Мнения за: „Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV

«1234»

37 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

ДИМКА МАРИНОВА

ДИМКА МАРИНОВА23.02.2018, 22:37:09 ч.

ЗДРАВЕЙТЕ! Много бих искала да помогнете на едно младо семейство,за по-хубав и красив Нов- Дом. Момчето е на 32г.,а съпругата е на 30г.. Имат две дечица .Едното е на 6г. момиченце ,а другото почти на 2г. момче.Преди няколко години си закупиха къщичка,но и трябва малко ремонт.Родителите на момчето са разведени и няма никой при него,а момичето е било давано от майката в дом .След години бабата на момичето го взема от дома и го до изглежда.С една дума няма кой да им помогне. Те ви гледат предаването с голям интерес . Ако решите обадете ми се на номер 0886648252. ВИЕ СТЕ ЧУДЕСНИ,ПРАВИТЕ ХОРАТА ЩАСТЛИВИ! БЪДЕТЕ И ВИЕ ЩАСТЛИВИ !

Отговори на ДИМКА МАРИНОВА

ИЛИЯНА Милева

ИЛИЯНА Милева12.02.2018, 09:50:03 ч.

Здравейте.Аз сам голям почитател на вашето предаване .Историята на моето семейство е,че имаме много стара кащта,която лека по лека се опитвахме да стегнем сас сапруга ми.Това беше до преди три години,защото работихме в чужбина.Но ни се наложи да напуснем работа,дъщеря ни се разболя и се принудихме да се варнем в родината ни.С прибирането ни приключи мечтата с довършване на ремонта на старата ни каща.Така си останахме с външна стара баня в която се налага зимата на минусови температури да къпя децата,както и санитарния ни възел.Относно мечтата на всяка домакиня да има кухня и тя загасна.Имаме едно помещение което почти се разпада успях да си купя една готварска печка,колкото да има на какво да готвя.За помещението за което ви пиша и то се заобикаля(излизаш на вьн)или точно казано газиш през снега с мокри крака и си навеждаш главата и забравяш мечтите за уютния дом за който си мечтал и някога си се борил.Винаги гледам вашето предаване и вътрешно си мечтая и моя дом да изглежда приятен и с удобства за един нормален човек.Не знаех къде да се запиша за кастинг за предаването и видях,че тук в сайта много хора са писали за личните си проблеми и аз реших да се присъединя и да сам една от тях.Надявам се ако този е сайта за записване за участие,номера ми за връзка е:0895962770

Отговори на ИЛИЯНА Милева

Галина Георгиева

Галина Георгиева31.01.2018, 09:35:26 ч.

Здравейте Добри Феи, защото вие от Бригада нов дом сте като добрите феи, които сбъдват желания. Нашата история е малко по-различна. Нашето семейство се сблъска с лошата съдба да ни отнемат жилището и се наложи да се преместим е друг град, в другата ни къща. Но тя е доста занемарени. Опитахме се с моя съпруг да по оправим малко, но въпреки, че и двамата работим не можем да си позволим основен ремонт. С две деца сме, а и майка ми не е добре. Средствата ни отиват предимно за сметки, храна и лекарства. Моля ако имате възможност да ни помогнете. Ще ви бъдем безкрайно благодарни. Моят телефон за връзка е 0894844055.

Отговори на Галина Георгиева

Симона Кирова

Симона Кирова30.01.2018, 20:58:20 ч.

Как мога да се свържа с вашето предаване . За връзка с мен 0876458071

Отговори на Симона Кирова

Соня Маркова

Соня Маркова16.01.2018, 22:19:26 ч.

Здравейте ,много бих искала да помогните на мой приятели, за по хубав и красив Нов -Дом. И двамата работят но доходите не стигат за да имат,нужните удобства като баня ,кухня .Моля обадете ми се ако решите на номер 0886801614 . Вие сте чудесни, правите хората щастливи, бъдете щастливи и всички вие.

Отговори на Соня Маркова

Малина

Малина03.12.2017, 17:55:04 ч.

Здравейте моето семейство е много бедно и съвсем къщата е много стара и се нуждае от основен ремонт ,но ние не можем да поемем такива разходи, много искам някой да ни помогне,искам къщата ни да е много хубава, всичко да е ново, срамувам се да поканя приятелите си ,защото в тяхните къщи е много хубаво, а моята стара това е моят номер 0896182641

Отговори на Малина

Севдалина  Тодорова

Севдалина Тодорова05.11.2017, 16:24:04 ч.

Здравейте моето семейство е много бедно и съвсем къщата е много стара и се нуждае от основен ремонт ,но ние не можем да поемем такива разходи, много искам някой да ни помогне,искам къщата ни да е много хубава, всичко да е ново, срамувам се да поканя приятелите си ,защото в тяхните къщи е много хубаво, а моята стара

Отговори на Севдалина Тодорова

Albena

Albena24.09.2017, 17:10:48 ч.

Здравейте тъжно ми е да говоря за това всеки път рева на тая тема още в 4 клас останах сирак баща ми почина останах ме само аз мама и брат ми а той не е добре здравословно постоянно се влачим по болници и къщата се нуждае от основен ремонт всичко в нея е старо и изпучупено ние сме от хасковското село Малево ще бъда безкрайно благодарна ако помогнете тел за връзка 0877417946 ще съм безкрайно благодарна ако помогнете и един ден мечтата ми да имам един по светъл дом който да не ми напомня за нещестастието изживяно в него благодаря.

Отговори на Albena

Neli Dimitrova

Neli Dimitrova06.07.2017, 22:45:42 ч.

Здравейте.Изпаднах в трудно положение,вече се принудих и тук да пиша.Зимата се разболях от коварната болест подагра.Бяха ми нужни 4 мес.за да почна горе долу да вървя.Но за мое най голямо нещастие майка ми падна и си счупи десния крак и ръка.Има и фрактура на лявата ръка пак от счупване.Има заболявания метаболитна анемия,бъбречна недостатъчност,има прекарани два инсулта.Живее в село Ябълчево,общ.Руен,обл.Бургас в двуетажна къща(наследство от дядо ми).Къщата е много стара(нуждае се от основен ремонт,но няма средства).Има дворно място с засяти цветя и зеленчуци.Тъй като,аз немога нито физически нито финансово да се справя,се обръщам за помощ.Нужна мие жена,която да живее без наем при майка ми,и да се грижи за майка ми и градината,като ще има право и тя на придобитата реколта.Нямам кой знае кви удобства,понеже къщата е много стара.Има нужда от бригада нов дом,но немога да се свържа с тях.Приемам и финансова помощ,понеже пари

те ми са насвършване и няма как да изхранвам майка и двамата си сина.телефони за връзка с мен 0897511648 Това е моя близка наистина ако може поне помогнете за къщата и неините две деца имат мечти както и болната и майка.Номера е на жената която има мечта и тя с децата си.

Отговори на Neli Dimitrova

Здравка

Здравка02.06.2017, 18:57:46 ч.

Не мога да си обясня защо изхвърлят запасени и доста стабилни уреди, вместо да ги поправят, измажат и включат в интериора. Тези разноцветни стени не ми харесват. Мебелите са с много ниско качество, недостатъчни и няма да могат да поберат вещите на семействата. При последния случай (с болната от тумор в главата майка) някой зададе ли си въпроса как ще се отопляват през зимата в толкова стаи, как ще си плащат тока? Любопитно е някои семейства, които получиха ремонт, да бъдат посетени през зимата.

Отговори на Здравка

Добави коментар »

«1234»

Коментари за "„Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV"
Страница 1 от 4 • Коментари 37

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg