Архив Отпечатъци

„Октоподът” в „Отпечатъци” – неделя, 14 февруари, 10,30 часа, bTV

Добави коментар

Сериозна победа на държавата над организираната престъпност ли е операцията „Октопод” от последните дни или „политическа репресия” – неделя, 14 февруари, 10,30 часа, bTV
Сериозна победа на държавата над организираната престъпност ли е операцията „Октопод” от последните дни или „политическа репресия”, както твърди арестуваният бивш съветник в ДАНС Алексей Петров?

Мира БаджеваЩе издържат ли доказателствата по обвиненията срещу него и съучастниците му в съда? Алексей Петров ли е наистина главата на Октопода? Имало ли е над него политически чадър през последните 12 години? И как изглежда мафията в България?

Четирима дългогодишни професионални наблюдатели на процесите у нас ще търсят отговорите на тези въпроси в „Отпечатъци” в неделя, 14 февруари, от 10,30 часа по bTV.

В студиото на Мира Баджева ще гостуват журналистите Силвия Великова („Хоризонт”, БНР), Йово Николов (в.„Капитал”) и Иван Бакалов (e-вестник и „Галерия”), както и анализаторът по въпросите на сигурността Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отпечатъци

Преглед на скандалите на седмицата – в „Отпечатъци” на 15 януари по bTV

За мореплавателите Папазови и на колко да се пенсионираме – в „Отпечатъци”

Анжел Вагенщайн, Андрей Райчев и Ивайло Дичев – в „Отпечатъци”

Михаил Неделчев, Велислава Дърева и финансистът Любомир Христов – в „Отпечатъци”

Казусът „Катуница“ и сурогатното майчинство - в „Отпечатъци”