ТВ програма Crime & Investigation Network - Събота, 29.06.2019

00:00Ловец на убийства: Няма връщане обратно Ловецът на убийци е документална телевизионна поредица, представяща кариерата на пенсионирания полицейски следовател от Колорадо Джоузеф Кенда.60 мин.
Документално
01:00Великобритания: Най-страшното табу: Тайното ми страдание: баща ми ме тормозеше сексуално Алиса Мур години наред е жертва на ужасяващ сексуален тормоз от страна на собствения си баща, Джеймс О'Браян. Бившият полицейски началник и следовател Дейвид Суиндъл 55 мин.
Документално
01:55На живо: Полицейски патрул: Епизод 9 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
02:25На живо: Полицейски патрул: Епизод 10 Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.25 мин.
Документално
02:50Какво е нужно за убийство: Майката познава смъртта Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещест30 мин.
Документално
03:20Какво е нужно за убийство: Завързване, мъчение, убийство Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени до25 мин.
Документално
03:45На живо: Полицейски патрул: Епизод 13 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
04:10На живо: Полицейски патрул: Епизод 14 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
04:30Първите 48 часа: Опасен бизнес Тийнейджър, живеещ в едно предградие, е открит мъртъв - жертва на излязъл от контрол обир, и следователката от Минеаполис Емили Дънфи трябва да установи кой от приятелите на убития е бил в конфликт с него.45 мин.
Документално
05:15Ловец на убийства: След училище Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.45 мин.
Документално
06:00Часовете преди убийство: У дома е най-хубаво Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката60 мин.
Документално
07:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 1 Безкомпромисно проучване на работата на полицейските управления в действие.20 мин.
Документално
07:20На живо: Полицейски патрул: Епизод 2 Безкомпромисно проучване на работата на полицейските управления в действие.25 мин.
Документално
07:45На живо: Полицейски патрул: Епизод 3 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
08:05На живо: Полицейски патрул: Епизод 4 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
08:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
08:50Часовете преди убийство: Откачен и смъртоносен Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между събит45 мин.
Документално
09:35Часовете преди убийство: Луди години Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между събитията през 55 мин.
Документално
10:30Първите 48 часа: Дяволът в мен/Следа от кръв Мъж е застрелян в Тулса, а в Атланта спор ескалира до такава степен, че единият от конфронтиращите се мъже е мъртъв, а животът на друг е в опасност.55 мин.
Документално
11:25Първите 48 часа: Опасно обкръжение Баща е открит мъртъв, след като решението му да прогони наемател пробужда смъртоносен гняв.55 мин.
Документално
12:20Първите 48 часа: Чудовище В Тулса един следовател преследва садистичен убиец, отнел живота на брата на мъжа, откраднал камиона му.55 мин.
Документално
13:15Първите 48 часа: Убиецът от Риървю/От упор Сделка за наркотици на паркинг в Атланта води до престрелка, при която загиват двама. В Тулса пък убийство по поръчка пред мотел ескалира в двойно убийство, след като извършителят забелязва свидетел.55 мин.
Документално
14:10Първите 48 часа: Безгранична любов/Извън времето Възрастна жена е убита в дома си в Тулса. Причината за престъплението е отмъщение. В Канзас Сити за млад мъж с обещаващо бъдеще става твърде късно да се откаже от един опасен бизнес.55 мин.
Документално
15:05Неразрешени случаи: Нощната смяна Поредицата Неразрешени случаи ни представя следователите и семействата, посветили се на това жертвите на престъпленията - техни близки, да получат възмездие и случаят им да не остане забравен в архива.60 мин.
Документално
16:05Неразрешени случаи: Семейна тайна Поредицата Неразрешени случаи ни представя следователите и семействата, посветили се на това жертвите на престъпленията - техни близки, да получат възмездие и случаят им да не остане забравен в архива.55 мин.
Документално
17:00Какво е нужно за убийство: Измами, убийство, отричане Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещ30 мин.
Документално
17:30Какво е нужно за убийство: Братя по оръжие Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват веществени док30 мин.
Документално
18:00Какво е нужно за убийство: В пламъци Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват веществени доказател30 мин.
Документално
18:30Какво е нужно за убийство: Никога няма да открият тялото й Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучва30 мин.
Документално
19:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 5 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
19:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 6 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
20:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 7 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
20:30На живо: Полицейски патрул: Епизод 8 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
21:00Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Най-великото добро Лия и Майк разговарят с Мими Фауст и Кристи Гордън, чиито майки посвещават живота си на Морската организация. Мими и Кристи споделят ужасяващи истории за пренебрегване и изоставяне. И двете са п60 мин.
Документално
22:00Лия Ремини: Сциентологията и последиците: Религиозният бизнес Бившите сциентолози Лия Римини и Майк Райндър водят дискусия относно договорите, които всички сциентолози трябва да съблюдават, а също как тези договори ги обременяват финансово и водят до труд60 мин.
Документално
23:00Бягство от полигамията: Бори се като истинска майка Три сестри, избягали от полигамната секта Кингстън Клан като млади, днес помагат на други млади мъже, жени и деца да избягат, предпочитайки адски мъки, отколкото да останат в сектата дори още ден.60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg