Темата на Нова

Неразказаните истории на жертвите от атентата в Бургас в „Темата на Нова”

NOVA • От 0/5


Неразказаните истории на жертвите от атентата в Бургас  в „Темата на Нова”


„Не ме е страх от вашия Яхве.
Не ме е страх от вашия Аллах.
Нма ме е страх от вашия Исус.
Страх ме е от това, което правите
в името на вашия Господ”

Неразказаните истории на жертвите от атентата в Бургас  в „Темата на Нова”Месец след атентата в Бургас, екип на Нова ТВ бе първият, който отиде в Израел, за да се срещне с част от жертвите. Тази събота и неделя, в „Темата на Нова” зрителите ще видят ексклузивно как се е променил животът им след трагедията, кого винят и от какво се страхуват днес, готови ли са да продължат напред и да открият нов смисъл, въпреки загубата и нанесените травми.

Авторите Марина Цекова и Леа Перес ще надникнат в живота им преди и след датата 18 юли. Зрителите на Нова ТВ ще разберат какво е било ежедневието им преди атентата, какви са били мечтите им, първите им срещи...и как от обикновени хора с обикновени проблеми се превръщат в хора, които винаги ще носят белезите от случилото се – мъж, който губи съпругата си, момиче с разрязан черен дроб, момче с 60 % изгаряния, тежкопострадали майка и дъщеря...

Единствено пред камерата на Нова ТВ те ще върнат лентата назад, за да си спомнят отново момента на експлозията – за ужаса и хаоса, първите им помисли, хората, които са им помогнали и тези, които са стоели безучастно.

Как една дата се превръща в точка на пресичане и преплита различни човешки съдби – „Темата на Нова”  с автори Марина Цекова и Леа Перес, тази събота и неделя, от 19.30 ч. по Нова ТВ.

Още за Темата на NOVA

12:30
25.01.2020
Темата на NOVA
19:20
26.01.2020
Темата на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg