вижте някои от най-неочакваните врагове и чудати сблъсъци в природата.50 мин.
Документално
11:10В кадър - Октоподът канибал - Гледайте записи на невероятно животинско поведение от цял свят и вижте някои от най-неочакваните врагове и чудати сблъсъци в природата.50 мин.
Документално
12:00В кадър - Епизод 4 - Гледайте записи на невероятно животинско поведение от цял свят и вижте някои от най-неочакваните врагове и чудати сблъсъци в природата.50 мин.
Документално
12:50В кадър - Епизод 5 - Още невероятно животинско поведение, включително глутница хиени, убиващи бизон, акула, която хапе оператор, и диви кучета, ядящи импала.55 мин.
Документално
13:45Южна Африка: Люлка на убийци - Южна Африка: Люлка на убийци - Представяме ви странни случайни срещи и агресивни спорове за територия. Само най-приспособените и най-големите късметлии в Африка ще посрещнат следващия ден.50 мин.
Документално
14:35Кралицата на преследването - Кралицата на преследването - Африканските редки акациеви гори и тревисти пространства са дом на петнистата котка, известна с бързината и елегантността си - гепарда.50 мин.
Документално
15:25Най-странните домашни любимци на света - Най-странните домашни любимци на света - Когато става дума за домашни любимци, правилата не важат. От миниатюрни до гигантски, запознайте се с най-необичайните любимци.50 мин.
Документално
16:15Битка за прайда - Битка за прайда - Ботсвана е дом на най-големите лъвове на планетата, но средно само един на всеки осем мъжкари всъщност достига до зряла възраст.50 мин.
Документално
17:05Колекция Царят на джунглата - Колекция Царят на джунглата - Бенгалски тигър пътува през Индия и се натъква на най-различни животински видове - стадо слонове, бърнеста мечка и скален питон.55 мин.
Документално
18:00Дивият Тайван: Островът на джунглите - Дивият Тайван: Островът на джунглите - Тайван е уникален остров - късче от Азия, разположено на Тропика на Рака. Той съчетава тропически плажове с мъгливи гори и заледени планински върхове.55 мин.
Документално
18:55Остров на мусоните - Слончето Лока - Слончето Лока си проправя път в света на гигантите и получава важни житейски уроци. То се учи да бозае, да плува и да използва сложния си хобот под зоркия поглед на семейството си.50 мин.
Документално
19:45Остров на мусоните - Езерни ловци - В сухите низини на Шри Ланка, при езеро на една горска поляна, маймуни похапват сочни водни лилии. Към тях се присъединяват жадни елени и диви свине, за да пият вода. За жалост, идилията им няма да продължи дълго.55 мин.
Документално
20:40Дивият Тайван: Островът на джунглите - Дивият Тайван: Островът на джунглите - Тайван е уникален остров - късче от Азия, разположено на Тропика на Рака. Той съчетава тропически плажове с мъгливи гори и заледени планински върхове.55 мин.
Документално
21:35Остров на мусоните - Слончето Лока - Слончето Лока си проправя път в света на гигантите и получава важни житейски уроци. То се учи да бозае, да плува и да използва сложния си хобот под зоркия поглед на семейството си.50 мин.
Документално
22:25Остров на мусоните - Езерни ловци - В сухите низини на Шри Ланка, при езеро на една горска поляна, маймуни похапват сочни водни лилии. Към тях се присъединяват жадни елени и диви свине, за да пият вода. За жалост, идилията им няма да продължи дълго.55 мин.
Документално
23:20В кадър - Епизод 5 - Още невероятно животинско поведение, включително глутница хиени, убиващи бизон, акула, която хапе оператор, и диви кучета, ядящи импала.55 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg