ТВ програма Crime & Investigation Network - Събота, 23.03.2019

00:00Премиера Полицейска камера: Епизод 3 Сержант Шон Ларкин от полицейското управление на тулса представя откровен и цялостен поглед, от гледната точка на един служител на реда, върху някои от най-лудешките преследвания и случаи от цялата страна.30 мин.
Документално
00:30Премиера Полицейска камера: Епизод 4 Сержант Шон Ларкин от полицейското управление на Тулса представя откровен и цялостен поглед, от гледната точка на един служител на реда, върху някои от най-лудешките преследвания и случаи от цялата страна.30 мин.
Документално
01:00Кой уби Тупак?: Други възможности В тази разследваща поредица известният адвокат по човешките права Бенджамин Кръмп и журналистката Стефани Фредерик разследват убийството на Тупак Шакур, като интервюират свидетели, преглеждат повторно доказателствата и ра55 мин.
Документално
01:55TBC: TBC TBC55 мин.
Документално
02:50Разтърсващи престъпления: Питър Тобин Питър Тобин е сред най-известните серийни убийци в Обединеното кралство. През периода 1991 г. - 2006 г. изнасилва и убива три момичета: Дайна Макникъл, Вики Хамилтън и Анджелика Клък, но и преди тези престъпления е из55 мин.
Документално
03:45Първите 48 часа: Безгранична любов/Извън времето Възрастна жена е убита в дома си в Тулса. Причината за престъплението е отмъщение. В Канзас Сити за млад мъж с обещаващо бъдеще става твърде късно да се откаже от един опасен бизнес.45 мин.
Документално
04:30Полицейски патрул: Епизод 2 Безкомпромисно проучване на работата на полицейските управления в действие.25 мин.
Документално
04:55Полицейски патрул: Епизод 3 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
05:15Единадесетте: Идеалното убийство Объркването нараства все повече, докато Лизе и Фред издирват скрити улики, но се появяват нови веществени доказателства, които поставят Едуард Харълд Бел в епицентъра на ужасяваща карта.45 мин.
Документално
06:00Ловецът на убийци: След училище Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.60 мин.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство: Смъртоносна амбиция Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства проучват веществени20 мин.
Документално
07:20Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
07:45Полицейски патрул: Епизод 6 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
08:05Полицейски патрул: Епизод 7 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
08:30Полицейски патрул: Епизод 8 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
08:50Разтърсващи престъпления: Стивън Порт Епизодът представя страховитите престъпления на Стивън Порт, серийния убиец от Източен Лондон, отровил четирима млади мъже със смъртоносна доза от наркотик, използван при изнасилване.45 мин.
Документално
09:35Неразрешени случаи: Прокълнатото семейство Поредицата Неразрешени случаи ни представя следователите и семействата, посветили се на това жертвите на престъпленията - техни близки, да получат възмездие и случаят им да не остане забравен в архива.55 мин.
Документално
10:30Неразрешени случаи: Нощната смяна Поредицата Неразрешени случаи ни представя следователите и семействата, посветили се на това жертвите на престъпленията - техни близки, да получат възмездие и случаят им да не остане забравен в архива.55 мин.
Документално
11:25Какво е нужно за убийство: За безверието и смъртта Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
11:55Какво е нужно за убийство: Смъртоносна отплата Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват веществени25 мин.
Документално
12:20Какво е нужно за убийство: Сина на Сам Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват веществени доказат30 мин.
Документално
12:50Какво е нужно за убийство: Хладнокръвно прикритие Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват веществ25 мин.
Документално
13:15Ловецът на убийци: След училище Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.55 мин.
Документално
14:10Ловецът на убийци: Куршум с моето име Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски следовател лейтенант Джо Кенда.55 мин.
Документално
15:05Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Последствията Лия и Майк разговарят с Шантал Додсън и майка й Рамина, която споделя, че е взела изумително решение - да напусне сциентологията. Гостите от първи сезон се завръщат, за да разкажат за това как животъ60 мин.
Документално
16:05Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Пропагандни оръжия Лия Римини и Майк Райндър водят дискусия относно пропагандите методи на църквата и анализират тактиките, използвани от групите поддръжници за промотиране на сциентоложките цели.55 мин.
Документално
17:00Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
17:30Полицейски патрул: Епизод 6 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
18:00Полицейски патрул: Епизод 7 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
18:30Полицейски патрул: Епизод 8 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
19:00Великите разследвания на прокурорката Кларк: Чандра Ливай Чандра Ливай вероятно е имала любовна връзка с конгресмена на САЩ Гари Кондит преди бруталното й убийство. Марша разследва… Но засега липсват заподозрени.2 ч.
Документално
21:00Какво направи убиецът после: Бей Картър Когато убиец извърши престъпление, какво решава да направи през първите минути, часове и дни след това? Тази поредица разглежда най-важната част от историята на едно убийство: времевия прозорец между момента на извъ60 мин.
Документално
22:00Ловецът на убийци: След училище Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.60 мин.
Документално
23:00Фрицъл, представен от Фред Дайнидж: Чудовището от Уърстър Дейвид Макгрийви убива трите деца на семейство, в което живее като гледач на малките. Фред Дайнидж установява съдбоносната грешка, струвала живота на невръстните създания.60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg