ТВ програма Crime & Investigation Network - Неделя, 27.01.2019

00:00Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
00:30Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
01:00Часовете преди убийство - Смъртоносни течения - Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между съби55 мин.
Документално
01:55Часовете преди убийство - Чудовище край портата - Последните 24 ч. от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийство. Поредицата за действителни престъпления представя работата на следователите, търсещи връзката между съ55 мин.
Документално
02:50Разтърсващи престъпления: Австралия - Дарси Фрийман - Разтърсващи престъпления: Австралия представя най-сериозните престъпления, извършени досега в страната, от гледната точка на хората в центъра на трагедиите.55 мин.
Документално
03:45Разтърсващи престъпления: Австралия - Атентатите на ул. Ръсъл - Разтърсващи престъпления: Австралия представя най-сериозните престъпления, извършени досега в страната, от гледната точка на хората в центъра на трагедиите.45 мин.
Документално
04:30Какво е нужно за убийство - Човешки части в джоба ми - Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват ве25 мин.
Документално
04:55Какво е нужно за убийство - Заплаха за обществото - Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещес20 мин.
Документално
05:15Какво е нужно за убийство - Погребението, което той искаше - Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проуч25 мин.
Документално
05:40Какво е нужно за убийство - Зелената вдовица - Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват веществени20 мин.
Документално
06:00Ловецът на убийци - Г-н Ел Ей - Домашно парти по случай 4 юли завършва с насилие. Млад мъж опитва да избяга от мястото, но е застрелян, седейки зад волана на колата си. Особена улика насочва вниманието на лейт. Джо Кенда към самообучил се гангстер, намисл60 мин.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство - Смърт в семейството - Поредицата разследва най-известните убийства в света, анализирайки ума и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, заедно с водещи следователи на убийства, проучват веществени доказател20 мин.
Документално
07:20На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.25 мин.
Документално
07:45На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
08:05Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.25 мин.
Документално
08:30Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.20 мин.
Документално
08:50Разтърсващи престъпления - Ролф Харис - Ролф Харис е прочут с арт творбите и музиката си. Рисува и портрет на кралицата за неин юбилей. Всичко обаче рухва през август 2013 г., когато е обвинен за 12 нападения срещу момичета, някои от които са били осемгод45 мин.
Документално
09:35Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики - Далеч от дома: Кю Су Ким - Роби Колтрейн представя шокиращия случай на лондонски хазяин, измъчвал и убил по садистичен начин двама от своите наематели.55 мин.
Документално
10:30Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики - Удушвачът в събота вечер: Джо Капън - Роби Колтрейн представя осем от най-трудните, сложни и объркващи случаи на убийство, разследвани досега от британската полиция.55 мин.
Документално
11:25Сатанински жени - Дана Сю Грей - Това е историята на Дана Сю Грей, русокоса медицинска сестра, прекалила с пристрастеността си към адреналина, която я подтиква не само към необуздано пазаруване, но и към убийство.55 мин.
Документално
12:20Сключих брак с убиеца си - - Представени са случаи на убийства, при които жертвата е имала брак с убиеца.55 мин.
Документално
13:15Ловецът на убийци - Твърде млад, за да умре - В резултат на яростно нападение из засада в заведение за хамбургери е убито 16-годишно момче. Лейт. Кенда трябва да пресее огромен брой слухове и намеци, за да стесни фокуса върху един основен заподозрян.55 мин.
Документално
14:10Ловецът на убийци - Нулева жертва - В местен бар избухва сериозна свада и в резултат млад военнослужещ е застрелян. Разследвайки убийството, лейт. Кенда трябва да проникне в уважавана военна институция и разкрие истината за опасна вендета.55 мин.
Документално
15:05Лия Ремини: Сциентологията и последиците - Специален епизод от сезон 3: Емоционални последици - Лия Ремини: Сциентологията и последиците разглежда шокиращи истории на тормоз и болка, преживени от хората, които са напуснали църквата и са говорили открито з60 мин.
Документално
16:05Истината срещу истината - Кейси Антъни - През 2011 г. Кейси Антъни е обявена за невинна във връзка с убийството на дъщеричката й Кейли в рамките на разгорещен съдебен процес, завладял вестниците и вниманието на цялата страна. Нанси Грейс и Дан Ейбрамс раз55 мин.
Документално
17:00На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
17:30На живо: Полицейски патрул - - Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.30 мин.
Документално
18:00Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
18:30Полицейски патрул - - Задълбочен поглед към полицейските отдели в действие.30 мин.
Документално
19:00Истината срещу истината - Робърт Блейк - Нанси Грейс и Дан Ейбрамс проучват отново неразкритото убийство на съпругата на актьора Робърт Блейк - Бони Лий Бейкли. Блейк е съден за убийството й и оправдан, но е намерен за виновен за смъртта й в граждански съ60 мин.
Документално
20:00Колийн Стан: Момичето в кутията - Част 1 - Отвлечена от садист и съпругата му, Колийн Стан е подложена на психически тормоз, измъчвана и държана в кутия с размерите на ковчег. Почти 40 години по-късно Колийн смело разказва как е разчитала на вярата и семе60 мин.
Документално
21:00Колийн Стан: Момичето в кутията - Част 2 - Отвлечена от садист и съпругата му, Колийн Стан е подложена на психически тормоз, измъчвана и държана в кутия с размерите на ковчег. Почти 40 години по-късно Колийн смело разказва как е разчитала на вярата и семе60 мин.
Документално
22:00Да измериш злото: Най-страшните убийци на Великобритания - - Най-страшните убийци на Великобритания съчетава ужасяващи истории за някои от най-порочните мозъци в страната с уникални архивни кадри, експертни становища и въздействащ стил на презентация - в60 мин.
Документално
23:00Първите 48 часа - - За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg