Какво ще се случи...

"Вечно твоя" - 1 епизод на 18 август

bTV • От 0/5

Какво ще се случи в 1 епизод на 18 август, вторник в теленовелата "Вечно твоя" - от 14:30 часа по bTV...Сара, Антония и Хуан Пабло
са приятели от деца, независимо от социалната разлика. Но Сара остава сираче и наследница на „Ла Пуреса”, е изпратена от настойниците си в интернат. Малките се заклеват винаги да бъдат заедно.

Докато Ернестина изпраща Хуан Пабло в САЩ, за да забраия любовта, която той изпитва към Антония. А тя расте до родителите си, Хесус и Лупе, и братята си. Умберто изпитва привързаност към племенницата си Сара, но съпругата му Агеда иска да се отърве от нея.

Антония очаква с нетърпение да види Сара след толкова години, но се запознава с Давид, който идва с Роберто, за да работи по един проект в „Ла Пуреса”.

Дейвид
спасява живота на Антония, а тя, докато е в ръцете му, усеща, че се влюбва в него.

Рамон, корумпираният комисар на Сан Николас, преследва Антония.
Сара модерна и либерална се среща с Антония: романтична и невинна, но приятелството им си остава непокътнато. Двете не подозират, че Агеда иска да ги раздели, защото пречат на плановете й.

Умберто моли Антония да придружи Сара на партито, докато Рамон предупреждава Лупе, че държи Хесус в ръцете си, тъй като е платил дълга му.
Дейвид вижда как Агеда унижава Антония, която идва в „Ла Пуреса”, облечена скромно.
 

Още за Вечно твоя

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за "Вечно твоя" - 1 епизод на 18 август (2 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg